Co se zasekaným tabletem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
796
9.8.14 22:49

A uz prestava reagovat na dotyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
9.8.14 22:52

@Slečna Ferka Me trefi. Reklamace. Kolik jich muze byt reklamaci na jeden produkt, aby mi ho vymenili?

A dekujeme. Puvodne mel byt Jonas, ale pak jsem uvidela Zachariase a bylo rozhodnuto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.8.14 23:10

Třikrát stejná vada nebo 4 různé, tak to bylo do loňska. Nevím, jestli to nějak neměnil občanský zákoník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
9.8.14 23:51

@Slečna Ferka Mam z toho nervy nadranc. :P Uz to je podruhe, stejna chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.8.14 23:55

Tak držím palec. A jinak na ně můžeš zkusit, že bys chtěla vyměnit za nový kus a ne opravit (ještě loni šlo to požadovat, pokud byla vada do půl roku od koupi) - letos už to nejde, ale za pokus nic nedáš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tortuga
10.8.14 14:07

ASUS

Koukám, že tu je několik vláken týkajících se zaseklých tabletů ASUS. Mám od ASUSU ultrabook a chtěla bych právě tablet. Ale jak tak čtu, trošku jsem zaražená a překvapená. ASUS jsem brala za kvalitní značku…

• Citovat
  • Upravit
796
15.8.14 23:14

@Slečna Ferka Uz jsem zaridila reklamaci, tak uvidime. Kazdopadne to je presne pul roku od prvni reklamace (a tablet se tehdy pokazil taky po pulrocnim pouzivani), tak nevim, co si o tom myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
15.8.14 23:17
@Tortuga píše:
Koukám, že tu je několik vláken týkajících se zaseklých tabletů ASUS. Mám od ASUSU ultrabook a chtěla bych právě tablet. Ale jak tak čtu, trošku jsem zaražená a překvapená. ASUS jsem brala za kvalitní značku…

Podle me je Asus dobra znacka na to, kolik stoji. Za tu cenu vyrobek da maximum. Ani tento tablet neni spatny, ba naopak! Myslim, ze ja mela to stesti a koupila si kazovy vyrobek. Ten tisicaty, ktery se nepoved. Urcite ale na Asus nezanevri a jdi do nej, popr. zkus i Acer. Znacka na stejne urovni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák