Co snídáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7398
27.2.14 23:13

Deti si radi hraji i s jidlem. Me taky omejvaj kdyz dam maly bobik a ji ho rukou a v druhy drzi lzici sice ne pokazde ale laka ji patlani. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
27.2.14 23:14
@lucenka píše:
@Pizlam ve 13 měsících jedl klasické corn flakes rozmočené v bílém jogurtu. Teď ve 3 letech má nejraději kombinaci zapékaného mussli s kousky čokolády a nějaké lupínky nebo kuličky s mlíkem.

Vyzkousim. Me ani tak nejde o ty snidane. Nabidnu vzdy. Bud chce nebo nechce. Prospiva dobre, takze to neresim. Spis me stve, ze moc neda mleku a mlecnym vyrobkum. UM nepije cca od desateho mesice. A od sesteho mesice to bojkotoval. Me prijde, ze by nejradeji k snidani gulas, k obedu, ke svacine a k veceri! Manzel se smeje, ze je to chlap, a ze mi na nejaky jogurtiky zvysoka kasle :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
27.2.14 23:18

Ja jsem zrovna poti ostrosti zrnicek ve tmevem pecivu a musli nevim no. Do peti let by deicky mit vicezrne nemeli. Dela jim to neplechuv strevech muze poskrabat. Ac to zni smesne prijde mi to logicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
27.2.14 23:18
@nikol.ondrášovka píše:
Uz se s tebou pul hodiny nikdo nebavi

Nebud zla! Nech ji, at si zatleska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.2.14 23:19
@Pizlam píše:
Vyzkousim. Me ani tak nejde o ty snidane. Nabidnu vzdy. Bud chce nebo nechce. Prospiva dobre, takze to neresim. Spis me stve, ze moc neda mleku a mlecnym vyrobkum. UM nepije cca od desateho mesice. A od sesteho mesice to bojkotoval. Me prijde, ze by nejradeji k snidani gulas, k obedu, ke svacine a k veceri! Manzel se smeje, ze je to chlap, a ze mi na nejaky jogurtiky zvysoka kasle :zed: :mrgreen:

tak je to chlap, můj má taky nejradši maso :)
Zkoušela jsi jogurtový nepečený dort? Ten u nás nevydrží ani den.

• Citovat
  • Upravit
1573
27.2.14 23:23
@lucenka píše:
tak je to chlap, můj má taky nejradši maso :)
Zkoušela jsi jogurtový nepečený dort? Ten u nás nevydrží ani den.

Nezkousela. Recept? A nemyslis s tema piskotama?? Znam to se zakysanou. Nebo je to neco jineho? Ted me tak napada, ze to co myslim ja, by s jogurtem slo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.2.14 23:27
@Pizlam píše:
Nezkousela. Recept? A nemyslis s tema piskotama?? Znam to se zakysanou. Nebo je to neco jineho? Ted me tak napada, ze to co myslim ja, by s jogurtem slo.

jo myslím s piškotama - u nás mamča dělala odlehčenou verzi. Takže půlku zakysanky nahradila jogurtem. Jsem na něj dostala chuť :)

• Citovat
  • Upravit
1573
27.2.14 23:32
@lucenka píše:
jo myslím s piškotama - u nás mamča dělala odlehčenou verzi. Takže půlku zakysanky nahradila jogurtem. Jsem na něj dostala chuť :)

Super napad :kytka: Davam tam jeste ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.2.14 23:36
@Pizlam píše:
Super napad :kytka: Davam tam jeste ovoce.

Nemáš zač… Taky tam dávám ovoce. Miluju ho s jahodama, mužská část tam musí mít aspoň kousek banánu :)

• Citovat
  • Upravit
1573
27.2.14 23:40
@lucenka píše:
Nemáš zač… Taky tam dávám ovoce. Miluju ho s jahodama, mužská část tam musí mít aspoň kousek banánu :)

Ja myslela masa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.2.14 23:50
@Pizlam píše:
Ja myslela masa :mrgreen:

To je ještě nenapadlo :)

• Citovat
  • Upravit
13141
28.2.14 01:00

Nečetla jsem diskuzi, reaguji jen na úvodní příspěvek.

Nabízím pohled odjinud. Podle ajurvédy jsou děti dóša kapha - sliz. Malý slizounek snídat moc nepotřebuje.
Podle tradiční čínské medicíny je nejvhodnější na snídani něco teplého - kaše z obilí (myšleno ovesní vločky, pohanka, jáhly,…) nebo polévka, záleží na preferencí chuti. Neměla by však chybět teplá tekutina, nejlépe voda.

Můj malý slizounek má pomalejší ranní starty a dostat do něj něco normálního je taky někdy boj. Takže už nebojuji. Má 3 roky. Udělám snídani všem, postavím před nás misky, co s ní, to sní. Nechce, nemusí, až bude mít hlad, ví kde má misku s kaší, může se najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
28.2.14 07:21

Jak kdy. Jeden čas u nás frčely jogurty, pak takový ty kuličky do mléka.
Teď většinou chce něco sladkého nebo dělám vajíčka.
Pečivo jí zásadně suchý. :think: Takže občas si dá suchý rohlík nebo chleba

Myslím, že ve školce se z něj zblázní

• Citovat
  • Upravit
7139
28.2.14 07:30

Všichni většinou vločky s jogurtem a ovocem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
28.2.14 07:36

Do syna toho taky ke snídani moc nedostanu a to je mu skoro 7 let. Prostě snídaně jsou u něj problém už od malička. Pak ale přes den jí větší porce než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí