Co znamená tato lékařská zpráva u neurologa

Anonymní
13.9.20 22:18

Co to přesně znamená?? - zpráva

Zdravím, mám syna který před spaní ve spaní a někdy i ráno nebo přes den když se vzbudí tak napíná a kříži nohy, byli jsme u neurologa zatím nás eeg čeká za 3 tejdny ale ve zprávě máme napsáno,,opakované motoric. Symptomy - spíše Autostimulač. Symptomy. Řekli že nic nebudou říkat do předu že se uvidí na eeg… Malymu jsou 16 měsíců a dělá to už od 4 měsíce, mylsleli jsme že postupem času to přestane dělat ale už to dokáže dělat klidně i 2-3h v kuse než usne a když ho zvednu tak se mu to nelíbí a začne strašně plakát takže zkouším úplně cokoliv aby to dělal co nejmíň ale někdy prostě to neovlivním ani trošku. Do 8 měsíců spal semnou pak do 14 měsíců v postýlce a od 13 měsíců je to horší po těch nocích v těch 14 měsících si ho beru k sobě spát, trochu líp spí ale i tak s tím nepřestal a dělá to… Je moc šikovnej jen nemluví občas řekne něco ale říkám si pořád že má ještě čas že umí spoustu jiných věcí, vnímá umí si hrát jen nas trápí to co dělá… Prosím můžete mi vysvětlit co tím mysleli v té zprávě?. Děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.9.20 22:34

Ty kráso, tahat dítě po doktorech kvůli masturbaci :roll:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
13.9.20 22:36

To je opravdu nejspíše dětská masturbace, to přejde!

• Citovat
  • Upravit
15995
13.9.20 22:38

Ve zprave je podle me „Vykonava opakovane pohyby“ a nic extra vic, I kdyz to autostimulacni zavani tim, co zminuje Anonym prede mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
13.9.20 22:50
@Anonymní píše:
Ty kráso, tahat dítě po doktorech kvůli masturbaci :roll:

To jako vážně? V takovém věku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
13.9.20 22:53

Neviděla jsem to, ale nepřijde mi to teda nějak zvlášť divný abych kvůli tomu tahala takhle malý dítko od čerta k ďáblu 8o… Pokud se normálně vyvíjí teda. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
13.9.20 22:58
@impossible píše:

No on samozřejmě neví, že jde o erotické pocity, prostě objevil, že jsou mu příjemné, jako kdyby se třeba hladil na nožce nebo si drbal ouško. 🥳

• Citovat
  • Upravit
4062
13.9.20 23:04
@Lucius08 píše:
Neviděla jsem to, ale nepřijde mi to teda nějak zvlášť divný abych kvůli tomu tahala takhle malý dítko od čerta k ďáblu 8o… Pokud se normálně vyvíjí teda. Ach jo…

I kdyby šlo jenom o tohle, tak jestli to dělá 2-3 hodiny v kuse a nespí kvůli tomu, tak už to asi je věc k řešení, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
13.9.20 23:06
@Kassy píše:
I kdyby šlo jenom o tohle, tak jestli to dělá 2-3 hodiny v kuse a nespí kvůli tomu, tak už to asi je věc k řešení, ne?

Není. Dětský lékař vám to potvrdí. Můžete se pokoušet odvést mu pozornost, ale většinou se s tím nedá nic dělat. Dělají to i holčičky. Nevšímat si a hlavně netrestat, nekarat.

• Citovat
  • Upravit
53518
13.9.20 23:18
@impossible píše:

Není to impossible :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
13.9.20 23:22

Tak já fakt nevím, možná tu máme dětskou sexuální revoluci, ale fakt by mi prišlo divné, aby dítě cokoliv dělalo 2-3 hodiny vkuse. :nevim: Já se zakladatelce nedivím, že ji to stresuje a prijde mi to jako něco neurologického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
13.9.20 23:46
@Alriga píše:
Není. Dětský lékař vám to potvrdí. Můžete se pokoušet odvést mu pozornost, ale většinou se s tím nedá nic dělat. Dělají to i holčičky. Nevšímat si a hlavně netrestat, nekarat.
Že i malé děti masturbují vím, i to, že se za to nemají trestat. O ničem takovém taky nemluvím. U svých dětí jsem se s tím nesetkala, takže nemám nastudované názory odborníků a nevím, co by na to řekl náš pediatr, ale jako matku by mě asi taky nenechalo úplně v klidu, že to vydrží dělat tak dlouho a hlavně že to narušuje spánek. To se opravdu nijak neřeší, i když už to nese znaky nutkavého chování?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.9.20 00:09
@Kassy píše: Že i malé děti masturbují vím, i to, že se za to nemají trestat. O ničem takovém taky nemluvím. U svých dětí jsem se s tím nesetkala, takže nemám nastudované názory odborníků a nevím, co by na to řekl náš pediatr, ale jako matku by mě asi taky nenechalo úplně v klidu, že to vydrží dělat tak dlouho a hlavně že to narušuje spánek. To se opravdu nijak neřeší, i když už to nese znaky nutkavého chování?

Podle mě ne. Ať to zakladatelka řeší s lékařem, ale podle mě se to fakt nedá řešit. Přejde to.

• Citovat
  • Upravit
42688
14.9.20 00:11
@impossible píše:

Máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
16.9.20 17:05

@Betty MacDonald Jo, dvě. Kluka i holku. Ale nic takového jsem nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí