Pomůže výměna bydlení - co vy na mém místě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
16.3.19 21:10

Ano, řešila jsem tu mámu, jednu dobu, Byla jsem na ni naštvaná, dluhy, prokaučovaný byty… ale pořád je to mama a vzala jsem si ji k sobě, pak šla do pečovateláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.3.19 21:19

Dámy, děkuju všem za příspěvky. Jdu koukat do zdi a přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
16.3.19 21:23
@Babeta3380 píše:
Dámy, děkuju všem za příspěvky. Jdu koukat do zdi a přemýšlet.

koukni do zrcadla, usměj se na tu šikovnou holku, co už od dětsví zvládá a řekni jí, že už se nastarala dost, že jí máš ráda a budeš ji šetřit, a že nechceš, aby se zničila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.3.19 21:51

@annasmyc Řekni té šikovné holce, že přišel čas žít jen svůj vlastní život. Je čas přestat řešit problémy táty i bratra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
16.3.19 21:55
@divine woman píše:
@annasmyc Řekni té šikovné holce, že přišel čas žít jen svůj vlastní život. Je čas přestat řešit problémy táty i bratra.
:palec: Bratr už musí být pěkných pár let dospělý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.3.19 22:10

@ivašot. Jestli dobře počítám 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
16.3.19 22:24
@Babeta3380 píše:
píše: Více

nejvyšší čas začít žít sama za sebe. Pokud půjdeš do bytu i s nimi vlastní život tím pohřbíš :? Oni jsou dva takže to zvládnou a ty začni žít a pokud chceš dítě tak máš nejvyšší čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.19 22:50

Moc nechápu, jak si to představuješ dál. Že si najdeš partnera a ten s obrovským nadšením bude sdílet bydlení s tebou, tvým tátou a jeho partnerkou? Já ti nevím, ale takového chlapa s největší pravděpodobností opravdu nenajdeš. Myslím, že takový muž uteče ještě dřív, než by k nějakému spolubydlení mělo dojít. Pokud píšeš, že tvůj otec bydlet bez tebe nemůže, tak sis asi už vybrala. Proto bych být tebou přestala snít o partnerovi a dítěti, protože to je opravdu sci-fi. Víš, abys mohla někoho zachraňovat, musíš nejdřív zachránit sebe… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
17.3.19 07:06
@ivašot. píše:
Podle prvních pár příspěvků mi zakladatelka připadá jako profesionální trpitelka :think:

Taky jsem si toho všiml. Taková ta myšlenka „musím se o všechny postarat a trpět“. To je spíš psychický problém. Vyžívání se v sebeobětování a neschopnost zorganizovat si život, aby jí vyhovoval, i když očividně na to schopnosti má.

Ale to si musí autorka uvědomit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
19.3.19 07:06
@annasmyc píše:
koukni do zrcadla, usměj se na tu šikovnou holku, co už od dětsví zvládá a řekni jí, že už se nastarala dost, že jí máš ráda a budeš ji šetřit, a že nechceš, aby se zničila :hug:
:palec: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová