Co snídáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7398
27.2.14 23:03

@nikol.ondrášovka neboj urcite uspejes deti maji predstavivost nekonecnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
27.2.14 23:03

@nikol.ondrášovka aha :mrgreen: prosim tě mě první co napadlo jako zrcadla :mrgreen: byly ty gynekologický :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.2.14 23:04
@zuzameduza píše:
@gabi.design tak udelej rovnou vejce ipro sebe a hned budes mit lepsi naladu :palec:

Když já právě ráno většinou nejím, max. ten jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.2.14 23:05

https://www.google.cz/search?…

Jooo to by se jedlo…

• Citovat
  • Upravit
7398

@Pizlam tak zkus vykrojit z chleba telicko namaz treba syrem nebo cim mate radi z papriky udelej nozicky a uvidis ze se na pavouka podiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

https://www.google.cz/search?…

Jooo to by se jedlo…

• Citovat
  • Upravit
29436
@medun píše:
@nikol.ondrášovka aha :mrgreen: prosim tě mě první co napadlo jako zrcadla :mrgreen: byly ty gynekologický :lol:

TVL, ty mě taky napadly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.2.14 23:07
@zuzameduza píše:
@nikol.ondrášovka neboj urcite uspejes deti maji predstavivost nekonecnou :lol:

To jo. Ja nakreslim doddavku a malej rekne „bus“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
27.2.14 23:08

Dejte pokoj s temadle zrcadlama :lol: u jidla aspon

• Citovat
  • Upravit
1573
27.2.14 23:08
@zuzameduza píše:
@Pizlam tak zkus vykrojit z chleba telicko namaz treba syrem nebo cim mate radi z papriky udelej nozicky a uvidis ze se na pavouka podiva

Za zkousku nic nedam. Ale myslim, ze pavouka rozhaze vsude kolem a v zaludku nebude nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.2.14 23:09

@Pizlam ve 13 měsících jedl klasické corn flakes rozmočené v bílém jogurtu. Teď ve 3 letech má nejraději kombinaci zapékaného mussli s kousky čokolády a nějaké lupínky nebo kuličky s mlíkem.

• Citovat
  • Upravit
boransilafan
27.2.14 23:10

Ten spam uznávam, možná to bylo uhozený. Smysl pro humor vám jaksi taksi nic neříká. a ty vaše nadávky a handrkování vypovídá potvrzuje a ukazuje vaší nevyspělost. Přežváváte se tu jedna navzajém kdo z vás je lepší a přece jenom jste všechny stejný na jedno brdo. Když se člověku něco nelíbí, lze to říct či napsat slušně. Od toho jsou diskuse. Končím s vámi, já mam svědomý čisté :palec: :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
27.2.14 23:10
@Pizlam píše:
Za zkousku nic nedam. Ale myslim, ze pavouka rozhaze vsude kolem a v zaludku nebude nic :mrgreen:

Trenuj. Za par let se nam to muze hodit :)

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
27.2.14 23:11
@boransilafan píše:
Ten spam uznávam, možná to bylo uhozený. Smysl pro humor vám jaksi taksi nic neříká. a ty vaše nadávky a handrkování vypovídá potvrzuje a ukazuje vaší nevyspělost. Přežváváte se tu jedna navzajém kdo z vás je lepší a přece jenom jste všechny stejný na jedno brdo. Když se člověku něco nelíbí, lze to říct či napsat slušně. Od toho jsou diskuse. Končím s vámi, já mam svědomý čisté :palec: :potlesk: :mavam:

Uz se s tebou pul hodiny nikdo nebavi

• Citovat
  • Upravit
3596
27.2.14 23:13
@boransilafan píše:
Ten spam uznávam, možná to bylo uhozený. Smysl pro humor vám jaksi taksi nic neříká. a ty vaše nadávky a handrkování vypovídá potvrzuje a ukazuje vaší nevyspělost. Přežváváte se tu jedna navzajém kdo z vás je lepší a přece jenom jste všechny stejný na jedno brdo. Když se člověku něco nelíbí, lze to říct či napsat slušně. Od toho jsou diskuse. Končím s vámi, já mam svědomý čisté :palec: :potlesk: :mavam:

Holka co čučí na turecký telenovely, má psaný projev žáka prvního stupně zvláštní školy, ta bude vykládat něco o vyzrálosti, ale kuš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí