Co vám pomohlo při viróze/chřipce?

79
27.12.25 08:54

Co vam pomohlo pri viroze/chripce?

Ahojky,

uz treti den trpim na horecky, nesnesitelny kasel a ryma.
Chytlo me to zrovna kdyz byly vsechny lekarny zavrene a pritel mi jde koupit leky dnes.

Taky vas to ted chytlo? A co vam nejvic pomohlo?

Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6012
27.12.25 09:05

Měli jsme chřipku před Vánocemi.
Na kašel mi doktorka poradila Levopront - pokud je suchý.
Pak už pomůže snad jen odpočinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2113
27.12.25 09:30

Já teda děsně trpím na anginy a streptokoky, ale u chřipky mi pomáhá na teplotu paralen a studená sprcha. Ne ledová, ale taková chladnější. Tak minuta. Popřípadě mokrý studený hadr na čelo nebo končetiny. A ležet. Vitamíny. Hodně pit po doušcích. Chutná mi čistá voda. Na rýmu používám Olynth, pokud je zadní rýma, tak napařování nad bylinkama se solí pro vyšší účinek. Na produktivní kašel mi trochu pomohlo Ambrobene. Mucosolvan si lidi chválí, ale třeba nám to nepomohlo ani jednou. Suchý mám jen zpočátku, jinak je vždy produktivní, jen já ty hleny nevím vykašlat. Nejde mi to. Chripajznu jen přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
27.12.25 09:50
@sanysas píše: Více

No, ac mam rekla bych, domaci lekarnicku dost chudou, tak Brufen a Olynth tam jsou a s timhle dvojbojem se viroza da zvládnout.
Ted nove tam tedy je i erdomed, od doby, kdy je pytlickova verze volně prodejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.25 10:13

@sanysas nic :mrgreen: protože jsem si myslela, že mam chřipku a ono ne.. Pomohla pohotovost a atb. Dělali mi testy na covid i chřipku a negativní. Ale crp 140

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
27.12.25 11:28

Mam to same od úterý večer. Silene horečky, kašel ze se dusím, rýma. Dnes 5 den mi zacly horečky klesat. Takze asi jen vydržet ale je to nějaký šílený virus co radi, takhle mi snad nikdy nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.12.25 11:34

Nejlepší jsou ATB, aspoň ten pamycon kdyby byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.12.25 11:35

Jinak určitě fenistil, dávkování 20-20-40 kapek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie