Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to snad není ani možný
hned všichni k dr a držím palečky aby malá i miminko byli v pořádku
a přítel ať si to s ní pak řádně vyřídí
![]()
panebože ![]()
hlavně ať jste v pořádku… řešila bych to přes policii ![]()
To snad není možné co je někdo schopný udělat
????? Hlavně ať jste v pořádku , určitě zajděte k dr.
@alusa11 píše:
To snad není možné co je někdo schopný udělat????? Hlavně ať jste v pořádku , určitě zajděte k dr.
Asi tak,líp bych o nenapsala
Svědci nesvědci- jela bych okamžitě k dr., řekla co a jak, nechala si vytisknout lék. zprávu a minimálně jí řekla, že na policii jdu i se zprávou. Uvidíš, jak se k tomu postaví… Bude nadávat? Jdu hned. Omluví se? Zvážím, jak moc je pro mě důležitá, buď se na ní vykašlu a s ní nepromluvím nikdy ani slovo nebo jdu i tak. Co jako udělá příště? Co až budeš mít miminko? Teď nevím, jestli jsi psala, že je to švagrová nebo kamarádka nebo co, každopádně bych takový „přátelský“ vztah vymítila nadobro ze svého života.
sahnout mi na ditě ji dám do huby a volam policajti,teda obraceně prvně policajti a pak do huby
Tak jsem byla u doktora a všechno je naštěstí v pořadku jenže ona to otočila proti mě a teď se všichni budeme hadat
Čekam až ona přijede s přítelovym bráchou, kterej mi dal vzkázat že mi zakroutí krkem
Tak je tohle normální? Ještě že mám přítele doma a že mi věří půlka rodiny ![]()
@Nathalka01 píše: Čekam až ona přijede s přítelovym bráchou, kterej mi dal vzkázat že mi zakroutí krkemTak je tohle normální? Ještě že mám přítele doma a že mi věří půlka rodiny
@Nathalka01 píše:
Tak jsem byla u doktora a všechno je naštěstí v pořadku jenže ona to otočila proti mě a teď se všichni budeme hadat
Super že jste všichni vpořádku
a neříkej mi že se tě přítel patřičně nezastane
přece by sis jako těhotná a ještě s malou začala nějakou rvačku ![]()
Jo právě, že se chystá až se divim a jsem rada že k tomu má takovej přístup
chce se odstěhovat.
ježiši to je hrozné.. ale už jen to napovídá z toho že nemá vychované děti, tak ona bude asi taky pěkně nevychovaná.. jak si tohle může někdo dovolit, ještě když jsi těhotná a jsou tam děti!!! ještě že jste v pořádku a brzy se to vyřeší.. ![]()
tak to je masakr
,ještě že máš přítele,který stojí za tebou
To musí být ale pořádná kráva,když má takto nevychované děcka,tak si dovedu živě představit ji.dej vědět,jak jste dopadli..a že se chce stěhovat pryč,má myslím OBROVSKÉ plus ![]()