Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky,
mám nějaký loňský model, který má vepředu jedno dvokolečko ( je to jako tříkolka), jinak korba je stejná. spokojenost velká. za tu cenu:) žádný problém zatím nebyl. akorát pozor nemá polohovací nožky, nám to nevadilo, malá už tou dobou spala z 95% přes den doma po O. Mladší dítko do něj budu stěhovat co nevidět a už se těším, že s ním zase budu jezdit.je moc dobře ovladatelný díky spojenému madlu i jednou rukou. kdyby tě ještě něco zajímalo písni.
Sajo - děkuji za info. Na stránkách, které jsem vložila, uvádějí i polohování hožiček, takže tohle asi už vyřešili. Jinak je super, že jsi spokojená. Teď ještě, jak přemluvit manžela.
Kočár máme a jsme spokojení, ale do tohodle jsem se zamilovala. Protože další dítě neplánujeme, ráda bych si ještě udělala radost. ![]()
Ahoj, přesně tento kočárek plánuji zítra koupit a předběhlas mě se založením diskuse ![]()
Netrpělivě čekám na další příspěvky
Čtyřkolka má polohování nožiček, trojkolka nemá. Navíc trojkolka se prý už nebude vyrábět.
Tak zítra budu čekat na praktické zkušenosti. Třeba pak manžela přesvědčím, že ho prostě musíme mít. ![]()
No a snad se ještě někdo přidá a napíše nám. Jo ještě mě napadlo…Sajo- jak byl vašemu dítku nánožník? Není malý?
Ahoj, info podám zítra
, páč jim do obchodu přijde právě až zítra. Dnes jsem odešla s prázdnou ![]()
A ještě jeden dotaz - vejde se mi do tohoto kočárku dcera v zimě? Myslím v zimním oblečení a zimním fusakem? Zdá se mi dosti úzký. Možná po vyndání té vložky??? Děkuji.
Šířka mi starosti nedělá. Řekla bych,že rozměry je kočár srovnatlný s naším Chicco Multiway a tam se v zimě vešel Matýsek i s fusakem krásně. Jenom ten nánožník se mi zdá malý. Ale zase, když bude v zimě fusak, není potřeba nánožník. ![]()
Ahoj, tak kočár mi už stojí doma
Je naprosto úžasný, přesně to, co v tuto chvíli potřebuji. Více info dodám, až po delším provozu. Po dnešku jsem ale moc spokojená! Kdyby vás zajímalo více, písněte mi i SZ.
DOBRÝ DEN,MÁM AVEO COLETTO, TROJKOLKU, VIZ. ODKAZ.http://www.mimibazar.cz/bazar.php?id=34709727, MRKNĚTE, TEL. 777 33 67 87, KRÁSNÝ VEČER. VLAĎKA.
Ahoj, chci se zeptat na zkušenosti a spokojenost/nespokojenost s aveem čtyřkolkou? Je to dobrá kvalita materiálu potahu? Na obrázcích se zdá hodně pomačkaný potah ze skládání…A jízdní vlastnosti na hrubším povrchu nebo mírném terénu? Mám na ten kočárek zálusk, ale nevím, jestli není cena na úkor kvality??? Díky:-)
Ahojky,chci se zeptat jestli jsi si koupila to AVEO QUTRO?Hodně nad ním přemýšlím.Malému jsou teprve 3měsíce,ale potřebuji něco na cestování,lehkého a skladného do auta.Není AVEO moc mohutný?Gabča. ![]()
Chci se zeptat jak si s tím kočárkem spokojená,já ho mám doma 2dny a uvažuju o jeho vrácení.mám aveo quatro.Zdá se mi sedačka nejaká malá,prcek má 9měs.(není příliš velký)a kus hlavy mu trčí ven,nevím zda je to správné,zkušenosti s jinými sporˇáky nemám.na netu píší délka 85cm-a má tak něco málo přes 80cm.Když jsem poprvé chtěla vyjet,nešel mi složit do auta-nějak se to zaseklo,už to sice funguje,ale byla jsem z toho na nervy,kočárek mám hlavně na cestování a nevím co bych dělala kdyby se mi to stalo mimo domov
.Jinak designově vypadá moc hezky a dobře se s ním jezdí.tak bych chtěla vědět od tebe jestli jsi stále s ním spokojená a vyhovuje ti.Díky za odpověď
Ahoj,pisu svoji zkusenost s kocarkem Coletto Aveo.Jezdim s nim od brezna a jsem s nim spokojena.Jen me vadil ten maly nanoznik,ten je nedomysleny.Mala ma 18m a jezdime v nem stale.Poridila jsem jeste lehky na castovani Bertoni Foxy,ale rada se vracim ke Colettu.Delku lehu jsem taky premerovala,tak jsem zjistila ze v tech popisech kecaj ![]()
Ahoj. Moc se mi líbí kočár Coletto aveo quattro. Nemáte ho některá? Jak se s ním jezdí a jak jste s ním celkově spokojené?
http://www.moje-miminko.cz/…a-plastenkou