Cocopoco/Tender Olive podvod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
31.10.23 17:32

Cocopoco/Tender Olive podvod

Dobrý den,
Ráda bych varovala před balíčky na dobírku od odesílatele CocoPoco/Tender Olive. Dnes mi přišel balíček přes zásilkovnu- domů na dobírku. Nic jsem si neobjednala, zásilkovnou si nechávám zasílat pouze na výdejní místo a nikdy ne na dobírku. Jednoznačně se jedná o podvod, za dobírku chtěli přes 800 Kč, tak pozor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
31.10.23 18:25

IlA

Děkuji za upozornění, včera mi přišla upomínky na apku a dnes balíček dorazil. Také bez nějaké závazné objednávky. Cena přesně kolem 800,–Kč. Rozhodně vyzvedávat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.10.23 19:10

Dávejte si pozor! Cocopoco/TenderOlive

Taky přišlo. Kalhotky vel. L, nikdo nic neobjednaval, zasilkovnou přímo na adresu.
Dobírka 835,–

Nevite někdo, o koho, či co se jedna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.10.23 21:23

Dekuji za upozornění, take měl dnes dojít od této firmy balíček, cena přes 800., nic takového jsme si neobjednavali.Tak jsem hned hledala co je to za firmu a nešla vaše upozornění. Balik jsme neprevzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.10.23 21:24

Dekuji za upozornění, take měl dnes dojít od této firmy balíček, cena přes 800., nic takového jsme si neobjednavali.Tak jsem hned hledala co je to za firmu a nešla vaše upozornění. Balik jsme neprevzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.11.23 15:52

Tak my jsme se dnes taky napalili manžel balíček vyzvedl a v něm čepice a nakrcnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
1.11.23 15:56

To je zvlastni, ze v teto diskuzi diskutuji jen sami novacci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.23 15:56

Dobrý deň, kamarátke to isté - legíny za 27€ a viete niekto z Vás spätnú adresu, chceme vrátiť balík.
No, je to nehorázne, že kamarátka vôbec neobjednala a vedeli dať presnú adresu aj dokonca číslo mobilu. Samozrejme ju to ani za svet nenapadlo.

Treba na to dávať pozor.

CocoPoco/TenderOlive je PODVOD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
9.11.23 12:54

8o 8o 8o Od toho je to snad dobírka, ne?
Když víte, že jste si v té ceně a od té firmy nic neobjednali, tak proč vyzvedáváte dobírku a platíte??? 8o 8o 8o
Může to někdo vysvětlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák