Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, potřebovala bych poradit s pračkou viz foto. Výška je uvedená 85cm, je to včetně nožiček nebo čistě výška pračky? Mám prostor vysoký 86,5 cm a nevím, jestli se mi tam nová pračka vejde. Dokážete mi poradit? Díky za odpověď
@Cenarius to asi jo, ale tak k něčemu tam jsou, nevím jestli pračka může stát na zemi
@lucik2011 píše:
@Cenarius to asi jo, ale tak k něčemu tam jsou, nevím jestli pračka může stát na zemi
Dáš tam nizký gumový podložky.
@lucik2011 píše:
Zdravím, potřebovala bych poradit s pračkou viz foto. Výška je uvedená 85cm, je to včetně nožiček nebo čistě výška pračky? Mám prostor vysoký 86,5 cm a nevím, jestli se mi tam nová pračka vejde. Dokážete mi poradit? Díky za odpověď
Msm tuto a má od země asi 84,5cm. Včetně nožiček
@lucik2011 píše:
Mám tuto pračku a včetně nožiček má necelých 85cm ![]()
@lucik2011 píše:
Pračka by na zemi jen tak bez nožiček stát neměla. Myslím si, že to není úplně dobré hlavně při ždímání. Nožičky jsou u této pračky poměrně hodně výškově nastavitelné, ale je to hlavně kvůli případné nerovné podlaze, v podstatě jsou stejné jako u lednice.