Co smí ostraha objektu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shadowbabe
9.2.23 14:50
@Anonymní píše:
Dobrý den všem,
Chtěla bych se informovat co smí ostraha objektu.

Dostala jsem se do situace, kdy jsem byla na WC vyměnit si hygienické potřeby - dámy jistě chápou.

Bohužel se mi stala nehoda, prostě hodně tekutiny, takže jsem potřebovala mnohem více času než obyčejně.

Po cca 10 minutách přišla ostraha,3 muži na dámská WC a začali na mě skrze dveře velmi sprostě křičet.

Jednalo se především o sexuální narážky a říkali, že si odemknou sami aby viděli mou***.

Začali říkat že tam fetuju atd. Samé hnusarny.

Když jsem chtěla odejít, jeden z nich mě zatlačil zpět, shodil na zem a začal do mě kopat. Druzí dva se přidali.

Podařilo se mi utéct a skrýt se v nejbližší prodejně.

Naštěstí mě prodavačka podržela, obrovský respekt!!! A hrála se mnou že si tam nakupuju, začala mi ukazovat věci, podávat mi je a vychvalovat. Když dorazili ty 3, začala na ně ječet. Prý se to nestalo poprvé.

Obrátila jsem se na PČR, nicméně nemám důkazy, koho také napadne natáčet na wc… Prý nemají čas.

Dotaz je: Smí si ostraha objektu tohle dovolit? Smí vůbec na dámská WC? To že napadat nesmí už vím.

Poraďte prosím. Je mi z toho zážitku zle.

Pololetky, Jarňáky, Velikonoce… jaký ty školní prázdniny tam teďka máte? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2650
9.2.23 17:29

@shadowbabe U nás teď frčí jarňáky.

Mě by zajímalo, kdo tohle vymýšlí a taky proč?

Nebo spíš, proč nedají tuhle energii do vymýšlení povídek, bajek nebo tak. S trochou umu by to dalo na knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.2.23 17:32
@KeckaJ píše:

Nebo spíš, proč nedají tuhle energii do vymýšlení povídek, bajek nebo tak. S trochou umu by to dalo na knihu.

Já mám asi strach o tom přemýšlet 😄

• Citovat
  • Upravit
21397
9.2.23 17:38
@KeckaJ píše:

Nebo spíš, proč nedají tuhle energii do vymýšlení povídek, bajek nebo tak. S trochou umu by to dalo na knihu.

Jsme testovaci vzorek, jestli ten pribeh projde. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
9.2.23 17:47
@malákráličice píše:
Jsme testovaci vzorek, jestli ten pribeh projde. 8)

Jo taaak, no za mě to chce víc vyšperkovat. Ideálně o nějakého nabušeného maníka který dámě v nesnázích pomohl.

Ty 3 grázly zkopal do kulaté krychličky a hrdinsky pak odvedl dámu až domů. Přičemž ji nezapomněl pozvat na večeři.

A taky by to chtělo osvětlit, proč na těch zachodcích byla sama? Copak neví, že dámy tam chodí ve dvou? Základní pravidlo. Vždyť co se stalo Hermioně, když byla sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
9.2.23 17:52
@KeckaJ píše: …Ty 3 grázly zkopal do kulaté krychličky a hrdinsky pak odvedl dámu …

Až na pánský záchodky a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15154
9.2.23 17:53

Kdyby konec byl alespoň, že ji všichni tři na těch zachodkach ojeli. To už by bylo uvěřitelnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.2.23 19:31

Mě to strašně připomíná událost, která se stala v Plzni v Area Bory. Je o tom reportáž na Krimi Plzeň???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76656
9.2.23 22:03
@78kub píše:
Mě to strašně připomíná událost, která se stala v Plzni v Area Bory. Je o tom reportáž na Krimi Plzeň???

povídej - podrobnosti, já si nic takového nepamatuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.2.23 09:39

Je to nová záležitost, tuším že že 7 2. a na stránkách Krimi Plzeň jsou o tom informace. Samozřejmě trochu jinak uvedeny než zde. Ale přijde mi to jako velká náhoda. Je to i na fcb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
10.2.23 11:04

Ty popisy situace se vždycky budou lišit. A dokonce i v případě, že tam nebude nějaká snaha o přibarvení. Což teda „tahle“ událost úplně objektivně popsaná nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
10.2.23 15:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová