Primark v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
104
14.10.23 10:26

Dobrý den maminky, včera jsme byli s rodinou nakupovat a nemohla jsem si nevšimnout že na oblečení v primarku nejsou čipy, bylo mi to strašně zvláštní a proto mě zajímalo jestli jsou v kabinkách kamery? opravdu je mi nepříjemné kdyby někdo seděl za kamerou a koukal na mě jak zkouším oblečení když jsem polonahá. Jsem po porodu a tohle téma je pro mě citlivé, měla jsem strach tak jsem si vše zkoušela přes mé vlastní oblečení 8o
Nechápu proč raději nemají čipy na oblečení než aby nekdo nekoho sledoval na kamerách když se převléká. No a ty ukrajinky všechny pracující v obchodě? nevím jestli tam budu někdy nakupovat ještě, nerozumí a ještě jsou nepříjemné.. jaký na to máte názor? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64914
14.10.23 10:27
@Katisss1 píše:
Dobrý den maminky, včera jsme byli s rodinou nakupovat a nemohla jsem si nevšimnout že na oblečení v primarku nejsou čipy, bylo mi to strašně zvláštní a proto mě zajímalo jestli jsou v kabinkách kamery? opravdu je mi nepříjemné kdyby někdo seděl za kamerou a koukal na mě jak zkouším oblečení když jsem polonahá. Jsem po porodu a tohle téma je pro mě citlivé, měla jsem strach tak jsem si vše zkoušela přes mé vlastní oblečení 8o
Nechápu proč raději nemají čipy na oblečení než aby nekdo nekoho sledoval na kamerách když se převléká. No a ty ukrajinky všechny pracující v obchodě? nevím jestli tam budu někdy nakupovat ještě, nerozumí a ještě jsou nepříjemné.. jaký na to máte názor? :cert:

snažíš se tu rozdmýchat nenávistnou diskusi, to je muj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
14.10.23 10:31

Ano, Ukrajinky u nás pobývající tu většinou pracují. U nás ve městě pracují ve službách a v gastronomii. Z mě, je vidět že jsou pracovité oproti jiným zde žijícím a jen natahujícím hnáty. Čau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.10.23 10:31
@vokishka píše:
snažíš se tu rozdmýchat nenávistnou diskusi, to je muj názor

Nenávistná diskuze? já se chovala slušně a oni byli tak strašně nepříjemný až protivný. Jen proto že jsem jim nerozuměla :? ještě jsem se omluvila a tak otrávený obličej jsem dlouho neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
14.10.23 10:32
@Katisss1 píše:
Nenávistná diskuze? já se chovala slušně a oni byli tak strašně nepříjemný až protivný. Jen proto že jsem jim nerozuměla :? ještě jsem se omluvila a tak otrávený obličej jsem dlouho neviděla

zažila jsem hromadu nepříjemných a protivných Čechů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35711
14.10.23 10:39

Tak tam nechoď, když je to podle tebe takový povl  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
14.10.23 10:42
@Katisss1 píše:
Nechápu proč raději nemají čipy na oblečení než aby nekdo nekoho sledoval na kamerách když se převléká. No a ty ukrajinky všechny pracující v obchodě? nevím jestli tam budu někdy nakupovat ještě, nerozumí a ještě jsou nepříjemné.. jaký na to máte názor? :cert:
??? Máš zvláštní myšlenkové pochody..
Nebo ti dělá radost představa, že by v obchoďáku v kabinkach byly kamery? Jak tě to vůbec napadlo?
Nevím, jestli má primark čipy na oblečení, pokud ne, tak prostě proto, že je to tak levně, že se to nevyplatí cipovat.
Komentář o ukrajinkach prechazim, ještěže české prodavačky jsou vždy milé, usměvavé. Vždycky po návratu ze zahraničí běžím do nějakého českého obchodu, restaurace nebo MHD, abych dostala 100% služby od vzdy prijemneho personálu. Většinou už stačí linka 119 z letiště, řídiči nezklamou :zed:
  • Citovat
  • Upravit
3580
14.10.23 10:49

Souhlas, akorát že v obchodě v Česku byses měla s prodavači domluvit česky. i v restauraci a prostě všude. To je zas můj názor. V té restauraci si někdy připadám jako v Itálii na dovolené, kde taky nerozumím. Když jedu pracovat do zahraničí, tak taky nepochodím s češtinou. Oni tady jsou sice částečně jaksi nedobrovolně, i když zdaleka ne všichni a většinou se ani nemíní vracet, tak ať se prostě česky naučí. Chodím na brigádu do dvou firem, kde jich taky pár je, a ty už to naštěstí začínají chápat, že tady s nima nikdo rusky/ukrajinsky mluvit nebude. Zrovna v Primarku jsem potřebu něco řešit s prodavačkou neměla, tak nevím /i když v Primarku je to normální, i v tom rakouském, že zaměstnává všechny možné národnosti/,,,ale v těch restauracích a obchodech /pultový prodej uzeniny-zajímavá domluva, asi už tam nepůjdu, protože mi to vadí/ bych se zkrátka měla bez problémů domluvit.

@Anna766 píše:
Ano, Ukrajinky u nás pobývající tu většinou pracují. U nás ve městě pracují ve službách a v gastronomii. Z mě, je vidět že jsou pracovité oproti jiným zde žijícím a jen natahujícím hnáty. Čau.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
14.10.23 11:05

@Anik já s Ukrajinkami v práci pracuju a musí se umět domluvit česky, jak s námi, tak a to hlavně se zákazníky. Ony mluví rusky a ukrajinsky jen mezi sebou, jinak s námi a na place jedině česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
14.10.23 11:12

Ano, tak by to mělo vypadat, bohužel to není pravidlem.

@Anna766 píše:
@Anik já s Ukrajinkami v práci pracuju a musí se umět domluvit česky, jak s námi, tak a to hlavně se zákazníky. Ony mluví rusky a ukrajinsky jen mezi sebou, jinak s námi a na place jedině česky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
14.10.23 11:34

Tak „naši lidi“ taky dojedou do Chorvatska a na všechny mluví ve službách česky, protože „oni jim tam vezou peníze, tak oni se mají naučit češtinu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8324
14.10.23 11:38
@Katisss1 píše: ,Příspěvek upraven 14.10.23 v 10:38

Díky holky, že citujete :potlesk: tak sis postěžovala, nedostala jsi ale takovou podporu, kterou jsi čekala a tak to raději mázneš, jo?
Nikdo tě nenutí rám chodit, oni nejsou povinni tam mít čipy a nikdo není zvědavý na lidi co se převlíkají v kabinkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
14.10.23 11:40

Trochu jiná situace, tam je ten Čech v pozici turisty a slušností je se naučit alespoň pár slov, frází, vět v tom jazyce dané země. Ale toto nejsou turistky, ty tu žijí a žít budou a pracují ve službách, a aby se Čech nedomluvil česky v českém obchodě, no tak to pardon…

@Cenarius píše:
Tak „naši lidi“ taky dojedou do Chorvatska a na všechny mluví ve službách česky, protože „oni jim tam vezou peníze, tak oni se mají naučit češtinu“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
14.10.23 12:06
@Anik píše:
Trochu jiná situace, tam je ten Čech v pozici turisty a slušností je se naučit alespoň pár slov, frází, vět v tom jazyce dané země. Ale toto nejsou turistky, ty tu žijí a žít budou a pracují ve službách, a aby se Čech nedomluvil česky v českém obchodě, no tak to pardon…

Vzdyt vubec nevis, jak rozumi nebo nerozumi. Cely ten dotaz je divny, pribarveny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
14.10.23 12:13

Já už se pak od dotazu odklonila a mluvila jsem o svých zkušenostech z obchodu a restaurace…a kamery v kabinách jsem pominula už úplně…

@vokishka píše:
Vzdyt vubec nevis, jak rozumi nebo nerozumi. Cely ten dotaz je divny, pribarveny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák