Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bikoslave spis si myslim, ze kdyz to nejsou schopni rict poradne doted, zacala bych radeji nakupovat jen neutralni obleceni
jistota je jistota. A zname tvrdil az do konce kluka a narodila se holcicka, taky meli dobry sok ![]()
@blumen už sem připravena na obojí 🤣 🤣ale 3.4. Jdu na echo 3D ultrazvuk tak tam by mě to snad mohli už říct 🤣
@Bikoslave Zakladatelka píše14. týden, což je ještě brzo
Na to jsem reagovala.
@Laurelin93 a divas se i na datum, ze je to z prosince? Ted davala novou fotku..
@Mikejla_a Ne, dívala jsem se jen na původní fotku. Diskuzi jsem nečetla, tudíž jsem se rozhodla napsat svůj názor zcela neinformovaná. Ukamenujte mě ![]()
Klid holky 🤣 🤣 28. 3. a pak 3.4 už to snad budu vědět. 🤣 🤣A nebo taky až u císaře 🤣 🤣
těžko říct jestli podle chutí něco jde poznat - já pokaždé jiné chutě - syn - chuť na sladké, zmrzku, dcera - chuť na ovoce, zeleninu … tak nevím
@Mikejla_a Ano, jenže mě to tu vyskočilo mezi novinkama, protože se to tu aktualizuje a já se dívala jen na fotku, ne na datum. I tak si myslím, že to není žádná hrůza, kdybych přidala tip, třeba k fotce z října.