Co vše nachystat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
20.1.15 22:18

@blecha72 A v čem to? :mrgreen: To moje nosilo furt stejný hadry. Byl jak čuník, ale na to se neumírá, že jo. Jsem se zasmála a jeli jsme dál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
20.1.15 22:22

@Fima asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
20.1.15 22:24
@verulicek píše:
jooo ty si moje holka :P :mrgreen: :dance: mám stejný plán

Však si to zasloužíme. :P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
20.1.15 22:28

Nechystala jsem vůbec nic. Manžel se postaral o tříletýho syna, každý den mě navštěvovali, syn vymydleny a nejlepším oblečení. Co jedli nevím, ale manžel nemá problém uvařit. Měl za úkol naklidit celý dům jak to běžně dělám já při velkém úklidu. To splnil. Jelikož jsem se první týden doma nemohla hýbat se zády a jen ležela s miminkem v posteli tak se staral už i o nás, přenášel mi miminko, koupal…Po starším se mi nestýskalo, bylo to pár dní, soustředila jsem se na miminko a svůj zdravotní stav.
Nech je jejich osudu. Bud si poradí nebo zavolají sos mamince, babičce, kamarádce, sousedce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
20.1.15 22:29

Tak jelikož jsem rodila 36+3 tak jsem navařit tedy nestihla, shodou okolností když jsem začala rodit tchýně byla na plánované operaci taky v nemocnici, tak tady manžel bojoval s 2 letou dcerou a s tchánem sami a přežili… a to jsme v nemocnici byli 6 dnů.. tašku jsem dobalovala v den porodu, měla jsem napsaný lístek co je potřeba do tašky dohodit tak to bylo jednodušší :) a smutno mi bylo tak nějak více až jsme byli v porodce „přesčas“ (kvůli žloutence)jinak jsem byla ráda, že si trochu po tom porodu odpočinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.1.15 22:32
@blecha72 píše:
@Fima asi tak :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.1.15 22:34

Tak to já pojedu rodit a přežije tu s 2 dětma a já si dělám starosti co budou jíst mně ještě pomalu nadá, at se o takový věci nestarám, že to zvládne, pak mně reportuje co si dělali za mnamky jej opravdu šikovný.

Jak jsou obě děti nemocné, je manžel doma a pomáhá jak o život pracuje do toho do toho tu krotí dítě abych já mohla náležitě odpočívat a nestal se nějaký průser.

TAkže můj je zlatíčko už se těším až v pondělí nastoupí všichni 3 do galejí a já tu budu moc dospávat ta unava je šílená.

Určitě to zvládnout a co nachystat do kabele ono když něco nebude svět se určitě nezboří zítra by přišli ale ty doklady si určitě najdi sama to se mi moc jednou neosvědčilo :))

držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
20.1.15 22:36

Jo a to nepřevlíkání a že nerozumí oblečení to znám děti přišli skoro pokaždé stejně oblečeni a to jsem už mu dodala čistý příště :lol:

• Citovat
  • Upravit
66798
20.1.15 22:38

Jsem se tak snaživě snažila všechno nachystat, až jsem málem porodila doma. Stejně to neklaplo. Ale nějak se to utřepalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.1.15 22:40
@Marry11 píše:
Jo a to nepřevlíkání a že nerozumí oblečení to znám děti přišli skoro pokaždé stejně oblečeni a to jsem už mu dodala čistý příště :lol:

Jo, však chlap moc dobře ví, kde mělo dítě oblečení. Jak jsem psala, rok před porodem jsem od něj jezdila týden co týden pryč. Ale bylo léto, dítě se furt válelo venku a podle tatínka převlékat je to naprostá zbytečnost. Vždyť to má přeci dobrý. :mrgreen:

Mimochodem: gratulka k těhotenství a k chlapečkovi. Tak jste se dočkali, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.1.15 22:51

Fima nebudu to tu psát ale víš jak to je víš jak se o něj bojím, že se ho nedočkám, takže děti jsou už zvyklý, že bez mámy to musí tatínek zvládnout zavřely mně do porodnice a nakonec to nepomohlo. Nela neví nic a Nikolka? ta se denně ptá kdy se miminko už může narodit aby… a už dnes jsem ji ukazovala v kalendáři jaký je měsíc a kdy by potencionálně mohlo přijít a škrká mi papír na ledničce tu a tvrdí že číslo 80 není zas tolik že se 80× vyspinká. Ale výhra 32 tt není, ale lepší něco než nic.

TAk snad takže já vím, že děti do porodnice chodili pořád ve stejným a pořád stejný ušmudlaný kalhoty mývala Nela ale přitom pořád vytahuje ze skříně dodal mi nato já tomu nerozumím oni se oblíkli :mrgreen: Ale ostatní věci zvládnul na 1čku, nákup, jídlo, uklid, myčku, vypral.
to vše a ještě než jsem se vrátila mi uklidili.

ted se o mně tak bojí, že mi nosí jídlo z práce :oops: a nemám nic dělat nestresovat a čekat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1394
21.1.15 04:20

Doma mám taky dvouletou, rodila jsem před 3 týdny. Malá byla doma s babičkou a dědou. Rodila jsem ve čtvrtek, v pondělí jsem šla domů. Tašku mi balila mamka :-D, když už jsem byla na sále :-D přišla jsem si do porodnice s tím, že půjdu domů, takže bez tašky:-D ani jsem se neloučila s malou. Stýskalo se mi druhý den po porodu, ale zase jsem věděla..ze je o ni dobře postaráno, a byla jsem ráda, že si odpočinu. (co bych teď dala za týden v porodnici) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.1.15 07:05
@anti17 píše:
Dobrý večer.
Jsem 36+3tt. Do 14dní porodím mi dnes řekl dr. Zajímá mě co vše nachystat co jste měli připravené před odjezdem atd? Uvařily jste manželovi na 3dny dopředu? Zůstane mi doma dcera(2roky) jak jste snášeli odchod do porodnice. Mě se bude šíleně stýskat :,(

měla jsem připravenou tašku do porodky, doma vyžehlené 2 hromádky oblečení pro mimino (teplejší a míň teplou) a autosedačku. Toť vše.. chlap vařit umí, takže jsem nic jiného než toto neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
21.1.15 09:01
@anti17 píše:
Dobrý večer.
Jsem 36+3tt. Do 14dní porodím mi dnes řekl dr. Zajímá mě co vše nachystat co jste měli připravené před odjezdem atd? Uvařily jste manželovi na 3dny dopředu? Zůstane mi doma dcera(2roky) jak jste snášeli odchod do porodnice. Mě se bude šíleně stýskat :,(

Nic vařit nehodlám, chlap se umí o sebe a dítě postarat sám.
Odchod do porodnice budu snášet zcela normálně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
21.1.15 09:04
@anti17 píše:
@verulicek neumí vařit ani dát nádobí do myčky.

Tak ať se to naučí. Teď je nejlepší doba. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky