Co vše mohu poslat do vazební věznice?

10584
14.12.14 17:15

Co vše mohu poslat do vazební věznice?

Prosím o radu.Co vše mohu poslat do vazební věznice a jak často? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
14.12.14 17:17

@pipiinka nakonec budeš bráchovi posílat??
Asi to bude individuální, co tam zavolat a zeptat se přímo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
14.12.14 17:18

Zkuste pohledat tady: http://www.vscr.cz/…mani-balicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.12.14 17:19

@BlueFairy dneska jsem poslala petikilovku s jidlem a dopis s obalkama a znamkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.12.14 17:19

A ted me napadlo, jestli jsem vlastne mohla neco poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.12.14 17:21

@valkil a stejne jak ve vazbe, tak ve vykonu trestu? Ja totiz zadny papir, ze mu mam neco poslat nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.12.14 17:22

Mobil, nůž, pilník, trávu…to udělá radost. Když ne milému, tak kamarádům… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.12.14 17:25
@Burj Chalifa píše:
Mobil, nůž, pilník, trávu…to udělá radost. Když ne milému, tak kamarádům… :lol:

vážně vtipné 8o válím se tu smíchy po podlaze a škytám z toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.12.14 17:27

@Burj Chalifa prosimte, bez do koupelny, koukni na sebe do zrcadla a dej si par facek.Ono to asi nepomuze, ale snaha je snaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.12.14 17:27

Ještě jestli na balík neexistuje něco jako povolenka, na návštěvu musí vězněný poslat takový papír, na základě kterého je pak vpuštěna návštěva. Jestli to s balíkem nebude stejné :think: počkala bych na odpověď na dopis, jak to dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.14 17:31

@pipiinka nejjednodužší je tam zavolat, co vazba, to jiné podmínky - někde Ti to povolí jen tak, někde musíš mít „žádanku“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.12.14 17:31

No dobře - cukroví, knížku, mýdlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.12.14 17:38
@pipiinka píše:
Prosím o radu.Co vše mohu poslat do vazební věznice a jak často? Děkuji

Kladivo 5Kg, pilník plochý zámečnický, pákové kleště min cca.2000kg na cm2, pilku na železo, pozor nezplést s pilkou na dřevo neb ta má jiný profil zubů, i když jak pravil klasik" pokud se jde na věc s nadšením a šturmem tak se dílo podaří„,co jsem jěšte zapomněl? Svazek TNT s elektronickým časovačem, po případě je možno použít semtex či c4,je to sice dražší ale snad více potěší, je nutno nezapomenout roznětku,!!pozor roznětku prědem neumisťovat do trhaviny!! neb by s toho mohl být docela "bombový večer“.Dále, dostatečnou hotovost pro úlitbu strážným a v neposlední řadě, mobilní telefon s předplacenou kartou, aby vám milý mohl zavolat až poletí domů, je možno též použít i paušálu, ale vzhledem k délce trvání smlouvy se mi tato možnost jeví poněkud nákladnou. No snad jsem alespoň trochu pomohl, přeji hezký večer. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
14.12.14 17:38

@pipiinka dobrý je poslat tabák a papírky. To i nekuřákovi. Potom třeba vitamíny, sušený mlíko, kakao, kávu. A nejlépe jen v papírových krabičkách, protože sklo a plech ti přidává hmotnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.12.14 17:39
@mr. Armani píše:
Kladivo 5Kg, pilník plochý zámečnický, pákové kleště min cca.2000kg na cm2, pilku na železo, pozor nezplést s pilkou na dřevo neb ta má jiný profil zubů, i když jak pravil klasik" pokud se jde na věc s nadšením a šturmem tak se dílo podaří„,co jsem jěšte zapomněl? Svazek TNT s elektronickým časovačem, po případě je možno použít semtex či c4,je to sice dražší ale snad více potěší, je nutno nezapomenout roznětku,!!pozor roznětku prědem neumisťovat do trhaviny!! neb by s toho mohl být docela "bombový večer“.Dále, dostatečnou hotovost pro úlitbu strážným a v neposlední řadě, mobilní telefon s předplacenou kartou, aby vám milý mohl zavolat až poletí domů, je možno též použít i paušálu, ale vzhledem k délce trvání smlouvy se mi tato možnost jeví poněkud nákladnou. No snad jsem alespoň trochu pomohl, přeji hezký večer. 8)

Radost udělá i dobrý právník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová