Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@shadowbabe U nás teď frčí jarňáky.
Mě by zajímalo, kdo tohle vymýšlí a taky proč?
Nebo spíš, proč nedají tuhle energii do vymýšlení povídek, bajek nebo tak. S trochou umu by to dalo na knihu.
@KeckaJ píše:
@shadowbabe U nás teď frčí jarňáky.Mě by zajímalo, kdo tohle vymýšlí a taky proč?
Nebo spíš, proč nedají tuhle energii do vymýšlení povídek, bajek nebo tak. S trochou umu by to dalo na knihu.
Já mám asi strach o tom přemýšlet 😄
@KeckaJ píše:
@shadowbabe U nás teď frčí jarňáky.Mě by zajímalo, kdo tohle vymýšlí a taky proč?
Jsme testovaci vzorek, jestli ten pribeh projde. ![]()
@malákráličice píše:
Jsme testovaci vzorek, jestli ten pribeh projde.
Jo taaak, no za mě to chce víc vyšperkovat. Ideálně o nějakého nabušeného maníka který dámě v nesnázích pomohl.
Ty 3 grázly zkopal do kulaté krychličky a hrdinsky pak odvedl dámu až domů. Přičemž ji nezapomněl pozvat na večeři.
A taky by to chtělo osvětlit, proč na těch zachodcích byla sama? Copak neví, že dámy tam chodí ve dvou? Základní pravidlo. Vždyť co se stalo Hermioně, když byla sama?
@KeckaJ píše: …Ty 3 grázly zkopal do kulaté krychličky a hrdinsky pak odvedl dámu …
Až na pánský záchodky a…
Kdyby konec byl alespoň, že ji všichni tři na těch zachodkach ojeli. To už by bylo uvěřitelnejsi.
Mě to strašně připomíná událost, která se stala v Plzni v Area Bory. Je o tom reportáž na Krimi Plzeň???
@78kub píše:
Mě to strašně připomíná událost, která se stala v Plzni v Area Bory. Je o tom reportáž na Krimi Plzeň???
povídej - podrobnosti, já si nic takového nepamatuji
Je to nová záležitost, tuším že že 7 2. a na stránkách Krimi Plzeň jsou o tom informace. Samozřejmě trochu jinak uvedeny než zde. Ale přijde mi to jako velká náhoda. Je to i na fcb.
Ty popisy situace se vždycky budou lišit. A dokonce i v případě, že tam nebude nějaká snaha o přibarvení. Což teda „tahle“ událost úplně objektivně popsaná nevypadá.
Pololetky, Jarňáky, Velikonoce… jaký ty školní prázdniny tam teďka máte?