Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
dobry den
prosim premluvte mantzela, aby sel k lekari- k dermatologovi, a k obecnemu lekari. preci Vas manzel nechce mit velkej zdravotni maler… proc se schovavat!
rychle k lekari, dokud je cas.medicina dokaze hodne. schovavat s epred lekarem je obrovska chyba
hodne stesti!!
Letos v lednu se mi objevil flek vypadající jako podlitina. Zvětšoval se. Nevenovala jsem tomu pozornost. Během několika týdnů se začaly objevovat další takové fleky různě po těle. A přidaly se bolesti hlavy. Byla to borelióza. Klíště jsem měla v září, a bylo prisaté úplně jinde, než byly ty fleky. Takže to už byla pokročilejší fáze nemoci. Myslím, že se to zalecilo právě včas, příznaky ustoupily a zatím dobrý. Nepodceňovat
to me taky napadlo… flek od boreliozy. zakladatelko, nemas fotku toho fleku? Muze to byt cokoliv a bylo by nejlepsi, kdyby manzel navstivil doktora
Ahoj,
vím, že zakládám diskuzi, kde by se hodilo říct, tady ti to nikdo neřekne, k dpktorovi, ale nejde o mně, ale o manžela a ten si postavil hlavu, že nikam nepůjde
Je to asi 2 měsíce, co se mu žeber - u zad u dělala modřina, spíš podlitina, asi 15 cm, nevedel odkud, je kuchař, myslel, že třeba od nějakého hrnce, co přenášel (jsou prý fakt těžké) a zmizela, ale zůstal mu tam červený flek, ten bledl, ale ta skrvna, ten flek zůstala pořád se zvětšuje, je to růžové a už to má asi 35 cm, táhne se mu to od zad až do půlky hrudníku, je delší a širší, nebolí ho to, nemá to oteklé, je to prostě růžový flek, co se zvětšuje, ještě před několika dny to měl jen na té straně, ted se to rozšířil oa má to přes celé prso až do půlky hrudníka, dost mě to znepokojuje, že to tak rostě a on s tím nikam nechce jít, že to nic nebude a zmizí to časem, že to rostě, jak mluvit do dubu, neměl jste někdo neco podobného? co to může být..