Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@nikol.ondrášovka neboj urcite uspejes deti maji predstavivost nekonecnou ![]()
@nikol.ondrášovka aha
prosim tě mě první co napadlo jako zrcadla
byly ty gynekologický ![]()
@zuzameduza píše:
@gabi.design tak udelej rovnou vejce ipro sebe a hned budes mit lepsi naladu
Když já právě ráno většinou nejím, max. ten jogurt.
@Pizlam tak zkus vykrojit z chleba telicko namaz treba syrem nebo cim mate radi z papriky udelej nozicky a uvidis ze se na pavouka podiva
@medun píše:
@nikol.ondrášovka ahaprosim tě mě první co napadlo jako zrcadla
byly ty gynekologický
TVL, ty mě taky napadly. ![]()
@zuzameduza píše:
@nikol.ondrášovka neboj urcite uspejes deti maji predstavivost nekonecnou
To jo. Ja nakreslim doddavku a malej rekne „bus“ ![]()
@zuzameduza píše:
@Pizlam tak zkus vykrojit z chleba telicko namaz treba syrem nebo cim mate radi z papriky udelej nozicky a uvidis ze se na pavouka podiva
Za zkousku nic nedam. Ale myslim, ze pavouka rozhaze vsude kolem a v zaludku nebude nic ![]()
@Pizlam ve 13 měsících jedl klasické corn flakes rozmočené v bílém jogurtu. Teď ve 3 letech má nejraději kombinaci zapékaného mussli s kousky čokolády a nějaké lupínky nebo kuličky s mlíkem.
Ten spam uznávam, možná to bylo uhozený. Smysl pro humor vám jaksi taksi nic neříká. a ty vaše nadávky a handrkování vypovídá potvrzuje a ukazuje vaší nevyspělost. Přežváváte se tu jedna navzajém kdo z vás je lepší a přece jenom jste všechny stejný na jedno brdo. Když se člověku něco nelíbí, lze to říct či napsat slušně. Od toho jsou diskuse. Končím s vámi, já mam svědomý čisté
![]()
@Pizlam píše:
Za zkousku nic nedam. Ale myslim, ze pavouka rozhaze vsude kolem a v zaludku nebude nic
Trenuj. Za par let se nam to muze hodit ![]()
@boransilafan píše:
Ten spam uznávam, možná to bylo uhozený. Smysl pro humor vám jaksi taksi nic neříká. a ty vaše nadávky a handrkování vypovídá potvrzuje a ukazuje vaší nevyspělost. Přežváváte se tu jedna navzajém kdo z vás je lepší a přece jenom jste všechny stejný na jedno brdo. Když se člověku něco nelíbí, lze to říct či napsat slušně. Od toho jsou diskuse. Končím s vámi, já mam svědomý čisté![]()
![]()
Uz se s tebou pul hodiny nikdo nebavi
@boransilafan píše:
Ten spam uznávam, možná to bylo uhozený. Smysl pro humor vám jaksi taksi nic neříká. a ty vaše nadávky a handrkování vypovídá potvrzuje a ukazuje vaší nevyspělost. Přežváváte se tu jedna navzajém kdo z vás je lepší a přece jenom jste všechny stejný na jedno brdo. Když se člověku něco nelíbí, lze to říct či napsat slušně. Od toho jsou diskuse. Končím s vámi, já mam svědomý čisté![]()
![]()
Holka co čučí na turecký telenovely, má psaný projev žáka prvního stupně zvláštní školy, ta bude vykládat něco o vyzrálosti, ale kuš.