Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Slečna Ferka Me trefi. Reklamace. Kolik jich muze byt reklamaci na jeden produkt, aby mi ho vymenili?
A dekujeme. Puvodne mel byt Jonas, ale pak jsem uvidela Zachariase a bylo rozhodnuto ![]()
Třikrát stejná vada nebo 4 různé, tak to bylo do loňska. Nevím, jestli to nějak neměnil občanský zákoník.
@Slečna Ferka Mam z toho nervy nadranc.
Uz to je podruhe, stejna chyba.
Tak držím palec. A jinak na ně můžeš zkusit, že bys chtěla vyměnit za nový kus a ne opravit (ještě loni šlo to požadovat, pokud byla vada do půl roku od koupi) - letos už to nejde, ale za pokus nic nedáš ![]()
Koukám, že tu je několik vláken týkajících se zaseklých tabletů ASUS. Mám od ASUSU ultrabook a chtěla bych právě tablet. Ale jak tak čtu, trošku jsem zaražená a překvapená. ASUS jsem brala za kvalitní značku…
@Slečna Ferka Uz jsem zaridila reklamaci, tak uvidime. Kazdopadne to je presne pul roku od prvni reklamace (a tablet se tehdy pokazil taky po pulrocnim pouzivani), tak nevim, co si o tom myslet.
@Tortuga píše:
Koukám, že tu je několik vláken týkajících se zaseklých tabletů ASUS. Mám od ASUSU ultrabook a chtěla bych právě tablet. Ale jak tak čtu, trošku jsem zaražená a překvapená. ASUS jsem brala za kvalitní značku…
Podle me je Asus dobra znacka na to, kolik stoji. Za tu cenu vyrobek da maximum. Ani tento tablet neni spatny, ba naopak! Myslim, ze ja mela to stesti a koupila si kazovy vyrobek. Ten tisicaty, ktery se nepoved. Urcite ale na Asus nezanevri a jdi do nej, popr. zkus i Acer. Znacka na stejne urovni ![]()