Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám doma jiné, ale stylem podobné šaty (černé, až na zem, nahoře neprůhledná krajka), které jsem nikdy neměla na sobě a teď přemýšlím, co s nimi dál
jestli je vlastně vůbec využiji a má smysl si je nechávat.
K jaké příležitosti se takové šaty hodí?
Díky
Já bych to viděla na nějakou slavnostnější příležitost - ples, divadlo, svatba
Divadlo, ples. Na cokoli jiného mi to přijde moc ( a na svatbu tmavé)
Spolecenske saty do divadla, na nejakou noblesnejsi oslavu apod. Visi to ve skrini, moc mista nezaberou, chleba nezerou… Ja bych si je nechala, vsak jednou nastane prilezitost je provetrat.
Já podobne měla na převlečení na svoji svatbě
jinak klidně cizi svatba, maturak, plesy, divadlo.
@aanysek maturitní ples asi jo. Co jsem si všimla, tak v posledních letech se na maturák nosí honosnější, dlouhé šaty. Nebo do tanečních na prodlouženou, závěrečnou ( záleží jestli se tě to týká, kolik ti je let)
Na pohřeb
Nebo s vhodnými barevnými doplňky (sako, kabelka, boty) do divadla. Na svatbu se černá nehodí, na ples mi to přijde dost usedlé, ale asi by taky šlo.
Vzala bych si je na nějakou lepší večeři, ale neměla bych problém si je vzít i do práce. Nepřijdou ki zase až tak honosné, aby se nosily na ples
možná tak na nějaký maturitní nebo vesnický ples.
Pohřeb nebo večerní událost- ples, možná romantická večeře.
Na společenskou událost. Oživit je nějakým doplňkem. Nejlépe zlatým. Jednobarevnou kabelkou.
Skoro kamkoliv… umím si představit, že by s tím žena šla se mnou na pěkné rande do restaurace, do divadla, kancelářská práce s klienty na trochu vyšší úrovni (aneb kde tedy chlapi jsou kravaťáci v saku), pohřeb, velké kulaté narozeniny,…