Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Požádala jsem admina o promazání tohoto psychopata/psychopatky. Tohle je vážně trapnost nad trapnost. Ulevuje si tu naprosto mimo téma ![]()
S tema snidanema se rika ze je to zaklad.
Ale ja taky nejsem snidanova a nejradsi bych rovnou obed ![]()
@Filipinečka u nás jsou snídaně taky docela problém a hodně záleží co je k snídani. Dcera z chleba jen sundavá sýr nebo šunku, ale pečivo nechce kromě rybičkový pomazánky to by snědla i bochník. Jinak jí, ale dobře takže to nějak zvlášť neřešim.
@Anonymní píše:
Požádala jsem admina o promazání tohoto psychopata/psychopatky. Tohle je vážně trapnost nad trapnost. Ulevuje si tu naprosto mimo téma
no tak za to se nemusíš stydět a dávat to jako anonym.
@Pizlam píše:
A jake davate lupinky? Jinak mlade je take nesnidavec
My jime nesquika, jen tak, mliko zvlast ![]()
@medun píše:
@Filipinečka u nás jsou snídaně taky docela problém a hodně záleží co je k snídani. Dcera z chleba jen sundavá sýr nebo šunku, ale pečivo nechce kromě rybičkový pomazánky to by snědla i bochník. Jinak jí, ale dobře takže to nějak zvlášť neřešim.
S tim sundavanim to znam ![]()
Ahoj devcata
. Ja mam malou jedlici
dneska jsme zrovna meli vanocku s trochou masla. Moje mala snedla skoro tri kousky. Snida rada. Uz z nocniku chodi hned jak vstavame na me vola bobik=jogurt. Taky nami. Snidame jak kdy snazim se to trochu stridat. Jednou je jogut, potom chlebik nebo rohlik se syrem. Snidme imichana vajicka. Kdyz napecu tak buchtu, kolac. Na musli mame jeste cas.
@nikol.ondrášovka píše:
My jime nesquika, jen tak, mliko zvlast
Tak to by se mi asi jeste zadusil tema kulickama
Je mu 13m.
@Pizlam píše:
Tak to by se mi asi jeste zadusil tema kulickamaJe mu 13m.
Aha tak v tom pripade rozmocit. Neco zajimaveho prodavaji v DM. Je to 12+ ![]()
Jeste me napada pudink s piskotama to chutna i me uz vim co budeme snidat pozitri
.
@nikol.ondrášovka píše:
Aha tak v tom pripade rozmocit. Neco zajimaveho prodavaji v DM. Je to 12+
Ju, tak to se juknu. Byla by to zase zmena a dalsi pokus, jak do nej dostat neco mlecneho ![]()
@Anonymní píše:
Asi musím, koukej, jak už se mrská.@boransilafan, no, jistě nejsem jediná, komu tohle nepřijde vtipné, ale spíš ubohé
No tak ten spam může být možná ubohý ale nikdo nemá právo že mně nikdo dělat psychopata a jakým důvodem. Se všema holkama se bavím normálně a nemam komu co dokazovat. Nikomu jsem nenapsala nic špatnýho či zlího nebo pošahanýho co by ze mně dělalo psychopata
a ted kd ho ze mně dělá je pěknej ubožák, když se dá navíc za anonyma a soudí mně podle spamů jako vy. Na to nikdo nemá právo dělat ze mně psychopata a že nechápete srandu je suchaři ![]()
Příspěvek upraven 27.02.14 v 22:51