Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu.Co vše mohu poslat do vazební věznice a jak často? Děkuji
@pipiinka nakonec budeš bráchovi posílat??
Asi to bude individuální, co tam zavolat a zeptat se přímo ![]()
@BlueFairy dneska jsem poslala petikilovku s jidlem a dopis s obalkama a znamkama
@valkil a stejne jak ve vazbe, tak ve vykonu trestu? Ja totiz zadny papir, ze mu mam neco poslat nedostala.
Mobil, nůž, pilník, trávu…to udělá radost. Když ne milému, tak kamarádům… ![]()
@Burj Chalifa píše:
Mobil, nůž, pilník, trávu…to udělá radost. Když ne milému, tak kamarádům…
vážně vtipné
válím se tu smíchy po podlaze a škytám z toho ![]()
@Burj Chalifa prosimte, bez do koupelny, koukni na sebe do zrcadla a dej si par facek.Ono to asi nepomuze, ale snaha je snaha.
Ještě jestli na balík neexistuje něco jako povolenka, na návštěvu musí vězněný poslat takový papír, na základě kterého je pak vpuštěna návštěva. Jestli to s balíkem nebude stejné
počkala bych na odpověď na dopis, jak to dělat.
@pipiinka nejjednodužší je tam zavolat, co vazba, to jiné podmínky - někde Ti to povolí jen tak, někde musíš mít „žádanku“. ![]()
@pipiinka píše:
Prosím o radu.Co vše mohu poslat do vazební věznice a jak často? Děkuji
Kladivo 5Kg, pilník plochý zámečnický, pákové kleště min cca.2000kg na cm2, pilku na železo, pozor nezplést s pilkou na dřevo neb ta má jiný profil zubů, i když jak pravil klasik" pokud se jde na věc s nadšením a šturmem tak se dílo podaří„,co jsem jěšte zapomněl? Svazek TNT s elektronickým časovačem, po případě je možno použít semtex či c4,je to sice dražší ale snad více potěší, je nutno nezapomenout roznětku,!!pozor roznětku prědem neumisťovat do trhaviny!! neb by s toho mohl být docela "bombový večer“.Dále, dostatečnou hotovost pro úlitbu strážným a v neposlední řadě, mobilní telefon s předplacenou kartou, aby vám milý mohl zavolat až poletí domů, je možno též použít i paušálu, ale vzhledem k délce trvání smlouvy se mi tato možnost jeví poněkud nákladnou. No snad jsem alespoň trochu pomohl, přeji hezký večer. ![]()
@pipiinka dobrý je poslat tabák a papírky. To i nekuřákovi. Potom třeba vitamíny, sušený mlíko, kakao, kávu. A nejlépe jen v papírových krabičkách, protože sklo a plech ti přidává hmotnost.
@mr. Armani píše:
Kladivo 5Kg, pilník plochý zámečnický, pákové kleště min cca.2000kg na cm2, pilku na železo, pozor nezplést s pilkou na dřevo neb ta má jiný profil zubů, i když jak pravil klasik" pokud se jde na věc s nadšením a šturmem tak se dílo podaří„,co jsem jěšte zapomněl? Svazek TNT s elektronickým časovačem, po případě je možno použít semtex či c4,je to sice dražší ale snad více potěší, je nutno nezapomenout roznětku,!!pozor roznětku prědem neumisťovat do trhaviny!! neb by s toho mohl být docela "bombový večer“.Dále, dostatečnou hotovost pro úlitbu strážným a v neposlední řadě, mobilní telefon s předplacenou kartou, aby vám milý mohl zavolat až poletí domů, je možno též použít i paušálu, ale vzhledem k délce trvání smlouvy se mi tato možnost jeví poněkud nákladnou. No snad jsem alespoň trochu pomohl, přeji hezký večer.
Radost udělá i dobrý právník ![]()