Cola natajnaka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.12.20 15:49

Cola natajnaka

Ahoj prosim anonym
Mam syna bude mu 6 let, od leta kdy jsme byli u zubarky jsme meli tri kazy, neslo mi to dohlavy, chlapec nedostava nejake extra mnozstvi sladkosti, ty barevne a nekvalitni cokolady max ted na mikulase, detsky den. Minuly tyden kontrola a dalsi kazy. Dnes v noci jsem ho nacapala jak v kuchyni pije colu jak zjednanej. Cola je pritele tak mne nenapadlo ze by to synator po nocich na tajnacku upijel. A chlap si proste nevsiml jestli chybi, nechybi sklenicka v lahvi. No po sileny hystericky scene ze strany syna se mi priznal ze to pije skoro rok a ze i ve skolce mu to davaji jine deti co si to nosi z domova a ucitelky s tom nic nedelaji. Jsem celkem v soku, ze budu muset zamykat chlapovi veci pred synem a jsem z nej zklamana. Jsem ochotna mu dovolit treba deci obden ale radeji bych byla za nejakou „zdravejsi“ verui, ale bohuzel na nic co nestoji majlant nemuzu narazit. Jinak pije caj, mineralky, obyc vodu a od prarodicu mam ruzne mosty a 100% stavy a ty mu moc chutnaji ale ten cukr a ten navyk, aby mu pak druhe zuby necernaly odmala. Spis jsem to ze sebe potrebovala dostat :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37124
11.12.20 15:56

A musí to mit pritel doma? At si da colu v práci, v restauraci a domu to nekupuje :nevim: dyt to neni zdrave ani pro nej a ve skolce bych ucitelky poprosila, at na syna dohlednou, nebo ho aspon posli vycistit zuby i po navratu za skolky no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.12.20 15:58

Kdybys nevysilovala a nedělala z coly zakázanou věc, tak by na ní nemusel chodit tajně a mohl si po ní hezky vyčistit zuby. Ale holt když má matku, co mu úzkostně hlídá stravu, tak mu nic jiného nezbývá. Chudák buďte na takovou matkou.
Jo a ty šťávy a džusy jsou pro zuby srovnatelné, možná i horší než ta cola.

• Citovat
  • Upravit
27247
11.12.20 16:03
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym
Mam syna bude mu 6 let, od leta kdy jsme byli u zubarky jsme meli tri kazy, neslo mi to dohlavy, chlapec nedostava nejake extra mnozstvi sladkosti, ty barevne a nekvalitni cokolady max ted na mikulase, detsky den. Minuly tyden kontrola a dalsi kazy. Dnes v noci jsem ho nacapala jak v kuchyni pije colu jak zjednanej. Cola je pritele tak mne nenapadlo ze by to synator po nocich na tajnacku upijel. A chlap si proste nevsiml jestli chybi, nechybi sklenicka v lahvi. No po sileny hystericky scene ze strany syna se mi priznal ze to pije skoro rok a ze i ve skolce mu to davaji jine deti co si to nosi z domova a ucitelky s tom nic nedelaji. Jsem celkem v soku, ze budu muset zamykat chlapovi veci pred synem a jsem z nej zklamana. Jsem ochotna mu dovolit treba deci obden ale radeji bych byla za nejakou „zdravejsi“ verui, ale bohuzel na nic co nestoji majlant nemuzu narazit. Jinak pije caj, mineralky, obyc vodu a od prarodicu mam ruzne mosty a 100% stavy a ty mu moc chutnaji ale ten cukr a ten navyk, aby mu pak druhe zuby necernaly odmala. Spis jsem to ze sebe potrebovala dostat :pocitac:

Chápu. U nás je cola vyjímečně, ale pokud je, tak kluci dostanou - skleničku po obědě nebo třeba na výletě a tak. Vědí dobře, že extra po tomhle pití je důležitý, vyčistit si zuby pořádně.
Mimochodem teda v ovocných šťávách a moštech je taky cukru dost.
bolelo ho vrtání? Ve školce bych tedy učitelky požádala, ať to dětem nedovolují. Nevím jak jiné děti, ale ty moje jsou po cole jak tryskomyše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1809
11.12.20 16:11

Pokud by to pro nej byla tak uzasna pochoutka, tak bych mu poridila semtam bez kofeinu, abych uhlidala, ze si vycisti zuby.

Jinak dzusy jsou pro zuby stejne spatny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.12.20 16:19

No a fakt se mu divis? Ja vubec. Dobře ti tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
11.12.20 16:19

A je to opravdu nutný kupovat? Však je to jen hnus s glukózo-fruktózovým sirupem (ano, ani ten blbej bílej cukr tam dát nemůžou jak na nás chcou vydělávat). Já jsem colu neměl roky a vůbec po tom netoužím. A džusy jedině 100% jinak je to taky bída a i tyto si musím ředit, jelikož je to hrozně sladký.

Jinak si taky myslím, že kdyby sem tam dostal normálně a věděl, že je to hnus co se nepije denně, tak by potom po nocích nechodil upíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.20 16:25

@Kriss Tina on je prave od jara kdy to zacalo doma na praci z domova

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.20 16:28

@lleennttiillkkaa na vrtani ani jednou prave nedoslo, zubarka mu udelala jakysi skener a kdyz mel otevrit pusu jen na zrcatko tak hysterak, obratil se na zada, pesticku si narval do pusy, ze se malem pozvracel. Minule jeste horsi scena. Mame termin jeste po vanocich, jinak dostaneme doporuceni na nejakou kliniku kde to delaji pod jakymsi oblbovakem. Jinak si nemyslim ze ho zuby boly, ji normalne jablko, kurku a nestezujw si. Kamaradky dite melo tez spatne zuby a jedinne co chtelo byly parky

• Citovat
  • Upravit
20848
11.12.20 16:29

Ty párky nebyly kvůli zubům, ale protože jsou „chutnější“ než zelenina a ovoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
11.12.20 16:48
@Anonymní píše:
@Kriss Tina on je prave od jara kdy to zacalo doma na praci z domova

A to bez ni neprezije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.12.20 16:51
@Kriss Tina píše:
A to bez ni neprezije?

A proč by dospělý člověk nemohl mít doma colu? Jen proto, že zakaldatelka z toho dělá zakázané ovoce a dítě to proto láká.

• Citovat
  • Upravit
elibro
11.12.20 16:54

Tak jasně, že mu to chutná. To většině lidstva, jinak by to nebyl takový hit. Ale pochybuju, že vina leží čistě na sem tam sklence coly, prostě někdo je na kazy náchylný víc…

Každopádně když už to koupím, tak to děti dostanou, ale vědí, že je to nezdravé. A tak je u nás cola asi tak dvakrát do roka a občas ji mají v restauraci. Čili je to vzácnost, ale ne zakázané ovoce. A děti tak nějak berou v potaz, že to zdravý není, takže ani v krámě neposlouchám, z to chtějí…

• Citovat
  • Upravit
561
11.12.20 16:55

Uplne si pamatuju, jako malí jsme doma mohli teda spíš měli coca colu jen na Vánoce… neodlepili jsme se od skleniček :lol:
Kdybys z toho nedělala haló, tak se to nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21719
11.12.20 17:00

Ty zníš hystericky už jen z toho příspěvku, tak se nediv, že dítě dělá něco tajně a před tebou např, u zubaře hysterické scény. Kde to asi viděl, od koho to asi okoukal.
Přestaň přehánět, věcí hrotit a bude líp tobě i tomu dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí