Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@zuzameduza píše:
Jeste me napada pudink s piskotama to chutna i me uz vim co budeme snidat pozitri.
Mnam. Me to mladej neji. To bych se prezrala. Ale to je spis ke svacine
@nikol.ondrášovka to ja taky
no a co zkusit koupit nejakou takovou babovku z oblicejickem to by se mu mohlo libit.??
@zuzameduza píše:
@nikol.ondrášovka to ja takyno a co zkusit koupit nejakou takovou babovku z oblicejickem to by se mu mohlo libit.??
Babovku s oblicejem? Kde to sezenu?
sem uz uvazovala ze mu zacnu z jidla tvorit aby jedl ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Babovku s oblicejem? Kde to sezenu?sem uz uvazovala ze mu zacnu z jidla tvorit aby jedl
Však se doporučuje pro nejedlíky dělat s jídlem psí kusy. Na krajíc chleba udělat obličej ze sýra šunky a zeleniny, loďky z vajíček a berušky z rajčat například
. Mně to přijde hezký, ale jsem dost lenivá se s tím crcat ![]()
@nikol.ondrášovka zkus takove ty tradicni domaci potreby nebo po netu @nikol.ondrášovka to ja taky
no a co zkusit koupit nejakou takovou babovku z oblicejickem to by se mu mohlo libit.?? @gabi.design
asi jo takybych si dala ale tak jablickovej tabak ne hasis ![]()
Náš malej má rád třeba míchaná vajca, moc často je nedělám, ale dávám mu je spíš právě k večeři. Ráno jsem ráda, že uvařím čaj, ještě mu míchat vajca. Rána nesnáším, do desíti se mnou není žádná řeč a nefunguju. ![]()
@gabi.design tak udelej rovnou vejce ipro sebe a hned budes mit lepsi naladu ![]()
@KPKristy píše:
Však se doporučuje pro nejedlíky dělat s jídlem psí kusy. Na krajíc chleba udělat obličej ze sýra šunky a zeleniny, loďky z vajíček a berušky z rajčat například. Mně to přijde hezký, ale jsem dost lenivá se s tím crcat
Jeeej to ja bych tvorila ale bojim se aby s toho nebyl paskvil a poznal co to je ![]()
@KPKristy píše:
Však se doporučuje pro nejedlíky dělat s jídlem psí kusy. Na krajíc chleba udělat obličej ze sýra šunky a zeleniny, loďky z vajíček a berušky z rajčat například. Mně to přijde hezký, ale jsem dost lenivá se s tím crcat
Noo, treba kdyz se pak na to ani nepodiva, natoz aby ochutnal ![]()