Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už neotálej u internetu a jeď k doktorovi, s bříškem i s dcerou!
to je hrozný! Jak si někdo může dovolit uhodit těhotnou! Určitě jeď, řekni to dr., že tě napadla.
Ale mám nějakou šanci na policii?? Nemám svědky akorád 6 let staryho kluka (jejího syna)
Volala jsi to příteli? Nebo se místo toho vykecavas na netu?
necetla jsem diskuzi,ale mne se to stalo taky.Nastesti jsem nebyla tehotna! proboha co je to za kravu ze mlati tehotnou holku? rozhodne bych to jen tak nenechala at byl duvod jakykoli tak bych zavolala pritelovi a jela bych okamzite k doktorovi i s malou! a nevim jestli bych to resila pres policii ale mel by se do toho vlozit i tvuj pritel!!!!! no to se mi zda!
![]()
@pikola píše:
Přítel už to dávno ví jede teď z práce
Jejda, to je hrozné
Taky bych jela k doktorovi, i s dcerkou… Ale vážně nechápu, jak tě mohla napadnout
Co na to přítel??? Drž se!!! ![]()
@pikola píše:
vyprdni se teď na policii tu může zavolat i DR. Vem holku a sebe a upaluj k DR.
A co třeba zavolat rychlou a policii a normálně ji udat? Tohle přece nemůžeš tak nechat ![]()
Přeji ať jste všichni 3 v pořádku
![]()
@Blanka S píše:vyprdni se teď na policii tu může zavolat i DR. Vem holku a sebe a upaluj k DR.
Nebude upalovat, kdyz tu s ni budete o tom diskutovat ![]()
Vybodla bych se na švagrovou, ale určitě ne na své děti
Takže pokud je ti zle, i blbý žuchnutí může být špatně. Doktor. A klidně bych si zavolala i sanitku a trochu to přihrála. Útok jako takový bych řešila poté, co se dozvím, že jsem v pořádku, potažmo i to druhé dítě. Třeba zdůrazněním u lékaře, páč ten to jen tak nepřejde. A za třetí, pokud tohle všechno bylo jen vygradování dosavadních byť jen ústních šarvátek mezi sousedy, hodila bych řeč s přítelem o novém bydlení.
Co je to za kr*vu?
![]()
Přeji ti,aby jste byli všichni tři v pořádku ![]()
No to snad není ani možný
hned všichni k dr a držím palečky aby malá i miminko byli v pořádku
a přítel ať si to s ní pak řádně vyřídí
![]()
panebože ![]()
hlavně ať jste v pořádku… řešila bych to přes policii ![]()