Colostrum od LR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9732
3.4.15 19:36

@Lexoid
Nechť zkusí bakteriální lyzáty, ty mají alespoň imunologický podklad účinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.4.15 19:59
@Doctus píše:
@Lexoid
Nechť zkusí bakteriální lyzáty, ty mají alespoň imunologický podklad účinku.

Aha, bakteriální lyzáty ano a colostrum ne? No nic. Ale já se ptal na čistě přírodní produkt. a to bakteriální lyzát není. Je to jen produkt farmaceutického průmyslu.
Colostrum se dá získat v přírodě naprosto běžně a o tom jestli má nebo nemá prokázaný účinek nemá cenu s vámi vest diskuzi. Ať žije farmaceutický průmysl!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
3.4.15 20:23

@Lexoid
Vše, co jste zatím předvedl, bylo jen doslovné kopírování textů ze stránek výrobce. Máte pravdu, vzdejme hold farmaceutickému průmyslu. Pokud by nikdo nevyráběl léky, tak bychom se dožívali zhruba 40 let, neboť bychom nezaléčili ani hloupou angínu. Když chcete dodat kolostru větší váhu, tak se zaštítíte nějakým pochybným lékařem. Když se podívám na ten zástup homeopatiků-šarlatánů, tak už se nedivím ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.4.15 20:50
@Doctus píše:
@Lexoid
Vše, co jste zatím předvedl, bylo jen doslovné kopírování textů ze stránek výrobce. Máte pravdu, vzdejme hold farmaceutickému průmyslu. Pokud by nikdo nevyráběl léky, tak bychom se dožívali zhruba 40 let, neboť bychom nezaléčili ani hloupou angínu. Když chcete dodat kolostru větší váhu, tak se zaštítíte nějakým pochybným lékařem. Když se podívám na ten zástup homeopatiků-šarlatánů, tak už se nedivím ničemu.

O Vás nevím nic a také mne to nebolí. S tou angínou jste pobavil.
Jinak už i obyčejný penicilín od Fleminga je více přírodní, než Vámi zmiňovaný bakteriální lyzát.
A pokud celosvětově publikované studie o Colostru jsou podle Vás publikovány pochybnými lékaři, tak co jste potom Vy?
Jinak čím jste přispěl Vy sám k něčemu objevnému na poli imunologie, když se dovolujete otírat o jiné? Pozval jsem Vás na veřejnou přednášku, kde jste mi a všem ostatním ukázat, jak toho pochybného lékaře setřete ale to je zbytečné. Tady na netu, v naprosté anonymitě, si honíte triko ale to je asi tak vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
3.4.15 21:06

@Lexoid
Možná to nevíte, ale neléčená streptokoková angína vede k postižení ledvin a srdce. Najděte mi multicentrickou studii, která potvrzuje účinnost kolostra (nikoliv jen jednoho produktu, o němž tady píšete). Když už vychvalujete mlezivo, tak nemluvte o jednom konkrétním produktu. Slabé charaktery se dají koupit, silné odrážejí dealery a jim podobné existence levou zadní. Na každého mám nachystaný vstupní test, zatím nikdo neprošel. Takže u mě jim pšenka nepokvete. Ve svém nabitém programu nemám čas se hádat s pošuky o tom, jestli mlezivo funguje, nebo ne. To je jako diskutovat s euromatkami o očkování, s pošahanci o homeopatii,… S běžným penicilinem toho moc nesvedete, neboť jej nelze podat v tabletách či sirupech. A kdo si nechá několikrát za den píchat ATB do žíly nebo do svalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
4.4.15 10:45
@Doctus píše:
@Lexoid
Možná to nevíte, ale neléčená streptokoková angína vede k postižení ledvin a srdce. Najděte mi multicentrickou studii, která potvrzuje účinnost kolostra (nikoliv jen jednoho produktu, o němž tady píšete). Když už vychvalujete mlezivo, tak nemluvte o jednom konkrétním produktu. Slabé charaktery se dají koupit, silné odrážejí dealery a jim podobné existence levou zadní. Na každého mám nachystaný vstupní test, zatím nikdo neprošel. Takže u mě jim pšenka nepokvete. Ve svém nabitém programu nemám čas se hádat s pošuky o tom, jestli mlezivo funguje, nebo ne. To je jako diskutovat s euromatkami o očkování, s pošahanci o homeopatii,… S běžným penicilinem toho moc nesvedete, neboť jej nelze podat v tabletách či sirupech. A kdo si nechá několikrát za den píchat ATB do žíly nebo do svalu?

Mlezivo má několik výzkumných studií a nikoliv jen jeden produkt. Navíc problém mleziva je ten, že hovězí mlezivo má jinou molekulární stavbu, než třeba ovčí či kozí atd. Další problém je jeho úzká oblastní působnost. Jinak řečeno, mlezivo kanadské krávy nebude mít takové účinky na středoevropana jako mlezivo středoevropské krávy z důvodu styku krávy s jinými kmeny patogenů.
Zase jeden, co nechápe o čem tady je řeč. Pokud je někdo, kdo vyrábí lépe zpracované mlezivo než LR tak klidně ho budu doporučovat. Nejlépe bude to z vlastní čerstvě otelené krávy u nás v horní dolní!!!
Nikdy jsem neříkal, že se obejdeme bez farmacie ale s mírou. Nikoliv dogmaticky jak to řešíte Vy.
A bez koho se opravdu neobejdeme jsou lidé typu Fleming, Pasteur atd., tedy bez vědců, kteří hledají nové cesty a možnosti jak prospět lidstvu.
O očkování klidně diskutujte, v tom nevidím problém a ani v homepopatii?
Já zastávám teorii, že starost člověka o své zdraví má být primárně formou prevence bez chemických sraček v podobě různých rádoby léků ale s co největším podílem přírodních léčivých látek. Právě i ten penicilín od kterého odvozujeme a syntézujeme ostatní ATB je přírodní produkt a ano, jeho masové použití umožnila až jeho umělá syntéza. A to, že se musí aplikovat několikrát denně injekčně? No nic zvláštního to není, jako dítě jsem to zažil co 6 hod pichulka. A ATB ano, ale jako poslední možnost a nikoliv vždy a na všechno. Vždyť ATB jsou dnes všude a tělo se jich zbavuje cca 6 - 7 let!!! A kolik lékařů řeší následně po ATB probiotika? Kolik lékařů řeší latentní acidózu? Takoví jako Vy asi ne ale klidně uráží Ty, co to řeší!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
4.4.15 13:50

@Lexoid
O latentní acidóze raději nemluvte, neboť neznáte ani fyziologické pH. Víte, jaký je rozdíl mezi probiotikem a symbiotikem? Ti, co to řeší, neznají ani definici pH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
5.4.15 09:20
@Doctus píše:
@Lexoid
O latentní acidóze raději nemluvte, neboť neznáte ani fyziologické pH. Víte, jaký je rozdíl mezi probiotikem a symbiotikem? Ti, co to řeší, neznají ani definici pH.

Jistě že vím, jaký je rozdíl mezi symbiotikem a probiotikem. ( probiotikum a prebiotikum v jednom aby nedošlo k dalšímu dotazu, co to je prebiotikum tak teby probiotické bakterie a jejich výživa v jednom)
A fyziologické Ph? +- 7,4. jinak též Ph krve.
Proč myslíte, že každý kdo má jiný názor než vy musí být vždycky blbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
5.4.15 09:40

@Lexoid
Pokud má někdo jiný názor v oboru, o nějž se zajímám, tak to hlupák většinou je. Fyziologické pH krve (někteří už tápou, co je to vlastně pH, takže jakákoliv další rozprava je naprosto zbytečná), přesněji řečeno krevní plasmy, je 7,4 +/- 0,04. Ti, kdo hovoří o latentní acidóze, by si měli uvědomit, že lidské tělo je velice sofistikovaný stroj, který by tuto acidózu velice rychle poznal. Samozřejmě existují v lidském těle oblasti, kde dochází k fyziologickému rozdílu mezi pH plasmy a tamějším regionem.

Dlouho měly euromatky – tatramatky v ústech řeči o očkování jakožto příčině autismu. Očkování je samozřejmě exogenní zásah do organismu, který může indukovat manifestaci autismu, nehraje ovšem jako kauzální příčina. Tudíž i bez očkování by se autismus projevil. Je to těžké vysvětlit někomu, kdo nezná ani strukturu imunoglobulinu.

Navíc si povšimněte, vážení čtenáři, že Lexoid vychvaluje jen jeden produkt, takže vše ostatní nedosahuje takových kvalit. Kde pro to má podklady?

A řekněte matce, jejíž dítě trpí angínou, že místo klasického penicilinu V ve formě sirupu budete dítěti aplikovat ATB do žíly nebo do svalu. U malého dítěte, které je většinou habitu barokního, je hledání žíly mnohdy těžší než hledání jehly v tuně sena. Potom si ještě stěžují, že lékař týrá dítě.

Využití probiotik během ATB léčby je naprosto nezbytné, neboť likvidování střevní mikroflóry je vedlejším účinkem ATB, ATB si nevybírá, kterou bakterii zničí. Po makrolidových ATB není průjem vyvolán primárně dysmikrobií, ale něčím zdaleka odlišným. Kdo mi na to odpoví, dostane pochvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
5.4.15 13:39
@Doctus píše:
@Lexoid
Pokud má někdo jiný názor v oboru, o nějž se zajímám, tak to hlupák většinou je. Fyziologické pH krve (někteří už tápou, co je to vlastně pH, takže jakákoliv další rozprava je naprosto zbytečná), přesněji řečeno krevní plasmy, je 7,4 +/- 0,04. Ti, kdo hovoří o latentní acidóze, by si měli uvědomit, že lidské tělo je velice sofistikovaný stroj, který by tuto acidózu velice rychle poznal. Samozřejmě existují v lidském těle oblasti, kde dochází k fyziologickému rozdílu mezi pH plasmy a tamějším regionem.

Dlouho měly euromatky – tatramatky v ústech řeči o očkování jakožto příčině autismu. Očkování je samozřejmě exogenní zásah do organismu, který může indukovat manifestaci autismu, nehraje ovšem jako kauzální příčina. Tudíž i bez očkování by se autismus projevil. Je to těžké vysvětlit někomu, kdo nezná ani strukturu imunoglobulinu.

Navíc si povšimněte, vážení čtenáři, že Lexoid vychvaluje jen jeden produkt, takže vše ostatní nedosahuje takových kvalit. Kde pro to má podklady?

A řekněte matce, jejíž dítě trpí angínou, že místo klasického penicilinu V ve formě sirupu budete dítěti aplikovat ATB do žíly nebo do svalu. U malého dítěte, které je většinou habitu barokního, je hledání žíly mnohdy těžší než hledání jehly v tuně sena. Potom si ještě stěžují, že lékař týrá dítě.

Využití probiotik během ATB léčby je naprosto nezbytné, neboť likvidování střevní mikroflóry je vedlejším účinkem ATB, ATB si nevybírá, kterou bakterii zničí. Po makrolidových ATB není průjem vyvolán primárně dysmikrobií, ale něčím zdaleka odlišným. Kdo mi na to odpoví, dostane pochvalu.

Jste naprostý ignorant.

Na Ph jsem Vám odpověděl, na symbiotika jsem Vám odpověděl a přesto všechno hledáte zase něco jiného jak ukázat svou dokonalost.

Až mi někdo najde jiné mlezivo s certifikátem Fressenius a bude v tom certifikátu potvrzeno, že má stejnou či kratší dobu odběru od porodu tedy do 6ti hodin a bude schopen dohledat chov a krávu z které je to či ono mlezivo odebráno pak řeknu, že je to srovnatelná kvalita ale to zatím bohužel nemá nikdo. Stejně je to i s Aloe existuje firma, která ho má ve srovnatelné kvalitě a tu klidně doporučím stejně jako tu s LR.
Já mluvím o mlezivu jako o celku a že doporučuji jen to, co je podle mně nejlepší?
No nic divného. Také nebudu doporučovat někomu trabanta, když sám jezdím v mercedesu a do trabanta bych sedl jen v nouzi nejvyšší a to ještě možná. A pokud si někdo chce koupit produkt LR tak ať si jej klidně koupí ale proč bych o něm měl mlčet? To je právě referenční marketing, který Vy prostě nenávidíte a každý kdo něco takového dělá je podle Vás méněcenný.

Takže klidně podporujte farmaceutický průmysl se všemi jeho negativy a žijte si svůj spokojeně chemický život. Takoví jako Vy totiž ignorují staré ale pořád platné výzkumy.

Jinak mi vysvětlete, proč mi farmaceutické společnosti nutí svůj Paracetamol při každém přechodném období? Co tato syntetická sloučenina léčí?? A taktéž se mohu zeptat na další produkt světových farmaceutických gigantů a to je Ibuprofen. Co léčí?? Nic ale bez těchto produktů si už ani neumíme představit podzimní plískanice a zimní nastuzení.
Na co sauna, na co heřmánek, na co mateřídouška a jiné léčivé byliny, na co Aloe nebo Colostrum či Cistuc Incanus atd., když máme Parecetamol, Ibuprofen, kortikoidy, ATB atd. To je to oč tady běží a né o to, jestli je dobře, že je možnost podávat ATB ve formě perorální suspenze místo nitrožilní aplikace. To je samozřejmě výborná věc ale já tvrdím, že ATB jen v nutných případech a ne na kdejaký pšouk.

A kolik běžných probiotik se dostane do střeva při normální struktuře? Kolik firem vyrábí speciální ochrany aby přestály průchod extrémně kyselým prostředím žaludečních trávících kyselin a měly šanci vůbec něco osidlovat?
To je totiž ten rozdíl mezi kvalitním a průměrným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.4.15 14:30

@Doctus
A je ticho.
Jinak jak přijímají kojenci a ostatní primáti IgA a všechny ostatní látky obsažené v mlezivu jejich matky?
Pokud je neumí přijmout, tak proč je příroda tak marnotratná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
7.4.15 17:23

@Lexoid
Proč bych se hádal s dealerem mleziva od určité pochybné značky? Kdo duševně zdravý by tak bojoval za určitý produkt bez finanční odměny? U primátů hraje prim transplacentární přenos protilátek, IgA se mohou uchytit na sliznici. Přenašeče pro jiné třídy ve střevní sliznici u člověka nejsou. Proto je i kolostrální zdroj protilátek v naprostém pozadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
24.10.15 21:42

@anna78 dobrý večer prosím kde kupujete konkrétně Colostrum od firm LR, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
24.10.15 21:46

Musíš si sehnat nějakého LR Partnera, přes kterého si to objednáš. Jinak to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
25.10.15 04:45

@IvaB a kde se hledá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie