Kik zimní bunda - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
7.10.23 09:48

kik zimní bunda

Dobrý den,
synovi se líbí zimní bunda v Kiku. Je to bunda na lyže, vypadá hezky, ale… Nemáte někdo zkušenost. Sice nestojí moc, ale nechce se mi vyhodit 500,– a pak kupovat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3146
7.10.23 09:56

Pro děti jsem je běžně kupovala jako bundu, co měli ve školce na zahradu. Byly teplé - uvnitř fleece a děti byly spokojené. Loni, jsem je už nekupovala, protože vnitřní rukáv byl ze šusťáku a zdálo se mi to nepohodlné…
Záleží tedy co od ní očekáváš, chvíli ve sněhu nebo jako městskou bundu toto splní. Na pravidelné dlouhodobé pobyty na horách bych volila jinou s lepšími parametry, ale ovšem cenově bude ve zcela jiné hladině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.10.23 10:16

Nedavno jsem si koupila bundu v Kiku pro sebe - rozbil se mi zip na moji, tak nez si vyberu novou (nic se mi nikde nelibilo) a je naprosto super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.10.23 10:22

@luc28ie v Kiku nakupuji poměrně často a většina věcí je pěkných. Trička pro děti vydrží víc, než třeba Pepco nebo Sinsay a softshellovou bundu má odtud syn už druhý rok a pořád je pěkná. Za tu cenu super. Zimní bundu pro dceru jsem koupila z druhé ruky(byla duhově barevná s jednorožcem :roll: a musela ji mít), je taky z Kiku a vypadá pořád jako nová. Loni ji měla párkrát na sobě a letos ji unosí znovu. A nemusím mít strach, že mi ji ve školce zničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.10.23 10:38

Za mě naprosto super. Cenově vychází jako Lidl, ale kvalitou, vzhledově i provedením o dost lepší.
Teď měl 3 roky celý komplet z Kik a předpokládám, že letos budu kupovat zase.

• Citovat
  • Upravit
22583
7.10.23 11:35

Já bych se toho nebála. Za nás máme jen dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15137
7.10.23 12:40

Dcera jednou měla zimní komplet z kiku, nosila ho dvě zimy a pak ještě dědila kamarádky dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
12.10.23 12:47

Koupila jsem loni přechodnou bundu a vydržela celý podzim a pak i začátkem jara, byla hezká, dobře se udržovala, a pokud nevyrostnul, tak mu ji dám znova, pokud ano, tak se koupí nová a zase v Kiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.10.23 20:48

Měli jsme vloni zimní bundu z Kiku, byla fajn, pěkná a i teplá :) letos je už malá, ale pošlu dál, vypadá furt dobře :mrgreen: pro sebe jsem měla akorát podzimní vestu a je fajn, za mě lepší než z Lidlu. Ale z Lidlu jsem měla vestu nějakou celkově divnou, zasekal se mi zip, asi vadný kus :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák