Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My mme Valerii a jméno se mě líbí ale v klučičim tvaru to bych teda nedala ![]()
Opravdu nevšední a nějak si to neumím v praxi moc představit - děti jsou celkem krutý
jinak znám taky pár pěkných kousků Lev Píp, Petronela Kozojedová, Arleta Půlpytlová… No a opravdu to jako děti měli těžký ![]()
Ani jsem nevěděla že to je jméno! znám jednoho kluka který má Valerián jako příjmení
Ještě se chudák ani nenarodil a už má být takhle trestanej?
To je opravdu uznávané jméno? A pro člověka? ![]()
Připomíná mi to Valéra z Lakomce od Moliéra
ne, nedala bych ho ani omylem ale záleží na vás ![]()
@Lenek píše:
Znám osobu co ma příjmení Valerian, takže pro me divne
Jo a mela bych strach aby se mu neříkalo Valošu…což zni hrozne
@Míša2014 píše:
Opravdu nevšední a nějak si to neumím v praxi moc představit - děti jsou celkem krutýjinak znám taky pár pěkných kousků Lev Píp, Petronela Kozojedová, Arleta Půlpytlová… No a opravdu to jako děti měli těžký
Boha jeho… To je síla
To nevymyslíš jen tak. ![]()
Mě se zas hned vybavil poťouchlý děda Valerián v podání Františka Filipovskýho z Básníků. No né, to bych fakt nedala, i když objektivně řečeno v podstatě čistě etymologicky jaký je rozdíl mezi celkem oblíbeným Kristiánem a Valeriánem ![]()
@elanaa píše:
Mě se zas hned vybavil poťouchlý děda Valerián v podání Františka Filipovskýho z Básníků. No né, to bych fakt nedala, i když objektivně řečeno v podstatě čistě etymologicky jaký je rozdíl mezi celkem oblíbeným Kristiánem a Valeriánem
S tím Kristiánem je to fakt dobrý příklad
, když si vezmu tak Damián dnes také přibírá na síle, třeba časem začnou Valdové
.
@anairda to opravdu ne. Tak ženský mají ještě šanci to vylepšit manželstvím
jinak náš obchodák má odběratele pan Vít Vítámvás
no do telefonu se představuje na několikrát chudák
No, pořád lepší než teba Věnceslav, Horymír, a většina jmen co mají slav, mír, mysl nebo mil, ve jméně
né všechny ale většina…tak něco podobného Viktor třeba? Viky je podle mě lepší než valy nebo jakou by to mělo mít zdrobnělinu. hmm, ani to není ono.
A mně se to jméno líbí. Samozřejmě zaléží na tom, jak vám ladí s příjmením, ale obecně bych ho klidně dala. Já mám neobvyklá jména ráda, nevím, proč by se měl člověk omezovat na deset nejpopulárnějších.