Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Terez001 píše:
@R199Jejda, tak to mlíko by měl úplně studené uža nalačno jak? Jak donutit batole, aby něco ne moc dobrého snědlo nalačno
Tak myslíš, že to nemá takto žádný účinek?
Já jinak nevím, jak to do něj dát
Normálně bych kapsli otevřel a zamíchal do nějakého pití
Dle lékaře se může Colostrum bez ztráty účinku zapíjet nápoji do 38°C ![]()
To právě dávám do toho mlíka
Pití - třeba čajík si ráno vždy jen cucne, takže by to muselo být tak max 10 ml a to by v tak malém množství asi poznal
Poznal tu chut i když jsem mu to dala na lžičku s jídlem (na 3×), ne celou kapsli a dál jíst nechtěl a plival to..No je to boj. Tak super, pokud teplota může být 38, tak snad to nebude vadit.
@Terez001 píše:
@R199To právě dávám do toho mlíkaPití - třeba čajík si ráno vždy jen cucne, takže by to muselo být tak max 10 ml a to by v tak malém množství asi poznal
Poznal tu chut i když jsem mu to dala na lžičku s jídlem (na 3×), ne celou kapsli a dál jíst nechtěl a plival to..No je to boj. Tak super, pokud teplota může být 38, tak snad to nebude vadit.
Ta kapsle je želatinová (žádný plast), proto když si ji dáte do pusy, tak se začne rozpouštět. Určitě bych doporučil i ten VitaAktiv ![]()
Já to malému vysypávám, tu želatinu by nesnědl
Vím o co jde, že se to rozpouští, ale to spíš je pro větší děti a dospělé, co to dokáží spolknout. Malému je 20 měsíců.
Po dobrání colostra bych zkusila ten VitaActiv ![]()
@Terez001 píše:
@R199Já to malému vysypávám, tu želatinu by nesnědlVím o co jde, že se to rozpouští, ale to spíš je pro větší děti a dospělé, co to dokáží spolknout. Malému je 20 měsíců.
Po dobrání colostra bych zkusila ten VitaActiv
Jasně, to chápu
Slevovou kartičku máte?
Oživuji diskuzi, snad někdo poradí ![]()
Chci objednat colostrum pro děti (3 a 10 let, asi tbl, protože u kapek mě odrazuje, že je spotřeba 10 dní jen) - nebo je pro ně lepší ALOE? Četla jsem, že pro děti je dobrá ta broskev, může to už i ta 3letá? V čem je vlastně colostrum jiné (lepší) na imunitu než Aloe?
A pro sebe - něco na zklidnění nervové soustavy, vyladění psychiky, snížení únavy, prostě něco na podporu fresh stavu - četla jsem o Mind master - nějaké zkušenosti prosím? A rozdíl mezi Mind master a Pro balance?
@Zumpa píše:
Vyhozené peníze za nesmysl.
aha, a co mi doporučíte na posílení imunity u dětí? Hlavně u těch školkových? Mimo ovoce a zeleniny, dostatku spánku atd.
@Kolarkaa píše:
aha, a co mi doporučíte na posílení imunity u dětí? Hlavně u těch školkových? Mimo ovoce a zeleniny, dostatku spánku atd.
@Kolarkaa Probiotika, decko, prirodni C(acerola), pri pocinajici nemoci Lichorerisnice. ![]()
@Kolarkaa píše:
A pro Vas koupele v epsomske soli
@Zumpa píše:
Vyhozené peníze za nesmysl.
Nám tedy pomáhá a ro dost. Dcerka poprvé v září do školky a kolem děti pořád rýmu a kašel a naše nemá nic.. já pracuji ve školce a první týden mě to lehce skolilo, nasadila sem colostrum a ok. Minulý rok na vánoce ho začala brát malá a neměla celý pulrok vůbec nic, ani rýmu. Já na něj nedám dopustit, opravdu funguje
@Lamátko taky pracuji ve skolce, dcera v zari velkou rymu, byla jsem s ni na OCR, pak 4 dny ve skolce a ryma opet - zelenozluta.. proto jsem se na to colostrum ptala. Mate tekute, nebo tabletky?