Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Na konci srpna jedeme do Harrachova na dovču a ráda bych si tam nakoupila to, co se tam vyloženě vyplatí. Teď jsme tam byli poprvé a nakoupili jen nutrilon a plenky v akci. Byli jsme v Tescu. POtřebovala bych poradit od někoho zkušenějšího, kam jet nakupovat a co konkrétně se tam vyplatí. Taky bych chtěla zajet na nějaký ty jejich trhy, nevíte, kde v okolí Harrachova něco takovýho je? Jedeme tam asi na dlouho naposledy, tak abychom toho využili
. Děkuju za odpovědi.
Na trzích cigára
A pak jezdíme přímo do obchoďáku na akční slevy - takhle jsme koupili Nutrilon pro kamarádku za 180 Kč nebo třeba vlhčené ubrousky Pampers 6 balení kolem 120,–.Koukni na net - najdi si obchoďáky v okolí a pak jejich letáky…Tesco zrovna se nám zdálo stejně drahé jako u nás…Tedy hračky FP tam byly levnější.
hojky, my jezdíme hlavně kvůli jídlu pro malou. Kaše tam vyjdou fest levno, od nestlé ty nejlepší cca 35kč, pak hodně kupujeme maso, taky dost rozdílná cena od naší.
Jezdíme do jejich kauflandu a na maso a uzeniny na trh ![]()
Januliiik píše:
hojky, my jezdíme hlavně kvůli jídlu pro malou. Kaše tam vyjdou fest levno, od nestlé ty nejlepší cca 35kč, pak hodně kupujeme maso, taky dost rozdílná cena od naší.
Jezdíme do jejich kauflandu a na maso a uzeniny na trh
Dají se někde najít na netu ty trhy?
míšo to nevím, ale trhy spíš ne, ale většinou bývají v každém městě u hranic.
A jsou každej den? Nebo jen třeba každou sobotu?
My tam pojedeme ve všední den ![]()
přímo u hranic jsou každý den, a asi 3km dál jsou v út, čt a sobotu, ale navím jak tam u vás ![]()
Zkusím se zeptat, až budeme přímo v hotelu, třeba nám tam někdo poradí. Díky moc ![]()
miško ti co to mají kousíše, určitě budou vědět
tak dobře pořiďte ![]()
Já jezdím 2× za měsíc do Jelení Gory. Jel jsem i dneska po večeři na otočku (Tesco JG je otevřeno 24 hod)Při nákupu nad 100 ZL dostaneš slevu 0,15 ZL na litr benzinu/nafty u pumpy Tesco, která i tak je nejlevnější v regionu. Sýry kvalitní a velký výběr, uzenina perfektní (maso a žádná soja), laciné čerstvé mořské ryby. Naproti máš Castorama ( polské OBI) a protože něco stavím, koupil jsem i cement - tam pytel za 40.- Kč, v libereckém Bauhausu za 65.- No nekup to za tu cenu. V mrazáku asi 50 druhů zmrzlin, které u nás ani nejsou a ty známé cca za 70% české ceny. V principu tam kupuju všechny potraviny. u nás jenom chleba.
Jezdíme tam skoro pro vše maso, cereálie, prací prášek, tablety do myčky, autopotřeby, máslo Perla a Rama. Jezdíme do Jastrebie-Zdroj do Kauflandu a Carefouru. jezdíme z Brna jednou za 2-3 měsíce cca 200km a za 2 hodiny jsme na nákupech. Jedu po dálnici až do polska a od sjezdu z dálnice je to 7km. Jinak zítra 21.4.2013 jedeme takže kdo by se chtěl přidat není problém rád vže ukážu co a jak.
Bydlím přímo u čáry a jezdím tam hlavně pro plíny, kaše, ryby, sýry a spoustu dalších věcí. Vyplatí se tam toho spousta.
Malý šokující příklad:
Mascarpone 250g - Polsko 29 Kč
Mascarpone 250g - Hypernova CZ 98Kč!!! Upozorňuji, že jsem na to přišla v jeden den a balení bylo totožné!!!
Hezký večer maminky, chtěla jsem se zeptat, zda někdo jezdí momentálně nakupovat do Polska a co se tam vyplatí koupit… Jedeme příští víkend na válet do Krakova, budeme se stavovat i v Polském Těšíně, tak budu ráda za rady… Ještě jsem chtěla koupit dětské křesla, myslíte že se tam dají někde koupit? děkuji ![]()