Co si o tom myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
13.8.07 16:13

Ahoj

já teda určitě málo mlíka nemám (malej měl startovní váhu 3,6 kg a v 6 měsících už 10,10 kg a to jen z kojení):o) ve dne po 2-3 v noci zpočátku po 3, pak po 4-5 a od 5 měsíců se mi budí po hodině.. nejde o hlad, nýbrž o zvyk … prostě je prsomil jak jeho bratr, kterej dělal nemlich to stejný… dávám mu tak dva tři měsíce a pak mu utnu noční kojení…

Takže nejsi v tom sama holt někteří prcci spinkaj celou noc, někteří se budí a potřebují cítit přítomnost maminky..

Jo o tom že pije 5 minut.. to fakt není - Matějn nepil nikdy víc jak 3 minuty… prostě je rychlík:o)

Už v porodnici sestry čuměly když jsem ho během 5 minut vracela na solárko že už je najedenej… jedna zvlášť pečlivá nechtěla věřit, tak si ho musela převážit.. a už v porodnici dokázal během necelých 4 minut vysosnout 80tku:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
13.8.07 16:21

Maka: tak rychlíka závidím. My pořád sosáme 20 minut už od porodnice. Když takhle papá skoro každou hodinu, tak skoro nic jinýho nestíhám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.8.07 17:38

To je:-)mám ráno pocit,že mě někdo dal do hlavy kladivem a Ája je v poho,směje se,chce si hrát,ale sama se zabavit nechce potvůrka,ke všemu mě potřebuje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
13.8.07 19:43

Kolem těch 3 měsíců se mi taky syn budil v noci častěji, taky se to stalo po očkování. Předtím se za noc budil cca 1-2× a po tom očkování ve 3 měsících i po 2-3 hodinách, a od 3 do 6 ráno i po hodině. My jsme do toho navíc měli růstový spurt, tak to asi bylo tím.

Nijak jsem to nehrotila, dávala jsem mu, jak si řekl - trvalo to ale asi 2-3 týdny, než se nám to vrátilo do normálu. Přes den jedl cca po 2 hodinách a přisátý byl cca 5 minut. Takže vydrž, snad se to zase srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.8.07 21:56

Tak díky za příspěvky:-)jdu spát:-)o půlnoci mám určitě budíčka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová