Co trápí mámy - potřebuji názory!

6.5.22 09:06

Co trápí mámy?

Ahoj holky, vytvářím mobilní aplikaci pro mámy, která spojuje mámy s podobnými zájmy podle věku dítěte a jejich lokality. Cílem je usnadnit mámám navazovat přátelství, vyhledávat kvalitní podporu a vzájemně sdílet v bezpečném prostředí.

Ráda bych se s pár s vámi pobavila o vašem náhledu na mateřství, největších problémech atd. Hledám mámy spíš menších dětí (do 6 let) na krátký cca 20 min rozhovor - po telefonu nebo přes online meeting. Pokud byste měly zájem být součástí tohoto projektu, napište mi tady :) Díky a těším se! :srdce: Johana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1074
6.5.22 11:02

Myslím, že když člověk vymýšlí appku, měl by mýt už vymyšlené co do ní (ne)dat ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.22 11:13

@adamcoka To ano, v tymu uz to vymyslene mame, ale chceme si otestovat nase hypotezy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
6.5.22 11:36

20 minut :mrgreen: Kde na to vzít čas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43033
6.5.22 12:00

Jojo, možná nabídni 20 minut někde v kavárně s tím, že hradíš útratu
mámy trápí mimo jiné nedostatek času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.22 13:05

Návrat do práce je taky pocuc. Zvlášť když je ona matka sama, bez auta s dítětem skolkou či školou povinným :think:

• Citovat
  • Upravit
263
6.5.22 15:36

Ja si kľudne tých 20 minút nájdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24817
6.5.22 15:44

@Pudloslava :mrgreen: spíš na rodičáku nedostatek peněz :lol: na což si sice pamatuji už jen letmo, ale dodnes vyplňuju dotazníky za prachy a např. v týdnu jsem ukončila dotazníkovou akci na výzkumy. cz ohledně trafik (4denní deníčky -celkem opruz), ale dala jsem tomu celkově tak 45 minut a odměna je 700Kč, což se mi jeví jako efektivní využití mého času :lol: a 20minut pro něčí appku bych zadáčo nedala, aspoň to kafe za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
6.5.22 20:15

Ten napad na propojeni je fajn, dovedu si představit, ze jen zaskrtam, kolik deti a v jake vekove kategorii chci filtrovat a na jake aktivity. Ze by se takto dal najit i partak na dovolenou, hory… Ale zbytek mi prijde jako zbytecny balast, ktery to zafrasi neuzitecnym obsahem. Prostoru na sdileni je v dnesnim svete imho vic, nez dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová