Co ted??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak držím palce, já bych na UP řekla, že máš rozjednaný ten kaufland a tam bych o těhu nic neříkala… lahůdky mi přijdou jako rozumná práce, to bys mohla zvládat celkem dlouho… no a když tě holt ve zkušebce vyhodí, tak budeš mít nárok alespoň na neschopenku a nějaké penízky…
A v případě kauflandu bych fakt neřešila, že je to nefér vůči zaměstnavateli… v malé firmě by mi to hloupé přišlo, ale u takového řetězce tedy ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem zaměstnanec Kauflandu, i když momentálně na RD. Já bych jim to neříkala, ale počítej s tou tříměsíční zkušební dobou a pak by sis mohla nechat napsat neschopenku. Jo a Kaufland teď už dává smlouvu na dobu neurčitou…
A fér nefér kašli na to. Měly byste holky vidět, kdo všechno se do Kauflandu hlásí… A ty aspoň chceš pracovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak jsem dopadla dobře vzali mě a nastupuji v pondělí tak jsem zvědavá..konečně se to hnulo snad k lepšímu
Všem díky za názory je hned lepší vědět,že nejsem jediná,která vidí takovéhle řešení.Díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moc gratuluju, teď hlavně aby ti bylo dobře a mohla si pracovat, přece jen je to za víc penízků než být kvůli komplikacím doma na neschopence. No a kdyby komplikace nastaly, tak je zas pořád lepší neschopenka, než bez koruny na UP. Si šikulka, líbí se mi když se někdo snaží se o sebe postarat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky fandím a držím palce, ať tu zkušebku (pokud nějakou máš) zvládneš bez problému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky ti budu držet palečky, ať to vyjde podle tvých představ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Držím palečky, aby to bylo podle Tvých představ !!! Super zprávička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji moc holky taky jsem ráda.hned se mi i líp spí když vim,že začne byt líp.to se budu sakra snažit co nejdéle tam vydržet a když to už nebude možné nedá se nic dělat budu mudet na tu neschopenku.Tak v pondělí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit