Primark v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3139
15.10.23 11:28
@Katisss1 píše:
Dobrý den maminky, včera jsme byli s rodinou nakupovat a nemohla jsem si nevšimnout že na oblečení v primarku nejsou čipy, bylo mi to strašně zvláštní a proto mě zajímalo jestli jsou v kabinkách kamery? opravdu je mi nepříjemné kdyby někdo seděl za kamerou a koukal na mě jak zkouším oblečení když jsem polonahá. Jsem po porodu a tohle téma je pro mě citlivé, měla jsem strach tak jsem si vše zkoušela přes mé vlastní oblečení 8o
Nechápu proč raději nemají čipy na oblečení než aby nekdo nekoho sledoval na kamerách když se převléká. No a ty ukrajinky všechny pracující v obchodě? nevím jestli tam budu někdy nakupovat ještě, nerozumí a ještě jsou nepříjemné.. jaký na to máte názor? :cert:

tak tam nechoď
o hrůzo, lidi pracují
a jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

a nikdo na tebe nekouká, v oblečení jsou čipy už zašité při výrobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64982
15.10.23 11:37
@Katisss1 píše:
ukrajinka mi bude psát určitě o intelinci :lol:

Tak tim jsi to zabila, si to po sobe přečti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21727
15.10.23 12:31

@Katisss1 co by na tobě kdo viděl, každý je zvědavý sledovat zrovna tebe na kameře.
Ty čipy jsou tam tak dané, že nejsou vidět. Jako nápad, že jsou v kabinkach kamery, ten muze mít jen velmi neorientujicí se člověk.
Ještě tě může omluvit, že jsi po porodu a třeba se to časem zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
15.10.23 14:15
@Katisss1 píše:
možná proto že jsem nečekala že se ozvou jen vygumovaný hlavy z toho jak se vyvalují doma

A ty chodíš do práce s miminem na hrbu? Trochu střílíš do vlastních řad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
15.10.23 14:26

Tak že ohledně kamer si nemohou dovilt instalovat v kabinkách od toho mají kamery v celém obchodě. A co se týče čipů nemusí být viditelné jsou tak schované aby je zákazníci neviděli. Byla jsem v tomto obchodě asi před měsícem a žádný problém s komunikací prodavaček nebyl. I když je fakt že by všichni měly mluvit česky. Navíc tam mají pěkné a finančně dostupné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
15.10.23 14:39

Docela mě dostává, že tu píše o něčí inteligenci člověk, který položí tak slabomyslnou otázku, zda jsou v kabinkách kamery. To vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
15.10.23 14:56
@Katisss1 píše:
Překvapuje mě myšlení lidí, založila jsem diskuzi protože jsem chtěla vědět jak to je a to že jsem zmínila Ukrajince tak většina tupých Čechů jak ovečky píší takový názor protože vlastní nemají.Nikdo se na mě nemůže zlobit za můj vlastní názor a zdaleka tak nejsem jediná. Zeptám se Ukrajinky co tam pracuje kde je určitá věc co jsem nemohla najít, hnala mě někam kde ta věc ani nebyla protože jsme si vzájemně očividně vůbec nerozuměly, při zkoušení věcí naprostá arogantnost. At si jedou zpět na Ukrajinu pro takové chování. A není to ani jediný obchod, nakupujeme v lidlu a v penny a prodavačky ukrajinské národnosti na pokladně. Nezlobte se na mě ALE POKUD TU CHTĚJÍ PRACOVAT AT SE NAUČÍ ČESKY! Nikdo nemá tolik času aby stál půl dne ve frontě v obchodě a jestli tu padne od někoho názor že nemám nakupovat kvůli tomu potraviny v obchodech tak si smažte účet a raději dělejte něco užitečnějšího protože mi přijde že tady prostě nikdo normální není. :potlesk:

Proto jsou určitě lepší názory jiných „ovcí“ co? Ti, kteří mají plný kapsy „zaručených a pravdivých zpráv“, ale bohužel jen z FB apod. Ukrajince ani neviděli, ale už „přece ví, jelikož mají vlastní rozum“ a sdílí každou p*íčovinu bez jakéhokoliv ověření, jelikož je to „jejich zdroj a ten přece mluví jen pravdu“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148259
15.10.23 19:13

Příspěvek upraven 15.10.23 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148259
15.10.23 19:13

Když vy lidi nějak nevíte co chcete. Když se jim pomohlo a dostávali peněžní pomoc, to bylo povyku ať jdou makat a neotravují. Když pracují, tak se vám to zase nelíbí. A zakladatelka jestli je takhle příjemná i v reálu, jak se projevuje tady, tak s ní musí být radost jednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák