Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Agi20 píše:Wiolla píše:Tak to já si zas na klid nemůžu stěžovatzRadus píše: …Ale jít si sama sednout do kavárny, to bych asi taky nedalaHolky, ale vy to nechápete. Já mám na mysli kavárnu, kde je dětský koutek a nebo která je vyloženě pro děti. Dítko vpálí mezi ostatní děti a je aspoň chvilku klid. Na to kafe, na které by doma klid nebyl…To si to kafe můžu udělat i doma
![]()
Malá je děsně hodná a zabaví se já mám klid snad na všechno…je to moje zlatíčko hodný
Chceš půjčit nějakýho kluka, abys věděla „zač je toho Bajaja“? ![]()
janac píše: … Juro, nejsou. Rybičky jsou zrušený, dějí jim nový akvárka v zoo.....
Hmmmm, tak nic.
Wiolla píše:Agi20 píše:Chceš půjčit nějakýho kluka, abys věděla „zač je toho Bajaja“?Wiolla píše:Tak to já si zas na klid nemůžu stěžovatzRadus píše: …Ale jít si sama sednout do kavárny, to bych asi taky nedalaHolky, ale vy to nechápete. Já mám na mysli kavárnu, kde je dětský koutek a nebo která je vyloženě pro děti. Dítko vpálí mezi ostatní děti a je aspoň chvilku klid. Na to kafe, na které by doma klid nebyl…To si to kafe můžu udělat i doma
![]()
Malá je děsně hodná a zabaví se já mám klid snad na všechno…je to moje zlatíčko hodný
Ne ne děkuji
občas hlídám synovce (5 a 3 roky) a to teda máme o zábavu postaráno
Děcka jsou spolu všichni 3 moc hodní ale jakmile se začnou synovci kvůli něčemu hádat,tak máme veselo
Nelinka od nich něco okouká a pak to dělá taky
Když jsem byla těhotná chtěla jsem chlapečka teda ale děkuju za krásnou,hodnou a hlavně umazlenou holčičku
![]()
No ještě mě napadl teďka Anthropos - alias „U chlupatého slona“
Nevím, jestli není v tuto roční dobu zavřený…
Jura007 píše:
No ještě mě napadl teďka Anthropos - alias „U chlupatého slona“Nevím, jestli není v tuto roční dobu zavřený…
Není zavřený, tam chodíme. Ale pro 3-letého je to cca na 15 minutovou prohlídku, víc ho nebaví. Pak ještě kafíčko v občerstvení a jde se.
Dětský koutek tam nemají (nebo aspoň o něm nevím).
Ahoj holky Brňačky,
my teď v zimě chodíme nejraději do Kuřátek na Poštovskou - je to mateřské centrum, ale je tam dopoledne středa - pátek volná herna - mají to tam moc hezky zařízené, pěkné hračky i pro prťata, doprovodný program, my chodíme většinou ve středu, to tam je výtvarné tvoření.
Jinak různé babykavárny - většinou Líšeň nebo Vinohrady.
Bongo je podle mě tak od 3 let, pro zdatnější děti od 2, dcera tam byla poprvé asi ve 2 a čtvrt roce a byla nadšená. Ale musel tam s ní někdo pobíhat - některé atrakce by samostatně nezvládla.
Občas taky chodíme do solné jeskyně v centru Brna, na Orlí (Awarelax centrum), mají tam hračky pro děti, je to super.
Někdy jdeme do Ikei, tam v dětském oddělení je i hrací koutek, Kika taky měla za restaurací skrytý hrací koutek (nevím, jestli tam ještě je, dlouho jsme tam nebyli)
Taky je super Modelový svět - modely železnic.
V Olympii teď zadarmo jezdí Polární expres.
V Obřanech je super zahradní vláček - ta je otevřeno tuším v neděli, ale nevím, jak přes zimu.
V létě je u přehrady super hřiště s názvem Mraveniště (skákácí hrady, trampolíny apod.)
katsha píše:
Ahoj holky Brňačky,
my teď v zimě chodíme nejraději do Kuřátek na Poštovskou - je to mateřské centrum, ale je tam dopoledne středa - pátek volná herna - mají to tam moc hezky zařízené, pěkné hračky i pro prťata, doprovodný program, my chodíme většinou ve středu, to tam je výtvarné tvoření.
Bongo je podle mě tak od 3 let, pro zdatnější děti od 2, dcera tam byla poprvé asi ve 2 a čtvrt roce a byla nadšená. Ale musel tam s ní někdo pobíhat - některé atrakce by samostatně nezvládla.
Občas taky chodíme do solné jeskyně v centru Brna, na Orlí (Awarelax centrum), mají tam hračky pro děti, je to super.
Někdy jdeme do Ikei, tam v dětském oddělení je i hrací koutek, Kika taky měla za restaurací skrytý hrací koutek (nevím, jestli tam ještě je, dlouho jsme tam nebyli)
V Obřanech je super zahradní vláček - ta je otevřeno tuším v neděli, ale nevím, jak přes zimu.
V létě je u přehrady super hřiště s názvem Mraveniště (skákácí hrady, trampolíny apod.)
Jojo na Mraveniště se těším ještě jsme tam nebyli budeme mít premiéru ![]()
Jo, tam je to fakt super, hlavně mám pocit, že měli kupón i v Rodinných pasech, takže to bylo pak za poloviční cenu. A i normální cena je „lidová“. Ale hlavně je super, že lístek platí celý den a můžeš kdykoliv odejít a pak zase přijít.
Aspoň tak to měli letos.
Agi20 píše:katsha píše:Jojo na Mraveniště se těším ještě jsme tam nebyli budeme mít premiéru
Ahoj holky Brňačky,
Ještě mě napadlo - na Josefské je Family point - mají tam taky koutek pro děti -je to super na ohřátí, nakrmení potomků apod.
Ještě doporučuju v Horních Heršpicích minizoo - Heršpický dvorek. Je to velká ohrada, kde mají různé druhy koz, ovcí, oslíků, prasat, drůbež apod. Dá se to celé obejít a pozorovat zvířata z různých stran. Zvířata se dají i krmit.
Je to mezi ulice K Nábřeží, Dufkovo nábřeží a Pěšina.
katsha píše:
Jo, tam je to fakt super, hlavně mám pocit, že měli kupón i v Rodinných pasech, takže to bylo pak za poloviční cenu. A i normální cena je „lidová“. Ale hlavně je super, že lístek platí celý den a můžeš kdykoliv odejít a pak zase přijít.Aspoň tak to měli letos.
No tak rodinný pasy máme taky.V létě jsme s něma oblítali ZOO
Ještě sehnat někoho,kdo by s námi v létě do Mraveniště vyrazil a máme se na co těšit ![]()
Agi, no prosím to jsme se sešly
Ve Slatině jsi bydlela dlouho?
RyBANA píše:
Agi, no prosím to jsme se sešlyVe Slatině jsi bydlela dlouho?
No jak se to vezme
tak polovinu dětství
když jsem šla do 4.třídy tak jsme se zrovna přes léto stěhovali právě do Tuřan.Ale dochodila jsem tam základku.Nechtělo se mi od kamarádů ![]()
Jo tak
Já právě přemýšlela jestli se můžeme znát nebo ne a nevím no
![]()
RyBANA píše:
Jo takJá právě přemýšlela jestli se můžeme znát nebo ne a nevím no
![]()
Já si myslím,že asi ne
Je mi 20
Ale mám dvě starší švice (30 a 27)Tak možná je znáš ![]()