Podprsenky velké velikosti

9
27.10.23 09:49

Podprsenky velké velikosti

Ahojky, máte někdo zkušenosti s nákupem podprsenek větších velikostí? Obecně mi dost kolísá velikost (během cyklu i mimo :D ), mám běžně 70H a někdy až 70J. Potřebuju tak více podprsenek různých velikostí, ale nechci za jednu dát přes 2 tisíce. Máte nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1161
27.10.23 09:52

Taky by mě zajímalo.. zatím jiné řešení než koupit jednu za dvojku nemám :roll: kolikrát se tyhle velikosti vůbec nenabízí, případně je to nevyhovující, tenká ramínka atd. Ale myslím, že tu nějaké diskuze na toto téma už byly, zkus pohledat.

Příspěvek upraven 27.10.23 v 09:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.10.23 09:56

Kvalitní podprsenka na tak velká prsa prostě něco stojí, já už se s tím smířila. Zase je fakt, že když koupím dobře, vydrží mi mnohonásobně déle, než nějaké konfekční podprdy za pětičento ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.10.23 09:57

Právě v konfekci mají max do velikosti E :nevim: bych potřebovala nějaké „vyměňovací“ podprdy, kde bych si měnila jenom velikosti košíčků a podprsenku jako takovou nechala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
27.10.23 09:57
@deniiina píše:
Taky by mě zajímalo.. zatím jiné řešení než koupit jednu za dvojku nemám :roll: kolikrát se tyhle velikosti vůbec nenabízí, případně je to je nevyhovující, tenká ramínka atd. Ale myslím, že tu nějaké diskuze na toto téma už byly, zkus pohledat.

Jj tenká ramínka jsou mor. :zed: Já objednávám z Bonprix, tam je to cenově slušné a nějakou dobu to na běžné nošení vydrží. A pak mám pár božihodových dražších kousků. Zkuste kouknout na Triola, nebo Astratex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
27.10.23 09:58

Shodou okolností jsem byla minulý týden kouknout do Primarku a překvapilo mě, že tam mají právě i velké velikosti. Já mám běžné 80G, měli určitě i velikost H. Vyztužené, nevyztužené, s kosticí nebo bez. I cena byla příznivá - 3pack za 490 myslím, ve výprodeji 2pack za 180.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
27.10.23 10:15
@Mall126 píše:
Shodou okolností jsem byla minulý týden kouknout do Primarku a překvapilo mě, že tam mají právě i velké velikosti. Já mám běžné 80G, měli určitě i velikost H. Vyztužené, nevyztužené, s kosticí nebo bez. I cena byla příznivá - 3pack za 490 myslím, ve výprodeji 2pack za 180.

Tohle zní zajímavě, ale zas aby to vydrželo. Podprsenky čtyřikrát dražší mám na roky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.10.23 10:20

@deniiina mám to stejně, nejdříve mi odejdou ramínka a protože u velkých velikostí nejsou často odjímatelné tak letí do koše celá podprsenka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
27.10.23 10:24

@deniiina zkušenost nemám, takže vůbec nevím. Já do Primarku zase nijak často nechodím, byla jsem tam asi třikrát. Mile mě překvapilo, že je nabízí, ony opravdu jsou špatně k sehnání v běžném obchodě. Ale předpokládám, že kvalita bude asi jako v Pepcu, za pár vyprání polezou nitky a kostice. Za tu cenu to dlouho nevydrží.
Já ráda kupuji na LaNotte, tam mám svoji oblíbenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
27.10.23 10:37

Na astratexu mají větší velikosti..kupovala jsem si tam kojící podprdy a jsou fajn…já se pohybují kolem 90j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
27.10.23 10:53

Taky bych potřebovala podprdu která by mě sedla. Treba s kosticemi mi občas sedí, ale sejří mě že se pravidelně do 2 měsíců propíchne kostice a leze ven. Bonprix má docela pěkný, ale i když šije poměrně velké oblečení že kolikrát se vejdu o 2 čísla menší velikosti, tak u podprsenek šetří a jsou málo pružný. Hlavně když ji vyperu tak se srazí :lol: A ty větýi velikosti jsou většinou vyprodaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
27.10.23 12:12

Ja kupuji v Brne v Caresse, maji podprsenky od 1400 kc. Dokazou udelat brafitting i na dalku. Mam od nich spoustu podprsenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
27.10.23 13:36

Já mám dobrou zkušenost s Bonprixem. Nesnáším podprsenky s kosticemi a potřebuji široká ramínka. Také aby byla cenově přijatelná. Sice nemám až tak velké košíčky, ale potřebuji i větší velikost co do obvodu. Pak mám pár kousků z Astratexu, ale tam musím brát o číslo větší, jsou takové těsnější. Mám 100 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
27.10.23 14:11
@Baraa007 píše:
Ahojky, máte někdo zkušenosti s nákupem podprsenek větších velikostí? Obecně mi dost kolísá velikost (během cyklu i mimo :D ), mám běžně 70H a někdy až 70J. Potřebuju tak více podprsenek různých velikostí, ale nechci za jednu dát přes 2 tisíce. Máte nějaké tipy?

Ja mam " jen G" a pod 2K sezenu tezko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.10.23 09:48

Doporučuji značku Elomi. Kupuju hlavně na Zalandu. Nedam už na ne dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...