Co takhle Valerián?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59396
9.9.15 21:22

My mme Valerii a jméno se mě líbí ale v klučičim tvaru to bych teda nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.9.15 21:22

Opravdu nevšední a nějak si to neumím v praxi moc představit - děti jsou celkem krutý 8o jinak znám taky pár pěkných kousků Lev Píp, Petronela Kozojedová, Arleta Půlpytlová… No a opravdu to jako děti měli těžký :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
9.9.15 21:28

Ani jsem nevěděla že to je jméno! znám jednoho kluka který má Valerián jako příjmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.9.15 21:29

Ještě se chudák ani nenarodil a už má být takhle trestanej? :think: To je opravdu uznávané jméno? A pro člověka? :think:

• Citovat
  • Upravit
11700
9.9.15 21:33

Za mě: naprostá katastrofa… Ale je to jen tvoje věc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.9.15 21:34

Připomíná mi to Valéra z Lakomce od Moliéra :D ne, nedala bych ho ani omylem ale záleží na vás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
9.9.15 21:35
@Lenek píše:
Znám osobu co ma příjmení Valerian, takže pro me divne :nevim:

Jo a mela bych strach aby se mu neříkalo Valošu…což zni hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
9.9.15 21:35
@Míša2014 píše:
Opravdu nevšední a nějak si to neumím v praxi moc představit - děti jsou celkem krutý 8o jinak znám taky pár pěkných kousků Lev Píp, Petronela Kozojedová, Arleta Půlpytlová… No a opravdu to jako děti měli těžký :(

Boha jeho… To je síla :lol: :lol: :lol: To nevymyslíš jen tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
9.9.15 21:36

Mě se zas hned vybavil poťouchlý děda Valerián v podání Františka Filipovskýho z Básníků. No né, to bych fakt nedala, i když objektivně řečeno v podstatě čistě etymologicky jaký je rozdíl mezi celkem oblíbeným Kristiánem a Valeriánem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
9.9.15 21:39
@elanaa píše:
Mě se zas hned vybavil poťouchlý děda Valerián v podání Františka Filipovskýho z Básníků. No né, to bych fakt nedala, i když objektivně řečeno v podstatě čistě etymologicky jaký je rozdíl mezi celkem oblíbeným Kristiánem a Valeriánem :)

S tím Kristiánem je to fakt dobrý příklad :think: :palec:, když si vezmu tak Damián dnes také přibírá na síle, třeba časem začnou Valdové :dance:.

• Citovat
  • Upravit
776
9.9.15 21:40

@anairda to opravdu ne. Tak ženský mají ještě šanci to vylepšit manželstvím :lol: jinak náš obchodák má odběratele pan Vít Vítámvás :mrgreen: no do telefonu se představuje na několikrát chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
9.9.15 21:41

A mě se to docela líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
9.9.15 21:41

No, pořád lepší než teba Věnceslav, Horymír, a většina jmen co mají slav, mír, mysl nebo mil, ve jméně :D né všechny ale většina…tak něco podobného Viktor třeba? Viky je podle mě lepší než valy nebo jakou by to mělo mít zdrobnělinu. hmm, ani to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
9.9.15 21:42

A mně se to jméno líbí. Samozřejmě zaléží na tom, jak vám ladí s příjmením, ale obecně bych ho klidně dala. Já mám neobvyklá jména ráda, nevím, proč by se měl člověk omezovat na deset nejpopulárnějších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
9.9.15 21:44

@iiiv @Kassy Souhlas :kytka:.
@Pennya Mě napadl Valda, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie