Co v Brně, kam s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1517
13.12.11 09:05
bubli píše:
Tak jsem si rikala super diskuze dostanu nejake tipy a ono nic. Ja premyslim, ze tu kavarnu sama zkusim. Nasla jsem Duhovy haj, kde by pry mela byt zdarma wifi, tak dite vypustim do herny, ja si vezmu notas a budu brouzdat po netu. Jen se ne a ne rozhoupat.
Slysela jsem taky o Bongu ale vubec netusim od kolika let se tam da jit, jestli to neni spis pro vetsi deti a taky jestli to stoji za to.

Bongo je už pro větší děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.12.11 09:08

Tak to Bongo může být i pro menší. Darkovi stačí ty balónky :mrgreen: Jen jestli není zbytečný jezdit kvůli balónkům do Bonga no :lol: :lol:

Ale kámoška říkala (má dvouletou dceru), že se vyřádily obě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.12.11 09:09

Agi aha :mrgreen: mě je 27, takže možná spíš fakt tu ségru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
13.12.11 09:14

Jak tak čtu v jakých místech bydlíte je mi ještě víc smutno :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.12.11 09:19
RyBANA píše:
Agi aha :mrgreen: mě je 27, takže možná spíš fakt tu ségru :lol:

Pokud některou znáš (nebo třeba obě) :) Tak by se ti mohli vybavit.Bydleli jsem na Vlárské :lol: A obě chodili na starou školu (Přemyslák) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.12.11 09:23

Sakra, tak to asi nic :lol: Jsem klasickej sídlišťák a chodila jsem na novou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.12.11 09:28
RyBANA píše:
Sakra, tak to asi nic :lol: Jsem klasickej sídlišťák a chodila jsem na novou :mrgreen:

Aha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.12.11 11:29
Agi20 píše:
Weru píše:
Ja v zime chodivala s dcerkou na Svobodak.
Maminka na trdelnik - y :D a mala okukovala kozeny a dvala jim najist atd. Tam se teda docela zasekla.
A kdyz nebyly trhy tak doma, nebo za Brno sankovat, stavet snehulaka, do Olympie, Vankovky :P :oops: ( nemala jsem tam ani jednu kamosku s ditetem :( )
Na Svoboďáku jsem byli minulí týden :)Bylo to tam moc hezký letos tam mají teda jen ovečky :) A v Olympii jsem pečená vařená :) Jen ta Vaňkovka mě nějak extra nebere :( :oops: A nastavění sněhuláku jsem ještě malí :) Máme 16 měsíců to si rači prohlídneme sněhuláka co je postavený v Olympii :)
:lol: :lol: no ja do Vankovky chodila s kamoskama…nemely deti, tak jsme tam vzdycky skakly na obidek, ale to byla mala uz velka :mrgreen: . Taky jsme se docela nudivaly :nevim: .Nic jinyho uz me nenapadlo,ale reknu ti, ze kdyz jsem bydlela ve visce,tak to nebylo v zime o moc lepsi :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.12.11 12:02

Já jsem teda s klukem chodila do Bonga nejvíc do jeho 2 let, páč to bylo jen za 59 (nebo tak nějak..)za dospěláka..Tu dardu se mě fakt nechce dávat a navíc to beru jako fakt nouzák, když už není kam jinam jít. Přijde mi, že je tam chladno (jo, pokud si párkrát člověk vyběhne nahoru tak ne :mrgreen: ) hluk, taková divná hala :nevim: .
Ještě jsem si vzpomněla - pohádka v planetariu, divadlo. Byla jsem nejdřív když mu byly 2..a pak chodíme celkem pravidelně, radost, polárka, ted jdeme do mahenky na popelku, hezka byla i snehurka u janáčka. Ted se dá dobře i bruslit - rondo, krasobruslařská, nebo jestli zamrzne rybníček v Medlánkách nebo prygl..
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
13.12.11 15:21
janac píše:
Já jsem teda s klukem chodila do Bonga nejvíc do jeho 2 let, páč to bylo jen za 59 (nebo tak nějak..)za dospěláka..Tu dardu se mě fakt nechce dávat a navíc to beru jako fakt nouzák, když už není kam jinam jít. Přijde mi, že je tam chladno (jo, pokud si párkrát člověk vyběhne nahoru tak ne :mrgreen: ) hluk, taková divná hala :nevim: .
Ještě jsem si vzpomněla - pohádka v planetariu, divadlo. Byla jsem nejdřív když mu byly 2..a pak chodíme celkem pravidelně, radost, polárka, ted jdeme do mahenky na popelku, hezka byla i snehurka u janáčka. Ted se dá dobře i bruslit - rondo, krasobruslařská, nebo jestli zamrzne rybníček v Medlánkách nebo prygl..
J.

Hele a mladej to divadlo vydrží? Já bych právě taky ráda chodila už do divadla, ale nebyla jsem si jistá (mladej má čerstěvě 3 roky). Třeba v Radosti píšou, že pro děti od 4 let. Tak jsem si říkala, že je ještě brzo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
14.12.11 23:35
Anabellka píše:
Holky jak já vám závidím, že jste přímo z Brna. Já bydlím na vesnici kousek od Brna a tady opravdu chcípnul pes. Nemám tady ani jednu kamarádku, za kterou bych mohla jít třeba na kafe (všechny kamarádky jsou odstěhovaný) a je to strašný. V Brně mám víc známých než tady. Jak já bych třeba ráda chodila do nějakýho mateřskýho centra, ale tady nic takovýho není.

jsem taky kousek od Brna :) třeba bydlíme blízko :) odkud jsi přesně ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
14.12.11 23:47

Holky, tak děkuju za tipy. Nejsem přesně z Brna, ale kousek od Brna, kousíček od Tuřan :mrgreen: v Tuřanech pracuje manžel. Do Brna ráda jezdím s dětma (u nás na vesnici kromě hospody není nic :zed: ) ale zase nejezdíme každý den je to náročný syn má 4 roky dcera rok a musíme jet autobusem, cesta do Brna 25-30 minut. Zítra tam zrovna jedeme tak určo vyzkoušíme vláček na svobodáku :-) dneska to byl vláček expres v Olympii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
15.12.11 08:52
Miťulka píše:
Holky, tak děkuju za tipy. Nejsem přesně z Brna, ale kousek od Brna, kousíček od Tuřan :mrgreen: v Tuřanech pracuje manžel. Do Brna ráda jezdím s dětma (u nás na vesnici kromě hospody není nic :zed: ) ale zase nejezdíme každý den je to náročný syn má 4 roky dcera rok a musíme jet autobusem, cesta do Brna 25-30 minut. Zítra tam zrovna jedeme tak určo vyzkoušíme vláček na svobodáku :-) dneska to byl vláček expres v Olympii :lol:

Jak moc velkej kousíček od Tuřan? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
15.12.11 09:38
Moje starší dcerka byla v Radosti poprvé asi ve 2,5 letech - na pohádce O pejskovi a kočičce - a bylo to naprosto super. Moc se jí to líbilo a vydržela se dívat bez problémů. A to je jinak dost neposedná a živá. Pohádka trvala asi hodinu, ale v půlce byla přestávka.
Pak jsme ještě byli na Broučcích a zase super - to už měla skoro tři roky. Takže si myslím, že některé pohádky už pro tříleté děti jsou určitě. Ale problém je, že představení je málo (většinou hrají pro školky) a jsou docela rychle vyprodaná.
Wiolla píše:
Hele a mladej to divadlo vydrží? Já bych právě taky ráda chodila už do divadla, ale nebyla jsem si jistá (mladej má čerstěvě 3 roky). Třeba v Radosti píšou, že pro děti od 4 let. Tak jsem si říkala, že je ještě brzo… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.12.11 18:41

jo, kupodivu vydrží..
Ty 4 roky jsou myslím až až..Tak jde asi o to, aby ty malé děcka neplakaly - ale to by zase každá máma odešla - i se starším. Protože jinýho „vyrušování“ je tam až až..Děti samozřejmě vykřikují, napovídají, nahlas se smějí..ale to se snad očekává..,ne? :nevim:
Fakt to zkus. U nás měla největší úspěch kupodivu ta sněhurka (balet) v Janáčkovi.
V radosti podle mne cokoliv, snad asi lepší to, co je psané „pro nejmenší“..

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario