Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, zajímá mne názor a zkušenost, jak je to s výměnou zboží u Nespressa v prodejně. Zakoupila jsem jako dárek kapsle, ale jelikož ho sama doma nemám, koupila jsem na jiný typ kávovaru. Chtěla jsem jen zboží vyměnit, nikoliv vrátit. Na podpoře mi bylo sděleno, že se jedná o potravinu a tu vrátit nelze. Ale vždyť je to zatavená kapsle, v neporušeném obalu a není určena k okamžité spotřebě, to jako opravdu právo na výměnu nemám? Na netu jsem našla, ze potraviny lze reklamovat do 8 dnů, ale to se asi jedná u těch prošlých a zkažených…
@Sienim a byla jsi s účtenkou na prodejně? Zkusit se domluvit osobně. Já se na jejich infolince vždy domluvila, ale nikdy jsme neřešila kapsle.Taky bych počítala že vymění když uvidí 100% stav obalu a šlo o jiné kapsle.
@Markéta80 kupovala jsem je o vikendu, takze tam jdu teprv dnes i s uctenkou, ale prave me zajimala zkusenost
@Sienim píše: … Na netu jsem našla, ze potraviny lze reklamovat do 8 dnů, ale to se asi jedná u těch prošlých a zkažených…
Tady ale nejde o reklamaci.
Koupeno v prodejně, nebo přes web?
Asi bych se vypravil do prodejny a tam to prostě zkusil „vyměnit“. Přímo na prodejně mohou být vstřícní.
@Ivan PPZ tak skutecne nelze. Aspon budu priste vedet, alespon byl personal ochotny, ze kdyz jde jen o jedno baleni, tak mi ty spravne kapsle daji jako kompenzaci zdarma no.. pry to proste zpatky uz vzit nesmi
Ano, také jsem pozoroval na „prodejně“ jistou grácii v přístupu. A to jsem kupovával zavratné 4 (možná 6) krabičky a podobné ohromná množství…