Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den všem,
Chtěla bych se informovat co smí ostraha objektu.Dostala jsem se do situace, kdy jsem byla na WC vyměnit si hygienické potřeby - dámy jistě chápou.
Bohužel se mi stala nehoda, prostě hodně tekutiny, takže jsem potřebovala mnohem více času než obyčejně.
Po cca 10 minutách přišla ostraha,3 muži na dámská WC a začali na mě skrze dveře velmi sprostě křičet.
Jednalo se především o sexuální narážky a říkali, že si odemknou sami aby viděli mou***.
Začali říkat že tam fetuju atd. Samé hnusarny.
Když jsem chtěla odejít, jeden z nich mě zatlačil zpět, shodil na zem a začal do mě kopat. Druzí dva se přidali.
Podařilo se mi utéct a skrýt se v nejbližší prodejně.
Naštěstí mě prodavačka podržela, obrovský respekt!!! A hrála se mnou že si tam nakupuju, začala mi ukazovat věci, podávat mi je a vychvalovat. Když dorazili ty 3, začala na ně ječet. Prý se to nestalo poprvé.
Obrátila jsem se na PČR, nicméně nemám důkazy, koho také napadne natáčet na wc… Prý nemají čas.
Dotaz je: Smí si ostraha objektu tohle dovolit? Smí vůbec na dámská WC? To že napadat nesmí už vím.
Poraďte prosím. Je mi z toho zážitku zle.
hned jsi měla volat Policii, co už teď,
i když máš tu prodavačku jako svědka, podej TO
Ne, tohle si opravdu nesmí dovolit nikdo, ihned se měla volat PČR
Takže ty jsi na zemi, kopou do tebe 3 chlapi a podaří se ti utéct?
Historka nic moc
Kam se hrabe Homér……. To muselo dát práce vymyslet takovou chujovinu….. ![]()
Nesmí. Šla jsi k doktorovi? Nahlásila na pčr? Tebe někdo napadne a ty ptáš jestli může.
Tomu se moc věřit nedá.
To ale snad každý pochopí, že tohle ostraha „jakákoli“ dělat nesmí. Evidentně nějaké OC (u nás třeba Smíchov) a velké „zkušenosti“ s feťákama/ čórkařema. Jinak asi dámská WC nejsou na úrovni velvyslanectví, takže logicky tam asi půjdou, pokud to vypadá na nějaký problém. Cokoli dalšího bylo evidentně na/ za hranici trestného činu, možná i několika (nejsem právník).
kde to bylo? Takovou ostrahu jsem ještě neviděla, zda se mi to neuvěřitelný!
jinak ne, to fakt nemohou!
A že zrovna věděli kam utekla. Že by 3 chlapům utekla ženská která leží na zemi, trochu je to přitažené za vlasy. A nebylo vidět žádné zranění a policie by to neřešila, každé oznámení jsou povinni prověřit a udělat zápis.
@Anonymní píše:
Dobrý den všem,
Chtěla bych se informovat co smí ostraha objektu.Dostala jsem se do situace, kdy jsem byla na WC vyměnit si hygienické potřeby - dámy jistě chápou.
Bohužel se mi stala nehoda, prostě hodně tekutiny, takže jsem potřebovala mnohem více času než obyčejně.
Po cca 10 minutách přišla ostraha,3 muži na dámská WC a začali na mě skrze dveře velmi sprostě křičet.
Jednalo se především o sexuální narážky a říkali, že si odemknou sami aby viděli mou***.
Když jsem chtěla odejít, jeden z nich mě zatlačil zpět, shodil na zem a začal do mě kopat. Druzí dva se přidali.
Naštěstí mě prodavačka podržela, obrovský respekt!!! A hrála se mnou že si tam nakupuju, začala mi ukazovat věci, podávat mi je a vychvalovat. Když dorazili ty 3, začala na ně ječet. Prý se to nestalo poprvé.
Obrátila jsem se na PČR, nicméně nemám důkazy, koho také napadne natáčet na wc… Prý nemají čas.
Dotaz je: Smí si ostraha objektu tohle dovolit? Smí vůbec na dámská WC? To že napadat nesmí už vím.
A tedˇtu okarkulce jo?
Jak se ti povedlo z malého prostoru toalet utéct 3 chlapům? Trochu blbost ne. ![]()
Dobrý den všem,
Chtěla bych se informovat co smí ostraha objektu.
Dostala jsem se do situace, kdy jsem byla na WC vyměnit si hygienické potřeby - dámy jistě chápou.