Pomůže výměna bydlení - co vy na mém místě?

36556
16.3.19 19:24

Tak naloženo máš solidne :think:
Jestli pomůže ta výměna bydlení, těžko říct. Tatu víc zapřáhnout nemůžeš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18270
16.3.19 19:26

potřebuješ si odpočnout, řešíš mnoho věcí najednou. K tomu velké trauma s maminkou.
Teď nic neřeš, snaž se odpočívat, on ten dům nespadne.
Bydlení není tvůj problém, který tě trápí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202

@Babeta3380
ahoj,obdivuji te,me by hrablo uz davno,je hrozne tezke byt na to vse sama.jestli to pomuze tobe nevim,ale ja bych koupila ten byt a zacala byt aktivni bud v hledani partnera nebo v konickach.potrebujes se na neco tesit.a jestli se sneses s rodinou v byte vis jen ty sama.. chata uz je prodana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574

úplně nerozumím tomu, proč bys sebou měla brát tátu a jeho družku. Předpokládám, že oba mají minimálně důchod a mohou bydlet sami.

Našla bych si teď nějakého bezplatného psychologa, aby ti trochu pomohl z nejhoršího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796

A táta i jeho družka nejsou schopni se o sebe postarat, že je musíš tahat sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32143
16.3.19 19:27

Tak kdybych prodala barák, tak koupím 2×1+1, rozhodně bych nešla bydlet do jednoho bytu s tátou a s jeho družkou…ubydou ti starosti s domem, tohle je děs, myslím, že by ti to mohlo pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.3.19 19:30

Ne, s tátou už nehnu. Zažívám s ním to samé, co s mámou. Takový to, že starší člověk se v určitém věku začne chovat " dětinsky" Říkám, běž za sousedem, pro vozík. Nejde. Takového to přenášení zodpovědnosti na druhého. Ale beru to, jak to je. Jen ten pocit, že jsem na všechno sama. Asi jsem byla ( a jsem) naivka,sama baba na baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.3.19 19:30

Určitě ne společné bydlení. Nemusíš ho brát s sebou, potřebuješ klid a vlastní bezpečný prostor, soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
16.3.19 19:31

@Babeta3380

Myslím, že v bytě by ses měla lépe…
Na tom baráku bude pořád nějaká práce donekonečna…

Akorát nevím, jestli by nebylo lepší, kdyby tatínek žil zvlášt, když má družku, třeba i v podnájmu - mají dva důchody, někde poblíž Tebe, abys mu mohla pomáhat.

Abys měla čas i na sebe a svůj osobní život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.3.19 19:32

Byla jsem před lety u dvou na konzultaci. Výsledek: po hodině na mě koukali s otevřenou pusou.. a prý jak to že ještě funguju. Závěr žádný. Ono toho je v rodině víc / ještě zajímaví sourozenci/. Vždycky jsem byla v rodině ten držák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32143

@Babeta3380 A ta družka co? Taky s ničím nepomůže? Já bych si je do jednoho bytu nenastěhovala. Co když si najdeš partnera, co když budeš mít dítě? Myslíš, že bude chtít tvůj partner být v jednom bytě s nimi? Asi těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026

myslím že toho máš moc, možná počínající deprese, smrt mámy…možná to už je na slabší antidepresiva (může předepsat i obvodní) a nedělala bych zásadní rozhodnutí, dokud se to trochu „neutřepe“…na topení bych si pořídila třeba dočasně ekobrikety nebo pelety, aby ti odpadla práce, přes léto si odfrkneš… Tatínek s družkou jsou nemohoucí? Nějak přispívají na domácnost? Třeba by na to topení přispěli…Tesaříky jsme taky měli ve dřevě, ale jak se objevili, tak zmizeli, v domácnosti nic nepožrali (taky si topíme dřevem). Kdy máš dodělat školu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.3.19 19:36

To bych asi nezvládla…nechat ho v pronájmu.. a já sama bydlet ve vlastním. Důchod má 12 tis a jeho „hvězda“ 6. To je málo na život. 2×1+1 finančně nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
16.3.19 19:37
@Babeta3380 píše:
Byla jsem před lety u dvou na konzultaci. Výsledek: po hodině na mě koukali s otevřenou pusou.. a prý jak to že ještě funguju. Závěr žádný. Ono toho je v rodině víc / ještě zajímaví sourozenci/. Vždycky jsem byla v rodině ten držák.

Tak nebuď držák a žij svůj život, to se nedivím, že brečíš a je ti smutno. Tělo se brání, pač to nedáváš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32143
16.3.19 19:37

@Babeta3380 Za ten dům nedostaneš tolik, abys koupila dva byty 1+1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová