Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Nikol108 píše:
Nabízím hlídání pro Vaše děti. (I pravidelně)
Je mi 17 let a mám ráda malé děti.Bydlím v Říčanech u Prahy. Zkušenost mám. (hlídala jsem tříletou holčičku a ročního chlapečka) O své děti se musíte bát.
Hlídání pouze v Říčanech u Prahy. Pokud by měl někdo zájem napište do soukromých zpráv.
Hezký zbytek dne. Špačková N.
Jen blázen svěří dítě někomu cizímu. A to nic ve zlém. Nikdy bych to neudělala.
@J.O.V píše:
Chudinky profesionální chůvy. Teď nebudou mít co žrát.
@Čičorečka píše:
Chudinky profesionální chůvy. Teď nebudou mít co žrát.
Profesionální chůvy jsou pro mě též cizí lidi
@J.O.V píše:
Chtelo by se tak nebat. Neni to zdrave, byt tak uzkostna … ja deti sveruji 2-3 dny v tydnu na cely den slecne, co uz ma taky dite. Deti ji miluji, mazli se s nima, hraje, chova se k nim jako k vlastnimu diteti. A ja jsem rada, ze patri k nam do rodiny. Babicka jezdi jednou za cas.
@J.O.V ty bys změnila názor, kdyby všechna tvoje i partnerova rodina bydlela 400km daleko
a nemyslím, že jsem blázen za to, že máme slečnu na hlídáni abychom se vůbec dostali 1 za měsíc ven
jsi přehnaně úzkostlivá
Omlouvám se. Mělo tam být,,O své děti se nemusíte bát." Moje chyba omlouvám se. Ale už je to opraveno.
Špačková N.
@Nikol108 píše:
Omlouvám se. Mělo tam být,,O své děti se nemusíte bát." Moje chyba omlouvám se. Ale už je to opraveno.Špačková N.
Bylo zabavne, jak se sotek vloudil zrovna prihodne do te nejdulezitejsi vety.
Urcite nekoho najdes. V Ricanech byvalo centrum na vanickovani atd., tusim Mamaaja nebo tak nejak, vlastnily to dve instruktoky plavani, pak nabizely i pobyty apod. Zkus je oslovit, treba by tenechaly dat kontakt na nastenku, lidi se tam otocilo hodne. Mivaly i hlidani v miste na lekce jogy pro matky, tam by ses take mohla angazovat.
@Rosary píše:
@J.O.V ty bys změnila názor, kdyby všechna tvoje i partnerova rodina bydlela 400km dalekoa nemyslím, že jsem blázen za to, že máme slečnu na hlídáni abychom se vůbec dostali 1 za měsíc ven
jsi přehnaně úzkostlivá
Moje rodina bydlí 250 km daleko ,nemáme nikoho na hlídání jen já a manžel. Z toho důvodu chodím jen na noční abych přes den hlídala já a ne nikdo cizí. Proste to tak mám,nikomu cizímu ne,snad možná na doporučení od kamarádky,ale rozhodně ne na inzerát.
@tulipán píše:
Bylo zabavne, jak se sotek vloudil zrovna prihodne do te nejdulezitejsi vety.Urcite nekoho najdes. V Ricanech byvalo centrum na vanickovani atd., tusim Mamaaja nebo tak nejak, vlastnily to dve instruktoky plavani, pak nabizely i pobyty apod. Zkus je oslovit, treba by tenechaly dat kontakt na nastenku, lidi se tam otocilo hodne. Mivaly i hlidani v miste na lekce jogy pro matky, tam by ses take mohla angazovat.
Děkuji
zkusím najít. ![]()
@J.O.V píše:
Moje rodina bydlí 250 km daleko ,nemáme nikoho na hlídání jen já a manžel. Z toho důvodu chodím jen na noční abych přes den hlídala já a ne nikdo cizí. Proste to tak mám,nikomu cizímu ne,snad možná na doporučení od kamarádky,ale rozhodně ne na inzerát.
Já vás chápu. Ale hned se nerozčilujte a neurážejte mě a ani ostatní. Mě baví trávit čas s dětmi a už dlouho někoho hledám. Vždy mi někdo napíše, že bude rád za hlídání a pak napíše, že už někoho našel. Možná to je tím, že jsem moc mladá a nemám moc zkušeností… Ale baví mě to a hodně lidí říká, že to s dětmi umím. A pomůže mi to i do budoucna. ![]()
@Nikol108 Spise to chce reference - mit pripravene a domluvene, ze minulym klientum lze zavolat a informovat se. V Ricanech je x agentur, maji proverene hlidacky, musis jit cestou doporuceni.