Co uvařit na vánoce za 500 Kč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
21.12.14 19:00

@Apaji tesco je hrozný ;)

@šílenámáma jakou diskusi 8o :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938

My budeme mít taky k obědu čočku s uzeným, okurkou a volským okem a k večeři kuřecí řízky (minulý týden byly v akci v Globusu) a kapra (taky z Globusu) s bramborovým salátem od tchýně (já a malá brambory). A jsme tři, takže budeme mít oběd ještě na 25.12. :) ten oběd vyjde tak na 150 korun, večeře dráž, ale když se nevezme celej kapr, tak s bramborem místo salátu, se do 500,– na ten den dá vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
@Bunny puella píše: :roll: co to je skoro zadarmo? POřád to stojí peníze a pětikoruna k pětikoruně a pětikilo v kýblu…a fakt to musí zakladatelku potěšit, že jí napíšeš cenu lososa, když ona má 500.- na bůhví jak dlouho :zed: jako upřímně, kupovat lososa, když mám málo peněz, je prostě nesmysl…

Hele ja jsem zakladatelku pochopila tak, ze to je na jeden den. Tak jsem ji proste napsala jidlo, ktery podle me poridit za ty prachy jde a zaroven to neni nejakej blaf.
Pokud je to na vice dni, pak je to problem a lososa si asi kupovat nebude, to je jasny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.12.14 19:02

Asi bych kpupila brambory a ty kureci ctvrtky. Kdyz se to dobre okoreni tak je to fajn. A nebo tradicne kubu, ten stoji opravdu par korun a je to tradicni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
21.12.14 19:07
@SIMONA1234 píše:
stalo se mi několikrát, že doma po rozbalení smrdělo…i když datum spotřeby bylo třeba za 3 dny…taky raději beru na váhu…Příspěvek upraven 21.12.14 v 18:53

Tohle se mi stalo s chlazenýma prsama z Lidlu. Jeden den v lednici, ještě 2 dny trvanlivost a smrděly jak krá*a :poblion:. Dost mě to nepříjemně překvapilo :nevim:. Fakt maso jen z Globusu nebo od řezníků :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
21.12.14 19:07

@atominnka @BlueFairy
dala tady fotku sebe a svých ožralých kamarádek či co, nazvala diskuzi fuj… a strašně se bavila tím jak nikdo nechápe co jí šibe :D bylo to kolem půlnoci :mrgreen:
než jsem se k tomu vrátila tak to bylo smazané…
pokud to mělo nějakou hlubší pointu tak mi to tady napiš pincezno :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
524
21.12.14 19:09
@šílenámáma píše:
@atominnka @BlueFairy
dala tady fotku sebe a svých ožralých kamarádek či co, nazvala diskuzi fuj… a strašně se bavila tím jak nikdo nechápe co jí šibe :D bylo to kolem půlnoci :mrgreen:
pokud to mělo nějakou hlubší pointu tak mi to tady napiš pincezno :think: :mrgreen:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
21.12.14 19:09

@šílenámáma jo, já na to čuměla a říkala si co je na tom divnýho a nic sem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
21.12.14 19:11
@šílenámáma píše:
@atominnka @BlueFairy
pokud to mělo nějakou hlubší pointu tak mi to tady napiš pincezno :think: :mrgreen:

To jsem zase někde chyběla…jsem se mohla pobavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.12.14 19:12

@šílenámáma a já tu zase nebyla :zed: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
21.12.14 19:12

@šílenámáma tak to jsem ráda, že jsem se na ní nedostala :mrgreen:. Holt byla taky pod vlivem a má tak moc ráda eMimino, že se chtěla podělit s uživatelkami o pár desetinek promile :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
21.12.14 19:13
šílenámáma píše:
@atominnka @BlueFairy

No to jsem videla hlavně ze ted, ma plno řeči ale rada k tématu nikde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma

@Vrtul @SarkaLo @atominnka :mrgreen: musíme počkat do další akce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6594

@šílenámáma už aby to bylo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
21.12.14 19:14
@mmuerka píše:
@šílenámáma tak to jsem ráda, že jsem se na ní nedostala :mrgreen:. Holt byla taky pod vlivem a má tak moc ráda eMimino, že se chtěla podělit s uživatelkami o pár desetinek promile :think:

matky na plech no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat