Co se zasekaným tabletem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
796
9.8.14 20:10

Co se zasekanym tabletem?

Poradite? Seka se mi tablet (ASUS MeMO Pad). Uz jsem promazala fotky, aplikace, nainstalovala Launcher, restartovala, nechala nejakou dobu vyply a porad nic. Poradite, co s tim? V breznu byl v opravne (nejprve se zacal sekat, pak nesel zapnout). Diky.

Příspěvek upraven 09.08.14 v 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
9.8.14 20:13

Obnovit tovarni nastaveni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
9.8.14 20:14

@geilens A jak? :o V elektronice se nevyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
9.8.14 20:22

@ellamani - měli jsme to samé. 4* na reklamaci během půl roku. nakonec vyměnily vnitřek a je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
9.8.14 20:24

@hankamisa Zatim reaguje, ale zasekane. Potrebuji ho pro praci, takze zjistuji uz za vcasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
9.8.14 20:26

@ellamani - no být tebou tak jestli ho máš v záruce tak ho tam dej co nejdříve. páč jestli se ti sekne tak z něj data už nedostaneš. bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
9.8.14 20:39

@hankamisa Jojo, vim uz z minula. Jen, jestli to neni blbost ho davat hned do opravny, kdyz reaguje, jen se seka. Proto jsem zalozila i tuhle diskuzi, jestli se s nim treba nemuzu neco udelat ja sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.8.14 20:59

Hele nevím, jak moc je nadupanej, ale z vlastní zkušenosti (telefon Huawei, tablet 3Q) je problém v tom, když tam je víc aplikací, že to paměť prostě nezvládá - stroje typu Apple nebo Samsung umějí s pamětí líp hospodařit.

Nainstaluj si Master Cleaner (nebo tak nějak, má to ikonu štětce) a to Ti ukáže, nakolik jede paměť. Něco to pomůže povyčišťovat, ale pokud to máš hodně zavalený, tak to nebude stačit. Pokud je to „sekání“ plnou pamětí (přes 90%), tak myslím, že toho moc nevyreklamuješ: holt obnovit tovární nastavení (je to někde v menu Androida, nastavení), a instalovat jen opravdu to nejnutnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
9.8.14 21:58

@Slečna Ferka Clean Master mam, pravidelne cistim a uvolnuji RAM. Mam nainstalovane jen ty nejnutnejsi appky. A kdyz teda obnovim to nastaveni, tak se mi vse smaze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.8.14 22:24

@ellamani Jo, bude jako novej. Ono je to i tak, že když tam něco dáš, a pak to smažeš, tak to v tom tabletu může nechat nějaký zbytky něbo něco rozhodit… než bys šla do servisu, rozhodně doporučuju všechno zazálohovat a provést obnovení továrního nastavení (já měla stroj z Alzy a poradili mi totéž jako první pokus) - a až kdyby to nepomohlo, tak reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
9.8.14 22:29

@Slečna Ferka On je prave taky z Alzy. Fotky a vse potrebne mam postahovane v pc, takze mam dat obnovit tovarni nastaveni a on se mi vycisti jakoby. A co kdyz to bude stale trvat? To zasekavani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.8.14 22:33

@ellamani No tak pak ho reklamuj. A když spustíš ten Master Cleaner, kolik Ti to hlásí využití RAM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
9.8.14 22:35

@Slečna Ferka Ted mi to napsalo 305MG RAM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
9.8.14 22:47

Tak jsem se prave pokousela o obnoveni, ale nejde mi kliknout na tlacitko odstranit vse. Vubec nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.8.14 22:49

Njn, tak asi reklamovat - RAM máš dost, to by problém být neměl.

Jinak pěkný jméno pro mladšího :potlesk: Moje máma mi ho taky doporučovala, ale i když mi divočina nevadí, bylo to na mě moc (no a muže by to asi zabilo :mrgreen: ) - kdyby bylo mimino kluk, byl by to Vilém. Ale teda máme holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák