Co vy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7626
18.4.17 12:38

Obe tehotenstvi doma kvuli zkracujicimu se cipku. poprve od 5m a druhe uz od 3m. desna nuda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
18.4.17 12:45

Ja zustala doma az pote, co mi muj dr (v dobrem), zacal vyhrozovat, ze zabiju sama sebe nebo mimino - nejak nebyl komfortni s mnozstvim mych leteckych cest v kombinaci s mym zdravotnim stavem. Napodruhe jsme to dali oba az do konce osmeho mesice, asi si na mne zvyknul :mrgreen: ale je teda fakt ze pri prvnim jsem objektivne mela (z meho pohledu marginalni) potize co pri druhem ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21526
18.4.17 13:23

V prvním těhotenství jsem zůstala doma ze dne na den kvůli hrozbě předčasného porodu (v 6. měsíci bylo fakt brzo). U druhého jsem byla doma hned od potvrzení těhotenství, protože jsem předtím potratila a zrovna vrcholila chřipková epidemie. Doktor mi už pak návrat do práce kvůli předchozím problémům a těhotenské cukrovce již nedoporučil a byla jsem doma až do nástupu na mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
18.4.17 14:02
@Anonymní píše:
Nene mi řekl, že mi ji napíše kdykoliv. Jednou už jsem potratila´, mám jednu ledvinu- jsem po operaci a předtím jsem měla problémy s menses :nevim: :nevim: :nevim:

To jsou regulérní důvody a vůbec bych necítila výčitky, ženské zůstavají doma z mnohem a mnohem malichernějších důvodů.

Byla jsem doma první dva měsíce. Dojížděla jsem do práce celkem daleko a dělala jsem na rizikovém pracovišti. Když to vypadalo, že bude vše ok, vrátila jsem se, nechala jsem si změnit náplň práce a jezdila tam do osmého měsíce. Mojí doktorce se to moc nelíbilo a tlačila mě k tomu, zůstat doma, ale ukousala bych se nudou a neviděla jsem důvod proč (měla jsem sice nějaké drobné potíže, ale při dojíždění i v práci jsem se cítila dobře). V druhém těhotenství jsem měla mnohem víc zdravotních komplikací, spoustu stresu, práce s biologickým materiálem, noční směny…, ale tam už mi nikdo neschopenku nedal, protože to byla vlastně dovolená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky