Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
bubli píše:
Tak jsem si rikala super diskuze dostanu nejake tipy a ono nic. Ja premyslim, ze tu kavarnu sama zkusim. Nasla jsem Duhovy haj, kde by pry mela byt zdarma wifi, tak dite vypustim do herny, ja si vezmu notas a budu brouzdat po netu. Jen se ne a ne rozhoupat.
Slysela jsem taky o Bongu ale vubec netusim od kolika let se tam da jit, jestli to neni spis pro vetsi deti a taky jestli to stoji za to.
Bongo je už pro větší děti
Tak to Bongo může být i pro menší. Darkovi stačí ty balónky
Jen jestli není zbytečný jezdit kvůli balónkům do Bonga no
![]()
Ale kámoška říkala (má dvouletou dceru), že se vyřádily obě ![]()
Jak tak čtu v jakých místech bydlíte je mi ještě víc smutno ![]()
RyBANA píše:
Agi ahamě je 27, takže možná spíš fakt tu ségru
Pokud některou znáš (nebo třeba obě)
Tak by se ti mohli vybavit.Bydleli jsem na Vlárské
A obě chodili na starou školu (Přemyslák) ![]()
Sakra, tak to asi nic
Jsem klasickej sídlišťák a chodila jsem na novou ![]()
RyBANA píše:
Sakra, tak to asi nicJsem klasickej sídlišťák a chodila jsem na novou
Aha ![]()
Agi20 píše:Weru píše:Na Svoboďáku jsem byli minulí týden
Ja v zime chodivala s dcerkou na Svobodak.
Maminka na trdelnik - ya mala okukovala kozeny a dvala jim najist atd. Tam se teda docela zasekla.
A kdyz nebyly trhy tak doma, nebo za Brno sankovat, stavet snehulaka, do Olympie, Vankovky![]()
( nemala jsem tam ani jednu kamosku s ditetem
)
Bylo to tam moc hezký letos tam mají teda jen ovečky
A v Olympii jsem pečená vařená
Jen ta Vaňkovka mě nějak extra nebere
![]()
A nastavění sněhuláku jsem ještě malí
Máme 16 měsíců to si rači prohlídneme sněhuláka co je postavený v Olympii
Já jsem teda s klukem chodila do Bonga nejvíc do jeho 2 let, páč to bylo jen za 59 (nebo tak nějak..)za dospěláka..Tu dardu se mě fakt nechce dávat a navíc to beru jako fakt nouzák, když už není kam jinam jít. Přijde mi, že je tam chladno (jo, pokud si párkrát člověk vyběhne nahoru tak ne
) hluk, taková divná hala
.
Ještě jsem si vzpomněla - pohádka v planetariu, divadlo. Byla jsem nejdřív když mu byly 2..a pak chodíme celkem pravidelně, radost, polárka, ted jdeme do mahenky na popelku, hezka byla i snehurka u janáčka. Ted se dá dobře i bruslit - rondo, krasobruslařská, nebo jestli zamrzne rybníček v Medlánkách nebo prygl..
J.
janac píše:
Já jsem teda s klukem chodila do Bonga nejvíc do jeho 2 let, páč to bylo jen za 59 (nebo tak nějak..)za dospěláka..Tu dardu se mě fakt nechce dávat a navíc to beru jako fakt nouzák, když už není kam jinam jít. Přijde mi, že je tam chladno (jo, pokud si párkrát člověk vyběhne nahoru tak ne) hluk, taková divná hala
.
Ještě jsem si vzpomněla - pohádka v planetariu, divadlo. Byla jsem nejdřív když mu byly 2..a pak chodíme celkem pravidelně, radost, polárka, ted jdeme do mahenky na popelku, hezka byla i snehurka u janáčka. Ted se dá dobře i bruslit - rondo, krasobruslařská, nebo jestli zamrzne rybníček v Medlánkách nebo prygl..
J.
Hele a mladej to divadlo vydrží? Já bych právě taky ráda chodila už do divadla, ale nebyla jsem si jistá (mladej má čerstěvě 3 roky). Třeba v Radosti píšou, že pro děti od 4 let. Tak jsem si říkala, že je ještě brzo… ![]()
Anabellka píše:
Holky jak já vám závidím, že jste přímo z Brna. Já bydlím na vesnici kousek od Brna a tady opravdu chcípnul pes. Nemám tady ani jednu kamarádku, za kterou bych mohla jít třeba na kafe (všechny kamarádky jsou odstěhovaný) a je to strašný. V Brně mám víc známých než tady. Jak já bych třeba ráda chodila do nějakýho mateřskýho centra, ale tady nic takovýho není.
jsem taky kousek od Brna
třeba bydlíme blízko
odkud jsi přesně ?
Holky, tak děkuju za tipy. Nejsem přesně z Brna, ale kousek od Brna, kousíček od Tuřan
v Tuřanech pracuje manžel. Do Brna ráda jezdím s dětma (u nás na vesnici kromě hospody není nic
) ale zase nejezdíme každý den je to náročný syn má 4 roky dcera rok a musíme jet autobusem, cesta do Brna 25-30 minut. Zítra tam zrovna jedeme tak určo vyzkoušíme vláček na svobodáku
dneska to byl vláček expres v Olympii ![]()
Miťulka píše:
Holky, tak děkuju za tipy. Nejsem přesně z Brna, ale kousek od Brna, kousíček od Tuřanv Tuřanech pracuje manžel. Do Brna ráda jezdím s dětma (u nás na vesnici kromě hospody není nic
) ale zase nejezdíme každý den je to náročný syn má 4 roky dcera rok a musíme jet autobusem, cesta do Brna 25-30 minut. Zítra tam zrovna jedeme tak určo vyzkoušíme vláček na svobodáku
dneska to byl vláček expres v Olympii
Jak moc velkej kousíček od Tuřan? ![]()
Wiolla píše:
Hele a mladej to divadlo vydrží? Já bych právě taky ráda chodila už do divadla, ale nebyla jsem si jistá (mladej má čerstěvě 3 roky). Třeba v Radosti píšou, že pro děti od 4 let. Tak jsem si říkala, že je ještě brzo…
jo, kupodivu vydrží..
Ty 4 roky jsou myslím až až..Tak jde asi o to, aby ty malé děcka neplakaly - ale to by zase každá máma odešla - i se starším. Protože jinýho „vyrušování“ je tam až až..Děti samozřejmě vykřikují, napovídají, nahlas se smějí..ale to se snad očekává..,ne? ![]()
Fakt to zkus. U nás měla největší úspěch kupodivu ta sněhurka (balet) v Janáčkovi.
V radosti podle mne cokoliv, snad asi lepší to, co je psané „pro nejmenší“..
J.