Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
Ráda bych varovala před balíčky na dobírku od odesílatele CocoPoco/Tender Olive. Dnes mi přišel balíček přes zásilkovnu- domů na dobírku. Nic jsem si neobjednala, zásilkovnou si nechávám zasílat pouze na výdejní místo a nikdy ne na dobírku. Jednoznačně se jedná o podvod, za dobírku chtěli přes 800 Kč, tak pozor na to.
Děkuji za upozornění, včera mi přišla upomínky na apku a dnes balíček dorazil. Také bez nějaké závazné objednávky. Cena přesně kolem 800,–Kč. Rozhodně vyzvedávat nebudu
Dávejte si pozor! Cocopoco/TenderOlive
Taky přišlo. Kalhotky vel. L, nikdo nic neobjednaval, zasilkovnou přímo na adresu.
Dobírka 835,–
Nevite někdo, o koho, či co se jedna?
Dekuji za upozornění, take měl dnes dojít od této firmy balíček, cena přes 800., nic takového jsme si neobjednavali.Tak jsem hned hledala co je to za firmu a nešla vaše upozornění. Balik jsme neprevzali.
Dekuji za upozornění, take měl dnes dojít od této firmy balíček, cena přes 800., nic takového jsme si neobjednavali.Tak jsem hned hledala co je to za firmu a nešla vaše upozornění. Balik jsme neprevzali.
Tak my jsme se dnes taky napalili manžel balíček vyzvedl a v něm čepice a nakrcnik.
To je zvlastni, ze v teto diskuzi diskutuji jen sami novacci ![]()
Dobrý deň, kamarátke to isté - legíny za 27€ a viete niekto z Vás spätnú adresu, chceme vrátiť balík.
No, je to nehorázne, že kamarátka vôbec neobjednala a vedeli dať presnú adresu aj dokonca číslo mobilu. Samozrejme ju to ani za svet nenapadlo.
Treba na to dávať pozor.
CocoPoco/TenderOlive je PODVOD
Od toho je to snad dobírka, ne?
Když víte, že jste si v té ceně a od té firmy nic neobjednali, tak proč vyzvedáváte dobírku a platíte???
![]()
Může to někdo vysvětlit?