Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bikoslave já bych tipla holku ale nejsem žádné odborník. Už víš co čekáš??
@Pavculinka no v 5 měsíci mě řekl doktor že asi holčička no a teď říká že chlapeček což asi dle ultrazvuku opravdu sedí. Kávové zrnko nikde jen kuličky. A doma mám vše růžové ![]()
@Bikoslave co máš z toho. Moji ségře do 8 měsíce tvrdilo že čeká taky holčičku. A pak šla na 3D UTZ a z doktorka vypadlo jeee bude to kluk. Byla úplně v šoku. Tak ji 3D UTZ nechali zadarmo a ona začala všechno růžové prodávat a nakupovat znovu na kluka
![]()
@Pavculinka no taky dobrý 🤣 🤣tak uvidíme co porodním. A ty též čekáš? ![]()
@Bikoslave čekáme prvního. Ale nevime co to bude. Na I. Screeningu se nechtělo moc ukázat. Tipují holčičku ale rodina tipuje kluka kromě tatky. Musíme si počkat na II. Screening a doufat že bude spolupracovat. Aktuálně jsem v 18tt ![]()
@Pavculinka Tak gratuluji. Hlavně ať je mimčo zdravé
A už cítíš pohyby?
![]()
@Bikoslave no spíš bych řekla že jsou to střeva
ve středu jdu po 5 týdnech na kontrolu do poradny a vůbec nevím jestli mi bude dělat UTZ nebo ne. Navíc od poslední kontroly jsem přibrala jen 1 kg to mě asi moc nepochvalí ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tipne si nekdo jestli je to kluk nebo holka?
Z tohoto asi nic nepoznáte ![]()
@Bikoslave mi to prijde jak holcicka… Pindika trcet nevidim, za to pysky byvaji casto nabehle…
@Anonymní píše:
tady jeste jedna fotka..
Myslim, ze chlapecek…
@Mikejla_a tak já už fakt nevim
jsem teda zvědavá. 28 ko trola a 3.4. Echo tak tam mě to snad řeknou už na 100pro. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tipne si nekdo jestli je to kluk nebo holka?
Miminko ![]()
Pokud bych se měla k něčemu přiklonit, působí to na mě spíš jako kluk, ale je vážně hodně brzo a fotka není kvalitní ![]()