Co tělu chybí - 30 tt

48
15.7.13 12:04

Co tělu chybí - 30tt

Hezké poledne, možná mi někdo dokážete poradit. Jsem ve 30tt, asi tak 2 - 3 týdny pozoruji nepřiměřenou reakci na vůni dezinfekčních prostředků typu Savo, prostě mi to neskutečně voní. Bych si snad „sežrala“ ruce :lol: takže neustále uklízím koupelnu :) To samé mám s tabletkami Rennie, dost mě pálí žáha, ale já si na nich vypěstovala snad závislost. Je to pro mě jako božská mana. Netušíte co by mohlo tělo postrádat? díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
15.7.13 12:10

Je to normální, jedna má chuť pít ocet, druhá okusovat omítku… Prostě jsi těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
15.7.13 12:11

@anisa hehe, tak to by mě taky zajímalo, jelikož poslední dny pocituju to samé (dnes jsem 31+1), dezinfekční prostředky mě úplně „rajcují“ :) všechny tyhle věci mi ted hrozně voní, že bych je snad i snědla, no hrůzná úchylka. O víkendu jsem zacítila malířskou barvu na zdi a úplně se mi začly zbíhat sliny, je to šílený a snad to brzo přejde :lol: :lol: :lol: a taky mi to ted moc voní v lékárnách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
15.7.13 12:12

Tak to netušim :lol:
ale s tim uklízením, hlavně s tim savem, to nepřeháněj, ať tě nebolí hlava jak střep ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
15.7.13 12:15

Podle mě to je reakce na přirozený vývoj těhotenství. Je to dáno proto, protože rodička v této době prožívá tzv. zahnízďovací pud a všechno uklízí. A tak tedy, aby jí to nesmrdělo, tělo to zařídilo tak, že to mamince voní a proto v tuto dobu všechno uklízí a přípravuje na robátko :lol:

• Citovat
  • Upravit
48
15.7.13 12:18

Tak vítejte do klubu, máme to uplně stejně :) těhotná jsem po 4 a s klukama jsem to nikdy neměla. To že „hnízdím“ je OK, uklízím více. Ale tohle je pocit, že bych to opravdu snědla. S tou omítkou, taky jsem si na to vzpoměla, v dětství jsem jí okusovala :D Tak třeba to může být nedostatek vápníku, ale to Savo mi v tom moc nehraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
15.7.13 12:32

@anisa mě savo neskutečně smrdí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie