Co vás nejvíce překvapilo v těhotenství?

24
18.4.23 21:58

Co vás nejvíce překvapilo v těhotenství?

Zdravím, co vás v těhotenství překvapilo a řekli jste si „proč mi to nikdo neřekl?“ U mě to bylo nechutenství na začátku těhotenství a když mi začalo od 20.tt téct mlezivo. Mezi ty pozitivní patří zvětšení prsou, které si pochvaluje především manžel :D

Budu ráda, když se o své poznatky podělíte a společně zavzpomínáme (či prožijeme) na tyto doby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65
18.4.23 22:00

Nejvíc mě překvapilo pálení záhy :mrgreen: tak od 3 měsíce až dokonce to bylo na denním pořádku..jinak pozitivně kromě toho mi bylo super a měla jsem malé bříško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
18.4.23 22:03

Jak strašně nepříjemný období to je, a že po porodu se to sice zlepší po fyzické stránce, ale na psychiku je to neuvěřitelnej nápor. Všichni se nějak tvářili že je to super - není, u obou holek bylo těhotenství a první měsíce až první rok naprostý peklo. A to mi nikdo neřek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
18.4.23 22:12

Prekvapilo me: Ze se mi vubec nechtelo na zacatku zvracet. Ze syn brutalne kopal snad nonstop kazdy den mezi 14.-23.hodinou, ale fakt silene. Ze mi letnich 30 stupnu pripadalo jako 60. Ze posledni mesic nebo dva mi vystrelovaly sileny krece do trisel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
18.4.23 22:51

Jak strašný to je období. Jo, já vím, zázrak a to všechno… Ale fuj, ještě teď mi vypadavaj kyčle z kloubů a o té kůži na břiše a ohromným daru jménem migrény, ani nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.4.23 23:06

U každého dítěte něco jiného.. teď naposledy, že může předčasné odtékat voda a neznamená to hned rodit :mrgreen: :lol: bolesti podvozku, pálení žáhy.. brutal.. ale spíš mi káže dítě překvapí po porodu :think: nezažila jsem takové, co neboli bříško. Zároveň takové, co člověk neodloží.. a ejhle :mrgreen: :lol: mám :mrgreen: jako zkušenou matku by mi nemělo překvapit nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45744
18.4.23 23:14

Ze jsem posledni dva mesice skoro nemohla chodit. Velka bolest stydke kosti, u prvni i jakesi divne silne bolesti v brise pri chuzi. Jinak prvnich 7 mesicu bylo ok, zadne nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
18.4.23 23:41

Negativně mě překvapilo, že jsem už nemohla sníst celou pizzu, jinak by mi celou noc bylo blbě. Netušila jsem, že mi bude blbě i při pomyšlení na jakýkoliv teplý nápoj. Na druhou stranu pozitivně, že ještě v 9. měsíci jsem nebyla žádná kolébavá velryba, mohla jsem celkem v pohodě mýt okna a v předklonu vanu, zvládla se oholit a vlasy stačilo umýt jen jednou týdně a furt vypadaly skvěle! Po tom se mi obzvláště stýská… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3104
18.4.23 23:52

Že se mi změnil čich. Měli jsme novou kuchyňskou linku a tak hnusně mi smrděla až do konce těhotenství… pak to už bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
19.4.23 07:04

@Vlak0078 Překvapila mě šílená únava ale opravdu velká. A překvapila mě ta nehorázná bolest při porodu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
19.4.23 07:36

Myslela jsem, že každé těhotenství znamená nevolnosti a zvracení (nezažila jsem ani jednou), myslela jsem, že porod většinou začíná prasknutím vody (nezažila jsem ani jednou), čekala jsem únavu, otoky nohou, pálení žáhy. Nic. Těšila jsem se na zvětšení prsou (protože nemám na hrudníku téměř nic) a taky se nic nekonalo 🤣 ano, i s téměř placatým hrudníkem se dá kojit 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
19.4.23 07:50

Asi jen pálení záhy, to jsem předtím neznala. Jinak jako pozitivní beru asi vše (přesto že jsem měla komplikace a rizikove), užila jsem si to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
19.4.23 07:58

Že i když je ten tvoreček součástí mého těla tak jsem vlastně strašně bezmocná když dojde na něj a nějaký komplikace

• Citovat
  • Upravit
559
19.4.23 08:13
@Vlak0078 píše:
Zdravím, co vás v těhotenství překvapilo a řekli jste si „proč mi to nikdo neřekl?“ U mě to bylo nechutenství na začátku těhotenství a když mi začalo od 20.tt téct mlezivo. Mezi ty pozitivní patří zvětšení prsou, které si pochvaluje především manžel :DBudu ráda, když se o své poznatky podělíte a společně zavzpomínáme (či prožijeme) na tyto doby :D

Nejvíc mě překvapilo, že my konečně přestaly padat vlasy.
Což mě pochopitelně překvapilo mile :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
19.4.23 08:27
@Raymi píše:
Nejvíc mě překvapilo, že my konečně přestaly padat vlasy.
Což mě pochopitelně překvapilo mile :lol:

Jona me se ani nemastej vlasy a mam lepsi plet.

Jinak ale me prekvapilo, ze se budu silene tesit, az budu zas netehotna a ze to je silenej opruz cely to tehotenstvi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí