Povinné přesčasy zdarma ve smlouvě – setkaly jste se s tím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
I ve veřejné správě to takto bylo. 150 hodin ročně přesčasů v pracovní smlouvě.
Ale ne teda, že „musí“ odpracovat, ale že jim to neproplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amassakoul píše: Více
Prosím tě, uznej chybu a dál se neztrapňuj. Evidentně o tom víš kulové. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše: Více
Určitě tam neměli napsáno, že jim to neproplati, ale že je to v rámci sjednané měsíční mzdy nebo podobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Tak jasně, ta formulace vzdy vychází z toho paragrafu 114, ale reálně je to přesně to, ze jim za ty hodiny nic navíc nezaplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, jen by mě zajímalo, jaký druh masochistické poruchy tě vede k tomu, se na to ptát zde a nechat se zesměšňovat tím, že nejsi schopná si přečíst, co podepisuješ… místo abys ten samý dotaz zadala do GPT (či jinam) a dostaneš během pár vteřin obsáhlou vysvětlující odpověď s hromadou doporučení a dalších postupů…? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarád dělá pro Albert a mají to také. Je to nějak zahrnuté v základu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes píše: Více
Ji se tohle vůbec netýká, řeší to u své vedoucí, která to tak má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše: Více
Ok, tak v tom případě upravím původní dotaz:
Zakladatelko, jen by mě zajímalo, jaký druh masochistické poruchy tě vede k tomu, se na to ptát zde za svoji vedoucí a nechat se zesměšňovat tím, že není schopná si přečíst, co podepisuje… místo abys ten samý dotaz zadala do GPT (či jinam) a dostaneš během pár vteřin obsáhlou vysvětlující odpověď s hromadou doporučení a dalších postupů…? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, rekla bych, ze vetsina odpovědí byla správně a v pohodě formulovaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně co ji je do toho? Ji se to netyká tak nechápu proč řeší svoji vedoucí. Ta vedoucí to přece musí vědět, co podepsala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Znovu si přečti můj příspěvek. Jasně píšu, že to ve mzdě zohledněno není všude. A také jasně píšu, že je prasarna brát lidi s tím, že případný nutný přesčas je reálně nutný v rozmezí minimálně deseti hodin každý měsíc, protože se objem práce nedá zvládat v rámci pracovní doby a vedení to dobře ví. Že ty na tom nic špatného nevidíš je mi jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše: Více
No, ve mzde to zohledneno je, jo, ze ti i tak přijde nízká, to zas neni muj problem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše: Více
U nás je to u vedoucích pozic samozřejmostí. Prostě jsou věci, které se udělat musi, problémy, které se vyřešit musí. Od toho mají zvýšenou základní mzdu.
A tady je snad na každým, aby si přečetl pracovní smlouvu a podmínky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit