Co snídáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
28.2.14 07:38

@omites
Sliz, jo? :mrgreen: To je dobrý, to budu používat ;)
Diskusi jsem taky nečetla, tak jen k úvodnímu dotazu:
Nše dítko mívalo k snídani chleba nebo rohlík s Lučinou apod., ale postupně toho snědlo míň a míň a lepší to nebylo celé dopoledne až do oběda. Tak jsem si vzpomněla na svoje zhruba pubertální období, kdy jsem ráno prostě nic pevného do žaludku nedostala, vždycky jsem měla pocit na zvracení. Tak jsem si začala dělat ráno kaše. No a zavedla jsem to teď pro nás obě: každé ráno obilná kaše (ovesné, ječné, žitné, rýžové vločky, jáhly, rýže - různě je sřídám nebo kombinuju) vařená v troše mléka, troše vody, do hotové jogurt, med, javorový sirup, nastrouhaná čokoláda, banán apod. No a to mi dítě bez problému sní, musí to být teda ale ještě rozmixované a ne moc husté. A pak asi za 2 hodiny bez problému sní i celý krajíc chleba, potřebuje asi nějaký teplý základ do žaludku.
Takže bez předchozího studia v podstatě potvrzuju zkušenosti čínské medicíny, něco na tom bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.2.14 07:59

Naší slečně jsou téměř dva a půl a snídá jogurt. Když nemá chuť nebo zrovna není, tak cokoliv, co je doma. Banán, rohlík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
28.2.14 08:11

Ty jo to jste dobry holky to ja bych zase nemohla teplou kasi. Nemam rada ty kase. Je to pro me moc blato a sladky.
Polevku jo to si klidne dam. Ja teda nejlip nejaky pecivo se syrem. A mala zatim ji co ja. Tak snad nebude pro lem no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
28.2.14 08:15
@zuzameduza píše:
Ja jsem zrovna poti ostrosti zrnicek ve tmevem pecivu a musli nevim no. Do peti let by deicky mit vicezrne nemeli. Dela jim to neplechuv strevech muze poskrabat. Ac to zni smesne prijde mi to logicke.

To není směšné, je to logické ;) Proto osobně vločky do kaší přes noc namáčím, pak vařím, pak mixuju. Mám to ozkoušené i na sobě, že třeba vícezrnné zapékané musli jsou sice moc dobré, ale tlačí mě po nich pak žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25011
28.2.14 09:56
@Filipinečka píše:
@MartinaIrena vecerime tak kolem 18:00 někdy nechce ani tu veceri… Ale ji lépe mu snídani… Oběd je u nás největší úspěch… Hlavně když je něco co mu chutná…Ale ty snídaně jsou bídné… A svačiny mezi jídly už taky nechce… Jsou mu tři…

Jo, tak to je holt nejedlík. Pak bych si aspoň striktně hlídala příjem cukrů, hlavně v pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20785
28.2.14 10:02

Dobrý den,

na vaši žádost jsem v diskuzi promazala spamující příspěvky uživatelky „boransilafan“.

Přeji pěkný den :)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.2.14 10:11

@admin já bych smazala celou uživatelku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
28.2.14 10:13
@lukresia píše:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20785
28.2.14 10:24
@lukresia píše:

Ještě jednou dobrý den,

při promazávání příspěvků jsem zjistila, že ze strany uživatelky „boransilafan“ došlo (nejen) v této diskuzi k četnému porušování pravidel. Vzhledem k vysoké pravděpodobnosti recidivy jsem ji raději smazala ;)

Děkuji za pochopení,

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.2.14 10:53

@admin děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.2.14 19:11

Tak ta vtipna osubka si po nekolikerem smazani zalozila dalsi nicky. Vse smazano, ale jaksi se potvrdilo, ze nebude zcela normalni. Snad uz tu bude klid na jidlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
28.2.14 20:32
@KPKristy píše:
Tak ta vtipna osubka si po nekolikerem smazani zalozila dalsi nicky. Vse smazano, ale jaksi se potvrdilo, ze nebude zcela normalni. Snad uz tu bude klid na jidlo :mrgreen:

A na nějakej pořádnej seriál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.3.14 20:20

Nečetla jsem celou diskuzi a určitě se to tady objevilo ale i tak:-) náš mladas - 3 roky vstává v půl šestý to chce okamžitě misku piškotů ( někdy si dá radši kukuřičný křupky) a kolem osmé hodiny má krupicovou kaši a pak až polívku, taky dlouho nic pořádně nechtěl tady kousnul do chleba tady do jabka a pořád chodil a chtěl sušenky, ty jsem uklidila že na ně nevidi a má pravidelně tu krupičku a ta mu vyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí