Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Terez001 řekla bych že ty kapsle vysypávací nejsou a dávkování záleží pro jak staré dítko je ![]()
@Terez001 Zkoušela jsem tekuté, perle i kapsle a nejvíc vyhovují kapsle. Starší syn nemá problém spolknout celou, ale mladšímu kapsli otevřu a sypu na lžičku…
Děkuji
Můžu vědět, jak často se ty kapsle dávají - pokud je to preventivně? ![]()
@Terez001 Snažím se dávat každý den, ale občas zapomenu, přiznávám ![]()
Dávám vždy večer před spaním tobolku.
Ahoj holky, kolik prosim stoji to tekute colostrum v LR, kdyz bych se zaregistrovala?
Naposledy jsem objednala pres heureku, kde mi vyskocilo nejlevnejsi za 699kc.
Davam to 13ti mesicnimu synovi, 2,5ml jednou denně, uz asi 3 tydny. Je to správně. Ted teda ma nejakyho bacila (ryma, kasel), mam jeste 4 leteho, ktery chodí do skolky. Samozrejme nepredpokladam, ze kdyz budu do nej valit colostrum horem dolem, tak že bude zdravý, ale treba ta nemoc nebude mit vaznejsi charakter.
Dekuji
@maja_bee píše:
Ahoj holky, kolik prosim stoji to tekute colostrum v LR, kdyz bych se zaregistrovala?
Naposledy jsem objednala pres heureku, kde mi vyskocilo nejlevnejsi za 699kc.
Davam to 13ti mesicnimu synovi, 2,5ml jednou denně, uz asi 3 tydny. Je to správně. Ted teda ma nejakyho bacila (ryma, kasel), mam jeste 4 leteho, ktery chodí do skolky. Samozrejme nepredpokladam, ze kdyz budu do nej valit colostrum horem dolem, tak že bude zdravý, ale treba ta nemoc nebude mit vaznejsi charakter.
Dekuji
Zdravím
minulý měsíc bylo tekuté Colostrum v akci, tento měsíc je v akci kapslové. To jde opravdu nasypat na lžičku
Colostrum se má používat na lačno a poté alespoň hodinku nejíst, jinak jej rozloží trávící enzymy. Na webech koupíte Colostrum nebo Aloe bez záruky kvality skladování a podobně. Kapslové (60 tablet) je tento měsíc v akci, pokud se zaregistrujete za 814,– Kč. Máte zájem? Rád Vám pomůžu! ![]()
Maminky co dáváte colostrum, mám sypké a dávám synovi ráno do mléka, jinak nevím, kam mu to propašovat
Tekuté by nesnědl, jinam to dát nejde, nejí jogurty, přesnídávky, nic studeného..Nevadí tepltoa tak cca 37 st? Prý se to nemá zapíjet teplými nápoji, ale já už nevím, jak mu to dát ![]()
@R199 a jak se to pak davkuje u tak maleho ditete (13 mesicu)?
Cela kapsle je asi moc? Dekuji
@Terez001 píše:
Maminky co dáváte colostrum, mám sypké a dávám synovi ráno do mléka, jinak nevím, kam mu to propašovatTekuté by nesnědl, jinam to dát nejde, nejí jogurty, přesnídávky, nic studeného..Nevadí tepltoa tak cca 37 st? Prý se to nemá zapíjet teplými nápoji, ale já už nevím, jak mu to dát
Možná by to chtělo tu teplotu trošku snížit a důležité je na lačno a potom nějakou dobu nejíst ![]()
@maja_bee píše:
@R199 a jak se to pak davkuje u tak maleho ditete (13 mesicu)?
Cela kapsle je asi moc? Dekuji
Dávkování je jedna kapsle na 25 kg váhy při prevenci, při akutním stavu se zvyšuje dávkování na jednu kapsli na 10 kg váhy. Jinak Colostrem se nedá předávkovat. Lze kombinovat ještě s VitaAktivem, kdy vychází denní dávka cca na 7,– Kč
. Lékaři z infolinky (MUDr. Hanzelka a MUDr. Čarvaš) doporučují u dětí do 8 let jednu kapsli denně
). Pěkný den přeji ![]()
@R199 mohla bych tedy poprosit o pomoc s tou registraci do LR cosm.?
@maja_bee píše:
@R199 mohla bych tedy poprosit o pomoc s tou registraci do LR cosm.?
Určitě Vám mohu pomoci. Můžeme to vykomunikovat přes můj e-mail? *** Pošlete mi mail, ať znám i Vaši e-mailovou adresu a pošlu Vám více informací.
edit admin - odstraněna kontaktní adresa
Jejda, tak to mlíko by měl úplně studené už
a nalačno jak? Jak donutit batole, aby něco ne moc dobrého snědlo nalačno
Tak myslíš, že to nemá takto žádný účinek?
Já jinak nevím, jak to do něj dát ![]()