Colostrum od LR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9732
27.8.14 14:36

@Ivtcha
Zkoušeli jste imunomodulační bakteriální lyzáty (BronchoVaxom™, UroVaxom™ apod.)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.8.14 17:01
@Doctus píše:
@Ivtcha
Zkoušeli jste imunomodulační bakteriální lyzáty (BronchoVaxom™, UroVaxom™ apod.)?

Zhoršují jí atopák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
27.8.14 17:09

@Doctus

a jaké máte zkušenosti s těmito bakteriálními lyzáty??

Ptám se proto, že syn (7 let) bral Bronchovaxon 3 sezony po sobě - vždy první měsíc všech 30 sáčků a potom obden až do konce dubna. Teď mu dr. nasadila od září jakoby „preventivní“ kúru a to že 10 dnů ano, 20 dnů nic a další měsíc takto znovu. Naštěstí naposled měl atb. v květnu 2013, což je před více než rokem a tuto sezonu byl opravdu úplně zdravý, předtím stále na hromadě, stále atb…jestli to bylo broncho nebo ne ten účinek, netuším

@Ivtcha

diskuzi jsem prolítla. Píšeš o tom VitaAktivu sirupu - chtěla jsem ho taky vyzkoušet..ale ta cena bohužel..jak jste dopadli vy? Zkusila tvoje dcerka to colostrum nebo vitaaktiv sirup? Já na to celé četla tolik pozitivních a i negativních ohlasů, že jsem to vzdala - hlavně kvůli té ceně teda…

Kupovala jsem pak synovi sirup Stopbacil - ten je z lékárny a přišlo mi, že je taky dobrý, jsou to bylinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.8.14 17:21

@Gerberka Zkusili jsme oboje, bez efektu. Teď zkoušíme Echinacinu od Justu a rakytník, ale nemůžu napsat s jakým efektem, bere to teprve 3 dny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
27.8.14 20:22

@Gerberka
S těmito lyzáty mám (+ rodinní příslušníci) celkem dobrou zkušenost. Samozřejmě není 100% účinnost u všech, možná v tom hraje roli i placebo efekt, ale pokud by to u nikoho neúčinkovalo, dávno už by daný produkt nebyl na trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.8.14 09:39

@Ivtcha malý měl atop na zadečku, rozpraskaný do krve a úplně náhodou jsem narazila na Esprico, původně je to přípravek na úplně něco jiného, ale u nás jaksi zabírá na atopák. Od té doby, co ho užívá, má kůžičku naprosto bez ekzému. Obsahuje to rybí tuk, pupalkový olej, zinek, hořčík. Možná ta pupalka nebo zinek v tom, nevím, ale nám to tedy zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.9.14 12:04
@Doctus píše:
@Lexoid
Já se zde nebavím o žádném přípravku, a tak mohu psát mlezivo i ve variantě s k na začátku, navíc nevidím jediný důvod, proč bych v takovém případě měl psát velké písmeno. V případě, že bych se vyjadřoval o produktu, tak bych tam minimálně připojil ™. Lékař prostě s farmacií nemá co do činění. A víte proč? Farmaceut po škole jen podává léčivé přípravky ze skříněk (magistraliter se toho už moc nedělá). No nemyslete si, že tady budu někoho jmenovat. Nemusíte nic hledat, nemíním ztrácet čas nad nesmysly. A co těch 26 aminokyselin?

No já zase nemám tolik času abych tady zbytečně vypisoval mnoho názvů pro nic zanic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.9.14 12:19
@Ivtcha
@Ivtcha píše:
Hezká debata. Jsem zakladatelka tohoto tématu, medicíně nerozumím, přesto si vážím toho, že se snažíte o tomhle debatovat.
Kolostrum jsme vyzkoušeli, efekt jsem nepoznala, možná byla někde chyba v užívání, nebo prostě na dceru nefungovalo. Přesto se zeptám na názor.
Dcera 3,5 roku, silný atopický ekzém, velmi často nemocná. Veškeré alergologické i imonologické testy negativní, dle vyšetření asi 5 lékařů napsrosto zdravá. Váhově i výškově má spíš více, je silná, sportuje, žijeme na vesnici, takže má relativně čistý vzduch, dost ovoce ze zahrady. Takže CO bychom podle vás měli udělat, aby se jí trošku zlepšila imunita? Teď zkoušíme Echinaceu od Justu a rakytníkovou šťávu.
Díky!!!

To je dost těžká rada.
Já zastávám názor, že většina takových to problémů je imunitního charakteru a můžeš ji léčit klidně klasickou medicínou, a také ji můžeš léčit kombinací klasické a dejme tomu alternativní medicínou. odborněji se to dá nazvat celostní medicína.
Jsou lékaři, kteří zastávají striktní názory klasické medicíny viz zde Doctus a lékaři zastávající trochu jiný pohled na věc. Tedy kombinaci jak klasické medicíny tak přírodní medicíny a hlavně se v tomto vzdělávají. Potom o někom netvrdí, že je šarlatán a podobně.
A k tomu Tvému problému s dítkem.
Doporučuji kvalitní Aloe Vera gel, protože jeho imunomodulační schopnosti jsou jednoznačně prokázány a má i vynikající detoxikační účinky čistí i kapiláry, což běžná medicína neumí.
Colostrum se doporučuje spíše jako prevence a jako rychlý pomocník při akutních infektech. Taková rychlá pomoc.
Ale upozorňuji, že vždy je to dlouhodobý proces. Pro rychlý efekt jsou tady kortikoidy. :? :,(

V Ostravě bude 16.9.přednáška o Colostru Mudr. Hanzelky tak pokud chceš tak přijeď a můžeš se ho na problém sama zeptat.
Také někdo pod nickem Doctus je srdečně zván a může veřejně podiskutovat o šarlatánech a Colostru.Na něj bych se docela těšil. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
3.9.14 12:48

@Lexoid
26 názvů máte snad napsaných do 2 minut, ne? Ono se to těžko bude hledat, když jste původně zkopíroval obsah http://www.lr-zdravi.cz/ucinky.

Všude je teď hitem alternativní medicína, do ČR přicházejí lektoři čínské medicíny, přitom se podívejte na naději dožití při narození v Číně a v civilizované Evropě. Když má Číňan dostatek financí, chce do Evropy / USA a moderní medicínu.

Gastroenterolog mě nebude poučovat o významu protilátek kolostra. Než by začal, tak bych se jej zeptal na genetický základ diversity protilátek (přeskupení VD, VDJ, alelická exkluze, lambda-5 řetězce, syntéza kapa a lambda řetězců, somatické mutace, izotypový přesmyk). To bych si asi mohl odpovědět sám, neboť na takové otázky nemají v připravených propagačních textem odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
3.9.14 12:51

Farmaceut po škole jen podává léčivé přípravky ze skříněk (magistraliter se toho už moc nedělá).

tato pausalizace me urazi. Ja za tou tarou stojim a magistraliter pripravuji celkem casto. Klinicky farmaceut je take farmakologem, to jen, ze ne kazdy vystudovany farmaceut se musi postavit za taru v lekarne a vydavat ze suplicku krabicky…

je fakt, ze kolostrum neni registrovanym lekem i z duvodu nemoznosti ho vyrobit stale stejne s totoznym slozenim, cehoz se ale jiste jednou dockame..

chapu, ze vas jako lekare(pravdepodobne) odpuzuji alternativni produkty, ale nechala bych ostatnim na jejich zvazeni, zda je pouziji, ci ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
3.9.14 12:56

@bylinka
Náplň práce farmaceutů jsem si vypůjčil od jednoho svérázného klinického farmakologa, který je znám svými poznámkami. Neříkám, že se nikde magistraliter nepřipravují, jen to nebude tvořit majoritní podíl mezi lékárnami. Takové tabletovačky už skoro nikde nejsou (v provozu). Když nejsou ve střevě Fc receptory, tak nedojde k ovlivnění celkové imunity, střevní sliznice navíc není pro imunoglobuliny propustná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
3.9.14 13:00
@Doctus píše:
@bylinka
Náplň práce farmaceutů jsem si vypůjčil od jednoho svérázného klinického farmakologa, který je znám svými poznámkami.

o to smutnejsi je, ze tento nazor sirite dal…
srovnejte prosim radove velikost imuglobulinu lidskych a bovinnich, at si aspon rozsirim obzor

a ano, tabletovacky se nepouzivaji v bezne lekarne, kapslovacky jsou ale samozrejmosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.9.14 13:02
@Doctus píše:
@Lexoid
26 názvů máte snad napsaných do 2 minut, ne? Ono se to těžko bude hledat, když jste původně zkopíroval obsah http://www.lr-zdravi.cz/ucinky.

Všude je teď hitem alternativní medicína, do ČR přicházejí lektoři čínské medicíny, přitom se podívejte na naději dožití při narození v Číně a v civilizované Evropě. Když má Číňan dostatek financí, chce do Evropy / USA a moderní medicínu.

Gastroenterolog mě nebude poučovat o významu protilátek kolostra. Než by začal, tak bych se jej zeptal na genetický základ diversity protilátek (přeskupení VD, VDJ, alelická exkluze, lambda-5 řetězce, syntéza kapa a lambda řetězců, somatické mutace, izotypový přesmyk). To bych si asi mohl odpovědět sám, neboť na takové otázky nemají v připravených propagačních textem odpovědi.

Tak přijeďte. A ukažte, jak jste dobrý. Víte o tom jen tolik kolik chcete a nejste ochoten připustit, že je něco jinak a že i gastroeenterolog ví víc než sám tušíte.
A Vy se zde jen povyšujete nad ostatní, ukazujete jaký jste genius ale atopikovi klidně doporučíte imunomodulační bakteriální lyzáty o nichž je známo, že mimo jiné právě u atopiků mají nežádoucí vedlejšáky.
Pro mne je daleko cennější to, že sám nemám tyto problémy a vím, že to funguje a mohu Vás seznámit s lidmi kterým alternativní léčba pomohla i přes to, že medicínsky to léčit nešlo, než rady doktora, který nevidí dál než na špičku vlastního nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.9.14 13:12
@bylinka píše:
@Doctus píše:
@bylinka
Náplň práce farmaceutů jsem si vypůjčil od jednoho svérázného klinického farmakologa, který je znám svými poznámkami.

o to smutnejsi je, ze tento nazor sirite dal…
srovnejte prosim radove velikost imuglobulinu lidskych a bovinnich, at si aspon rozsirim obzor

a ano, tabletovacky se nepouzivaji v bezne lekarne, kapslovacky jsou ale samozrejmosti…

Toho nepřesvědčíte. Jeho pravda je ta jediná správná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
3.9.14 13:23
@Ivtcha píše:
Hezká debata. Jsem zakladatelka tohoto tématu, medicíně nerozumím, přesto si vážím toho, že se snažíte o tomhle debatovat.
Kolostrum jsme vyzkoušeli, efekt jsem nepoznala, možná byla někde chyba v užívání, nebo prostě na dceru nefungovalo. Přesto se zeptám na názor.
Dcera 3,5 roku, silný atopický ekzém, velmi často nemocná. Veškeré alergologické i imonologické testy negativní, dle vyšetření asi 5 lékařů napsrosto zdravá. Váhově i výškově má spíš více, je silná, sportuje, žijeme na vesnici, takže má relativně čistý vzduch, dost ovoce ze zahrady. Takže CO bychom podle vás měli udělat, aby se jí trošku zlepšila imunita? Teď zkoušíme Echinaceu od Justu a rakytníkovou šťávu.
Díky!!!

Nevim odkud jste, ale zkusila bych zkontaktovat nekoho z energy, delaji mereni energetickych drah jednotlivych organu, vytestuji vyrobky, mam s nimi dobre zkusenosti.
Energy.sk

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí