Co za dárek do porodnice?

1779
6.4.19 18:21

Do porodnice radši nic. Dárek bych vzala až na návštěvu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1320
6.4.19 18:25
@zuzikka píše:
Do porodnice radši nic. Dárek bych vzala až na návštěvu domů.

To je jedno jestli porodnice nebo domu ale co se tak dava nejčastěji? Prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
6.4.19 18:26

Také si myslím, že do porodnice nic. Mamince ovoce. Miminku asi až pak domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
6.4.19 18:26

Mě se zdá pekna hrajici chobotnice, má chapadla , co miminkum pripominaji pupeční snuru. A mamince třeba kojici caj nebo homeopatika na rozkojeni ci hojeni poraneni. Zalezi samozřejmě jak dobre se znate. Tak ať dobře vyberes. Nenosila bych kytku u nás sme ji stejne nemohli mit na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
6.4.19 18:27
@Ivousekk píše:
To je jedno jestli porodnice nebo domu ale co se tak dava nejčastěji? Prosim

To není jedno, je to dobrá rada. Málokterá ženská chce být už v nemocnici zahlcená věcmi. Do porodnice vem tak maximálně vychlazenou minerálku a oblíbenou nenadýmavou svačinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
6.4.19 18:29

@Ivousekk pokud je to někdo blízký, tak se většinou zeptám, co by miminko potřebovalo. Pokud se ptát nechceš, tak nějaké oblečení, ale ne nejmenší vel. to už bude mít nejspíš maminka koupeno a nějakou hračku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16436
6.4.19 18:34

Do porodnice nejakou mnamku a treba oblibene kafe v kelimku ;). Darek diteti az doma, v porodnici neni prostor ukladat dary. V porodnici se muzes poradit, co jsi vymyslela, jestli o to stoji. Nabidla bych treba nejakou hezkou deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
6.4.19 18:35

@Ivousekk Já osobně mám ráda praktické dárky. Takže kvalitní přírodní kosmetika, oblečení, fotoalbum, apod. Minulý týden jsem kamarádce vezla olejíček proti nadýmání, homeopatika k porodu a po porodu a zubní kartáček pro děti od 6 měsíců, který se mi osvědčil a malej ho miluje. Brala jsem to, co jsem věděla, že určitě mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.4.19 18:56

Mi potesilo jidlo a piti, protoze nemocnicni blafy nemam rada.
Zbytek az pri navstevach doma. Kdyz jdu na navstevu do nemocnice, tak kupuji 2-3 chlebicky a treba ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76740
6.4.19 18:57
@Ivousekk píše:
To je jedno jestli porodnice nebo domu ale co se tak dava nejčastěji? Prosim

no víš, ono to pak maminka táhne zase domů, pokud je to něco velké ;) já jsem viděla, jak tam někdo dotáhl modrého plyšového slona tak metr na metr, byl krásný, to jo, ale pak nevíš, když jdeš domů, co brát první
já jsem dostala chrastítka a kosmetiku pro mimi, a přišel by mi vhod nějaký oplatek nebo zákusek, něco takového, protože ovoce nejím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.4.19 18:59

Me by prisel fajn treba kojici caj, tycinky nutrimama, pokud mate blizky vztah treba i intimni ubrousky. Pro mimco dudlik, nam vyhovuji nejvic MAM. Plus idealne kafe nebo co si mamca objedna dobreho. Oblecek by se mi taky libil, ale nevim jestli to nenechat az na doma, v porodnici je hrozne malo mista a nevyprane to mimcu clovek stejne neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
6.4.19 19:00

Dcerka tenkrát dostala takového malého plyšáčka s připnutím třeba na sedačku nebo kočárek, ten byl super i když jsme toho měli doma hromady :lol: a nebo oblečení ve vel. 68 třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
6.4.19 19:06

Zalezi jak dobre se znate. Takze bud se zeptat co potrebuje a nebo darkovy poukaz do jejiho oblibeneho obchodu. A nebo treba na tyden dovoz hotoveho jidla (samozrejme pokud nema arzenal babicek a teticek, ktere tohle obstaraji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76740
6.4.19 19:13
@PHV píše:
Dcerka tenkrát dostala takového malého plyšáčka s připnutím třeba na sedačku nebo kočárek, ten byl super i když jsme toho měli doma hromady :lol: a nebo oblečení ve vel. 68 třeba :)

tak to bych tehdy taky brala, to je dobrý dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.4.19 19:21
@janickaIII píše:
Zalezi jak dobre se znate. Takze bud se zeptat co potrebuje a nebo darkovy poukaz do jejiho oblibeneho obchodu. A nebo treba na tyden dovoz hotoveho jidla (samozrejme pokud nema arzenal babicek a teticek, ktere tohle obstaraji).

Jde pry darovat kredit na dame jidlo, to by me treba taky moc potesilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky