Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@peprle píše:
tak to je masakr![]()
,ještě že máš přítele,který stojí za tebou
To musí být ale pořádná kráva,když má takto nevychované děcka,tak si dovedu živě představit ji.dej vědět,jak jste dopadli..a že se chce stěhovat pryč,má myslím OBROVSKÉ plus
asi tak peprle,máš pravdu,už jsem to chtěla sumírovat,ale ty si přispěla krásným příspěvkem ![]()
Prej jsem špatná já že nechci aby si jejich děti hráli s naší holkou. Já ale nevim strašně se mi to příčí už jen když se potkáme na zahradě. Teď u nich vypráví jak jsem ji já vrazila první, ale přitom mě ona napadla. Jsem z toho pořád vyklepaná ty jo ![]()
no já na tvém místě bych taky neměla radost z toho,že si spolu hrají..jasně,bylo by mi to líto,kvůli dětem ,tvojí holce a nakonec i jejich,ale pokud jsou sprosté a chovají se hrubě jako jejich matka,tak bohužel.akorát by měla v nich tvá dcerka opravdu pěkný vzor
.jenže to asi tvá švagrová těžko pochopí.Přítel to,myslím,dobře řeší odstěhováním.drž se
![]()
@tumpach píše:
@peprleasi tak peprle,máš pravdu,už jsem to chtěla sumírovat,ale ty si přispěla krásným příspěvkem
no tak teď nevím,jestli to myslíš ironicky…?to ten tvůj smajlík na konci.. ![]()
![]()
Co je to za p*ču?????
Štěstí že jste v pořádku, a koukej jin krávu udat!!
@peprle píše:
no tak teď nevím,jestli to myslíš ironicky…?to ten tvůj smajlík na konci..
smajlík?no ten mi tam asi musel skočit omylem,nic nebylo myšleno ironicky,ale vážně
Rychle se odstěhovat,takové vztahy jsou na h…A může být i hůř.
Holky nejhorší je že dcera se teď vzbouzí s brekem od té doby. Když je vidí nebo si vzpomene na ně tak říká že jsou blbý
nikdy tohle neříkala.. Bojím se aby neměla nějaký psychický blok
je mi ze všechno na nic… Nevíte jak jí dát zase dohromady?? Nechci aby se tím trápila ![]()
@Nathalka01 Tak co s dcerkou netuším, pokud by se to časem nezlepšilo asi bych se radila s dr
no a jak je to ted u vás? manžel to nějak vyřešil?
Nebavíme se s nima a děláme jako by vedle nas nebydleli.. No jinak by to ani vyřešit nešlo přítel se nebaví ani se svojí mámou s nikým od nich
chce se mi z nich
![]()
Dobrý den, jen bych ráda reagovala na tu spoustu utěšitelů, kteří jednají na základě vylíčení údajné situace pouze z jedné strany, v tak vážné situaci daná osoba raději sedla za internet a dožadovala se rady na fóru místo toho aby zavolala organy tomu určené které jsou zadarmo a jistě rychlejsi objektivní a profesionální víc než jakési, ikdyž dobre myslene rady ctenarek. Udajna fakta jsou velmi skreslena, zmatena nehlede na situaci kterou si zrovna prosla a asi neni treba znovu opakovat ze stacilo zavolat nekoho opravneneho. Nebudu brat ani v uvahu to, ze znepratelena rodinka bydli hned vedle.To je tezke potom kdyz si nemuzete dovolit treba podnajem ale kde budete jen vy a v klidu a bezpeci, kdyz uz tvrdite jak je situace alarmujici.Mluvite o nizke inteligenci svagrove, a o sobe nic.Nevim nevim kde ci u koho je nakonec doopravdy chyba, ale udivuje mne to, jak dokazi lide nekoho odsoudit na zaklade pomluv. Nebo vy jste snad byli u toho osobne?? A opravdu vam pripada tato dama natolik duveryhodna? Me tedy ne.
@Nazor píše:
Dobrý den, jen bych ráda reagovala na tu spoustu utěšitelů, kteří jednají na základě vylíčení údajné situace pouze z jedné strany, v tak vážné situaci daná osoba raději sedla za internet a dožadovala se rady na fóru místo toho aby zavolala organy tomu určené které jsou zadarmo a jistě rychlejsi objektivní a profesionální víc než jakési, ikdyž dobre myslene rady ctenarek. Udajna fakta jsou velmi skreslena, zmatena nehlede na situaci kterou si zrovna prosla a asi neni treba znovu opakovat ze stacilo zavolat nekoho opravneneho. Nebudu brat ani v uvahu to, ze znepratelena rodinka bydli hned vedle.To je tezke potom kdyz si nemuzete dovolit treba podnajem ale kde budete jen vy a v klidu a bezpeci, kdyz uz tvrdite jak je situace alarmujici.Mluvite o nizke inteligenci svagrove, a o sobe nic.Nevim nevim kde ci u koho je nakonec doopravdy chyba, ale udivuje mne to, jak dokazi lide nekoho odsoudit na zaklade pomluv. Nebo vy jste snad byli u toho osobne?? A opravdu vam pripada tato dama natolik duveryhodna? Me tedy ne.
Tak tohle je fakt vtipný! Myslíte si, ze bych si s tohohle dělala srandu? Co by s tím asi udělali orgány? už jednou se mi to stalo s jeh matkou a víte co řekli orgány?? ze je to mezi náma a ze oni s tím nic dělat nebudou… Opravdu nechápu proč se tady do toho pletete. A proc bych já mela shánět podnájem abych celé té rodince udělala radost? Švagrová bydlí vedle nás a s nimi tam ještě přítelovy rodiče. Ona je tu navíc my jsme tady bydlely dřív. a myslíte si, ze je normální když po mě vyjede ženská jen kvůli tomu že nechci aby si jejich děti hrály s dcerou? Tak tim vlastně chcete říct že si za to muzu sama??? že chci bránit dceru před neslusným chovaním?? nevim proč ale přijde mi ze vy potřebujete jen rýpat!!!!! Takovýhle lidi jsou fakt
![]()
tak to koukám jako blázen na takový NÁZOR. Ono není lehké rozhodnout se co dělat, zvláště pokud se jedná o rodinu ať jsou vztahy jakékoliv..Proto šla asi zakladatelka sem pro radu. ![]()