Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, vždy se mi tady dostane super rad, takže děkuji že to někdo vymyslel
. Jsme v 17.tt, vše je ok. Byla jsem jen tak na čumendu po kočárcích a jeden mi opravdu padl do oka sic kolekce 2008 Espirit, barva vše ok, k tomu slída, taška, fusak v kočárku a pumpička na kolečka,úžasná cena 7000,–kt.je taky bohužel rozhodující a hlavně jsem udivená jak jsou korby u jiných kočárků usazené nízko, madlo jde polohovat, ale korbu posunout výš,to nejde, jsem dost vysoká 185cm a tak je výška mimi v kočárku pro mě dost podstatná. Tento kočárek to splňuje,ale…je poslední a tak mi zbývá buď ho koupit nebo počkat. Rozdělili jsme se totiž v rodině na dva tábory, já co ho chci koupit - cena a praktičnost, a ti co jsou pověrčivý a že je čas do podzimu atd. jaký máte názor?nespěchám?díky moc, čekáme první mimi. Zdenka
Zdenko tak my pověrčivý nebyli a kočárek jsem měla doma asi v pátým měsíci,což cca je podobné jako ty.Ale po zážitcích posledního půl roku,bych asi radši počkala,nebo koupila a dala si ho k někomu spolehlivýmu do úschovy,aby v případě nějakých komplikací ti ho neukázal ani omylem.Každopádně ať se rozhodneš jakkoli přeju hodně štěstí.
Ahoj, asi ti dá každá jinou radu
Hodně maminek vybírá a kupuje kočárek už v době těhotenství. Já ho malé kupovala, až když měla 10 dnů a nic se nestalo. Malý ho zdědil po ní. Včera mi však sestřenka (je v 28tt) ukazovala kočárek, který před 3mi týdny pro miminko koupila. Takže se řiď vlastními pocity, já mám zato, že stačí klidně až ke konci těhu nebo i po porodu - zajeli jsme s manžou pro něj autem a hned ten den už jela malá večer na svou první prochajdu - nemohli jsme hned po návratu z porodnice, protože byla hrozná vedra a mudra to nepovolila ![]()
Díky za názor, určo když ho koupím tak ho dám k rodičům.....uvidím až přijde partner z práce co mi na to řekne, je to typ chlapa kt. tyhle věci kt. moc nerozumí nechává na mě a pak řekne, je dost času ![]()
Díky za názor, určo když ho koupím tak ho dám k rodičům.....uvidím až přijde partner z práce co mi na to řekne, je to typ chlapa kt. tyhle věci kt. moc nerozumí nechává na mě a pak řekne, je dost času ![]()
Zuzu,foto nedohodím páč ani na netu jsem ho nenašla je to stará kolekce a mají ho poslední pak na:,–(í kolekci novou - i cenově to je jasný
maj ho poslední na p¨rodejně,jakoby výprodej starších zásob. Jinak vše krom kočárku už mám na půdě, páč to mám po starší sestře (postýlku,chůvičky,vše) ale kočárek bych dala k rodičům a přítel by zařídil a dovezl až budu v porodnici.
mě to nějak nejde načíst či co
víš na to že je mi teprv 26 tak jsem v některých věcech dost konzerva, mám ráda tu jistotu, že ten kočár okouknu, ošahám, prodavačka mi řekne jak se skládá atd. a s reklamací není problém páč to zavezu ve městě víš…prostě zatím jen těm e-shopum moc nepropadla, ikdyž občas něco objednám, ale spíš oblečení páč tam doufám že reklamovat nebudu.
Jaj promin, už to jde, kočárek je to pěkný, ale já chci i vepředu velký kolečka víš, myslím, že pak u nás na severu kdy je plno sněhu tak abych vůbec vyjela z domu víš…
My doma u prvního kočár neměli do doby než se narodil, sice jsme ho koupili asi o měsíc dřív, ale nechali nám ho v obchodě, jakože schovaný…
U druhého to už bylo jasný, byl doma od samotných //
a u třetího taky,
ale teď ho budem dávat pryč (už dosloužil) a po mém, třetím těhu bych v 17tt kočárek nikdy nekoupila, ale to je můj zraněný a pesimistický názor…
Zdeni,
tak já jsem úplný opak všech předešlých mamin. Kočárek jsem si vybrala snad už ve 4 měsíci, ale čekala jsem na výsledky amina. Již od začátku jsem věděla, že na něj půjdu, takže to bylo jasný. Mám pravděpodobnost 1:33, že bude mé dítě postižené. Ve 20. týdnu jsem dostala výsledky a hned jsem kočárek objednala přes net. Došel tuším do týdne, já ho seskládala a celou dobu stál v děcáku. Přiznám se, že na tyto pověry nevěřím, když se něco má stát, tak se to stane a jedno, jestli máš kočár doma, u sousedů nebo v obchodě nebo si ho vybereš až po porodu.
Např. moje kamoška tyto věci nechtěla vůbec řešit, že vše koupí až na konci těhotenství. Od 25. týdne ležela na rizikovým s tím, že může kdykoliv porodit. Takže vesměs si věci vybírala z katalogu a přítel pak doma objednával přes net. Nakonec porodila v 32. týdnu zdravou holčičku. Takže tak.
Jé, tak to já se taky přiznám, že pověry se mnou nic nedělají. Všechny věci jsem měla doma po prvním prckovi. Postýlku sice skládal manžel když jsem byla v porodnici, ale kočárek jsem si vyprala a složila sama někdy kolem 8. měsíce. Neměla jsem nijak potřebu všechny věci stěhovat k někomu do úschovy. Jak psala rybička, co se má stát, se stane…A já jsem typ člověka, co má všechno pěkně připravené, pak jsem v klidu. ![]()